Guest corione Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 am mai dat odata ca l-am pus si eu la semnatura =)) :)) vai prima oara..ma plictisisem am dat rr la pc :))
Guest corione Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 asta vroiam sa fac si eu :)) dar dupa am tinut apasat pe enter si ...am zis ca numai dau click..dar totusi am mai dat :)) sa vad toate ,,erorile"
Cristian Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 eu daca mi-l pun la semnatura cred ca raman fara moderator :D
Guest corione Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 eu daca mi-l pun la semnatura cred ca raman fara moderator :D probabil:D si eu am vazut faza la ..numai stiu la cn :D in fine..eu va zic nb :D o seara frumoasa tuturor..sii gigele daca iau ss o sa-ti fie dor de mn iti garantez :)) ca numai rade nimeni la glumele tale ha!
cavaleru_luminii Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 :rofl2: ps: se pare ca dStile nu mai are atatia fani care il vor suspendat :))
Cristian Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Cavalerule, daca vrei sa mai postezi pe aici te rog sa incetezi cu post-urile de genul, care pot da start-ul unui conflict. Multumesc.
The^DiamondZ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa@diamondz lasa dreq tigara...prietene, tu n'ai treabă ? :))
cavaleru_luminii Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 :rofl2: haideti ma imi taiati tot elanu de scandal...nb...ne certam maine >:)
bunny Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ce de x ai :> eu sunt la cresa chiar :))Spammer la viata mea fost-am. ^_^
Guest Cont_Nou Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 As avea si eu o mica curiozitate la felul cum se rezolva plangerile, de ex:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=351354Avand in vedere ca a curatat tot spotul, mi se pare cam putin suspendul acordat. Sa tinem cont ca dupa ce a dat PK in kalima 6 la tot spotul a mers Kanturu 3 si a curatat si acolo spotul:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4907962Plangeri identice:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4925739http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4922383Am facut reevaluare dar mi s-a aruncat banala pastila de genul "Moderatori au ultimul cuvant". Ce dacem atunci in cazul in care moderatori gresesc ? Dece trebe sa stam sa inghitim greselile. Noi ca jucatori cand gresim imediat suntem vedete pe la plangeri cu suspendul de rigoare.Domnule Lancelot, ai specificat:Daca un alt coleg de-al meu vrea sa posteze dupa mine o poate face. Closed.Si daca nici un coleg de-al tau nu are curajul sa iti spuna ca suspendul este prea mic va trebui sa ma multumesc cu ideea ca "Moderatorii au ultimul cuvat" ? Ce facem un cazul in care Moderatorii gresesc ? Din cate se pare, noi jucatorii, trebe sa acceptam nenumaratele greseli de moderare de pe la plangeri, in schimb pe noi ne ardeti cu suspenduri.Si ca incheiere te rog sa-mi demonstrezi afirmatia ta precum contul "imi fac de cap de pe orange" este asa cum ai zis al lui Garrone:Ok Linu am incercat sa-ti raspund civilizat. Vad ca incepi cu insinuari si treci peste decizia unui moderator care ti-a inchis reevaluarea si ti-a cerut sa astepti si parerea ALTOR colegi cu topicul inchis tocmai pentru a impiedica flame-ul de genul facut mai jos..de Garrone si domnul Pace ala.So pauza 7 zile pe forum tie si cate 30 zile celorlalti 2. Intre timp poti sa incerci macar sa mai respecti un regulament pe care v-ati obisnuit sa-l calcalti in picioare.Ps cu suspendul acordat lui nemesis au fost de acord si ceilalti colegi de-ai mei :) incetati cu penibilitatile astea Honey si HH ..Am postat aici pentru ca se pare ca nu se poate vorbi in sectiunea Banati. :tiphat:
Konvict Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 da mai linule din caza ca a luat el doar 15 zile ss numai poti dormi u noaptea :)) a gresit,a fost pedepsit..ce atata tam tam..ce ar fi sa deschid si eu un topic si sa ma plang ca dispar cazierele voastre de la sectiunea plangeri a? #-o
Guest corione Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Spammer la viata mea fost-am. ^_^Eti si doctor:d buna meserie:d
Dumnezeu Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Cavalerule, daca vrei sa mai postezi pe aici te rog sa incetezi cu post-urile de genul, care pot da start-ul unui conflict. Multumesc.nici tu nu esti mod aici :> dati klik la semnatura mea sa vedeti acolo treburi umanitare :tiphat:
gigi_duru Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bunny Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Eti si doctor:d buna meserie:dGinecolog. :>heleauheleau xnab. ^_^
Cristian Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 nici tu nu esti mod aici :> dati klik la semnatura mea sa vedeti acolo treburi umanitare :tiphat:Ca si tare greu o fi sa inchid topicul pana primeste ala warn/suspend, cred ca am zis clar in primul post al topicului sa nu va certati aici.
Cristian Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 in loc sa va certati si sa o dati in "japca", mai bine va uitati aici: http://webcast.cern.ch/lhcfirstphysics/
cavaleru_luminii Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mersi ca era sa mi strici browseru . back to japca