Jump to content
Cristian

LinkMania Mu Online Free Chat

Recommended Posts

Posted

Si nu se face asta, ca am incercat si eu odata si m-au refuzat.

ce sa fac ? si ce ti au refuzat ? ce admini pot face ce as vrea eu ? si cate mesaje trebuie pentru 5 x uri ?:D

inca ceva...nu merge sa postez in versiunea lo-fi ?:( ca aia merge super , asta mai greu :D

Posted

Si eu am cerut sa mi se mute mesajele de pe toate conturile pe unul singur, si teoretic cred ca merge, dar practic nu se fac lucruri de genul, ca se pierd antecedentele dupa fiecare user. Doar vrazvan poate sa-ti modifice profilul la user.

Trebuie sa faci 1001 posturi. :P

Posted

spunei lu vrazvan ca daca nu mi pierde antecedentele are probleme cu mine :P :rofl2:

1001 posturi ? ha! in o luna fac 10 x uri de alea :D

zimi cum fac cu lo-fi ala ca merge mai bine da nu pot sa postez...

habar n-am. :-??

Posted

Si eu am cerut sa mi se mute mesajele de pe toate conturile pe unul singur, si teoretic cred ca merge, dar practic nu se fac lucruri de genul, ca se pierd antecedentele dupa fiecare user. Doar vrazvan poate sa-ti modifice profilul la user.

Trebuie sa faci 1001 posturi. :P

bunny,pot sa imi pun si eu ..aklo sub avatar unde ai tu one wabbit army ..pot sa imi pun si eu one love.. ?cine imi editeaza/cu cine tre sa vorbesc /am dreptul asta?

zi din mers :D

Posted

bunny,pot sa imi pun si eu ..aklo sub avatar unde ai tu one wabbit army ..pot sa imi pun si eu one love.. ?cine imi editeaza/cu cine tre sa vorbesc /am dreptul asta?

zi din mers :D

trebuie sa ai asistent\moderator.

Posted

o my fu**ing carrot am luat disable post :| #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...