Guest SorBonA Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 bny skype & dota?ventrilo e bun ca nu face lag :))PS: daca vreti sa invatati toate injuraturile din romania dota e jocul potrivit :error: :))
bunny Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 bny skype & dota?n-am microphone. :< si-n plus tre' sa las pe cineva la pc, are nu stiu ce treaba. <_< MY PC WITH ANOTHER USER! :o I'M TERRIFFIFIIEIFIEIEED!!Da, nu prea dau importanta la deny, mi-e lene actually. ^^
gigi_duru Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Posturi fără sens/off-topicPosturile care nu aduc nimic nou faţă de subiectul discutat, nu au legătură cu subiectul sau pur şi simplu nu au nici un rost vor fi sancţionate. Posturile care conţin doar emoticons intră în această categorie.Dacă doriţi să vă creşteţi numărul de posturi, căutaţi ceva relevant de spus.Nu se acceptă utilizarea de metode pentru ridicarea topicului pe prima pagină (ex :UP).Nu se aplică la secţiunile "Guilds" "Guild Wars" "Comunitatea Mu Linkmania" şi "Vânzari-cumpărări". :comp1:
Cristian Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 gigi citeste regulile din primul meu post
gigi_duru Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 da-mi un link :)Principalele cerintea ale acestui topic sunt: bunul simt, respectul si toleanta. Cei care vor provoca discutii, vor insulta o persoana sau un grup de persoane, gen guilds sau aliante vor fi aspru pedepsiti. De asemenea sunt interzise posturile care contin emoticons, o litera sau pur si simplu nu contin nimic. Sunt interzise posturile de genul "up", "bump", si asa mai departe.Conceptul acestui topic este de a incerca sa unim putin mai mult comunitatea si a incerca sa lasam deoparte conflictele care exista la sectiunea Mu Online, atat pe forum cat si in joc. Acest topic este special creat pentru discutii libere intre utilizatorii acestui forum la sectiunea Mu Online.Aici nu exista moderatori, gms sau alte functii decat in cazurile extreme unde se ajung la insulte si mai stiu eu ce, asa ca va rog ca functia de moderator sa o lasati la "usa" acestui topic inainte de a posta aici. Acelasi lucru este valabil si pentru userii suparati, problemele din joc/forum le lasati la "usa".So let's give it a try. Hello everyone! this one ?Atunci dami un link in care am insultat,provocat,bla bla ...am luat suspend pentru ca am zis ca e frumos ca pot sa l bat pe gunit...arata-mi tu in regulament unde scrie ca nu poti zice "Imi place ca pot sa l bat pe x sau pe y "
SWAt2000 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 lol, doar apasa pe optiunea "salt la prima pagina" :))edit: right..
Cristian Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4307114
Cristian Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Nu stiu ce problema ai tu, eu doar ti-am raspuns la asta "Nu se aplică la secţiunile "Guilds" "Guild Wars" "Comunitatea Mu Linkmania" şi "Vânzari-cumpărări"."
gigi_duru Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 tocmai am vazut pe unu care are la semnatura un citat de la ceva ce am zis eu . cer sa i se dea ss si lui ca s-a dat si lu lordripper pentru ca avea tot un citat...
gigi_duru Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ntz :yum:uuu my page :D asa de dimineata :beer:
bunny Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 0910111213cate minute sunt aici? nu sunt 5? si este si cel cu F4 uitate la toate printurile bine la datanu eprima data cand postez adminule si tot timpul a fost bine e ca si la preluare minutul 9 si minutul 13 nah... asa noob ma crezi? e minutul 9 minutul 10 11 12 si minutul 13... omule cum le calculezi tu? :-O:| Pot sa rad?
acelasi_bandit Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :| Pot sa rad?numai dupa ce iti dau io voie
SWAt2000 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :| Pot sa rad?hai mai, ce e asa iesit din comun? ai 10 degete da? de la degetul 6 pana la degetul 10 sunt 5 degete nu? ce naiba =))
gigi_duru Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 howzit :beer:bunny dami si mie specificatiile serverului sa ii fac reclama :D
gigi_duru Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 yo bunney , cate zile mai stau pe asta pana intru pe lightknight?
gigi_duru Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ce pustiu pe aci , bunny raspunde te rog la intrebare .