Cristian Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 auu urat era monstru ala negru care manca mere =)))eu cred ca e cel mai amuzantIl cheama Shinigami si e foarte dragutz. <_<nu shinigami, Rey,ray sau ceva de genul :D
bunny Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ryuk. :Dshinigami inseamna zeul mortii sau ceva de genu. ryuk e numele lui.
Cristian Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ryuk. :Dshinigami inseamna zeul mortii sau ceva de genu. ryuk e numele lui.ryuk ryuk asa, stiam eu ceva de R ^_^shinigami = death god = zeul mortii, exact
PowerX Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 hmm .... Paste Fericit Tuturor :wub: how sweet :wub: Paste Fericit si tie.
liquidlove Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 tehnicile tale de manipulare sunt incomplete :P baga o semnatura calumeaIncomplete,pai am zis ca am sa revin cu fiecare pe rand ,nu am vrut sa detaliez acum tot,findca era prea mult .Semnatura,in curand.
Guest corione Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ete-l pe bunny mancai-as coada :Dasa-i ca e dulce? :wub: bunny din poza :wub:
undercover Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Bonito gai?naomi , nu sunt mai cauta :cool2: 7fmnL6RBK1Q&feature=player_embedded# naomi sper ca melodia asta sa iti schimbe orientarea sexuala
Bibicu12345 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 naomi , nu sunt mai cauta :cool2: 7fmnL6RBK1Q&feature=player_embedded# naomi sper ca melodia asta sa iti schimbe orientarea sexualams de dedicatie mircea la naiba in pui tai bonito gai?
undercover Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 naomi ma cheama alexandru nu mircea :))) , intelege omule nu imi plac baietii , naomi naomi credeam ca esti mai inteligent/inteligenta . alegi varianta care iti place :)))
Guest corione Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :blush2:e randul tau sa dai o cafeluta :blush:
Bibicu12345 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 naomi ma cheama alexandru nu mircea :))) , intelege omule nu imi plac baietii , naomi naomi credeam ca esti mai inteligent/inteligenta . alegi varianta care iti place :)))nu tre sa-ti fie rusine ca esti gai ... te intelegem ca ai o atractie pentru barbati , nu mai tot nega ca adevarul se stie nebunatico
The^DiamondZ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 e randul tau sa dai o cafeluta :blush: click me @ neaţa soldaţi :D