1234 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 stai in banca ta oltean sarac ce esti ca te calc pe fata
Sakalul Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 cred ca asta e de la caracal #-o dute ma drace si ridica carul ca sa rasturnat..
gigi_duru Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 imi place ca IQ ul tau nu depaseste numarul care l port eu la pantof .
gigi_duru Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 nici nu mai are rost sa ma bag cu voi inseama...gashca lu bonito ...astia periculosii...nici rl nu aveti daramite integritate
luk xD Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 e oltean deala care ii pute gura a prazvezi ca mai sunt si alti olteni pe aici boule :-j#gigi_duru nu inteleg de ce te bagi in treburile altora , aici e vorba de disputa dintre bonito si bandit , care-i treaba ta ? ca nu inteleg .
undercover Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 vezi ca mai sunt si alti olteni pe aici boule :-j#gigi_duru nu inteleg de ce te bagi in treburile altora , aici e vorba de disputa dintre bonito si bandit , care-i treaba ta ? ca nu inteleg .corect a venit olteanu boschetar
luk xD Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 corect a venit olteanu boschetarmarsh ma moldovean prost
gigi_duru Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 luk lasa i ca nu am nevoie de ei pe topicu asta...lasa i sa se plictiseasca si sa plece ...
undercover Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 luk lasa i ca nu am nevoie de ei pe topicu asta...lasa i sa se plictiseasca si sa plece ...baga un respect
Tavi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Salut...stiu ca e o intrebare stupida..sunt nou si as vrea sa stiu mai multe despre joc...si ce apas ca sa vorbesc :D am reusit prima data dar acum nu mai pot sa vorbesc
luk xD Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Salut...stiu ca e o intrebare stupida..sunt nou si as vrea sa stiu mai multe despre joc...si ce apas ca sa vorbesc :D am reusit prima data dar acum nu mai pot sa vorbescapesi enter si scrii :D cand termini de scris apesi enter ca sa trimiti .in rest , check this : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=320642
necaz Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 puteti face new topic ?este problema doar la mine sau la toata lumea?up:\
gigi_duru Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 hope not me :Dedit : yey ! not meeeeeeeeeeee ^_^ "screw you guys , i'm going home :P "
16iunie Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Aveti suspend, stiti voi care. :)dc mi-ai dat ss pe Brink_BA?
16iunie Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bunny mama pot sa fac glume deocheate cu luk ca e proietenu meu scoate-mi ss de pe BRINK_ba
gigi_duru Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ba ce naspa esti bunny,vroiam si eu sa scriu acolo sus one love :(se pare ca sinister are un fel de custom title ...ca doar "father stown" nu o scrie automat la 4 x ulete :)
bunny Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bunny mama pot sa fac glume deocheate cu luk ca e proietenu meu scoate-mi ss de pe BRINK_baNu aici bonito, inceteaza. Ti-am zis si la guilds, pe 1234 ala ai permanent.gigi_duru, nu fortza nota, ca esti la rand.