cavaleru_luminii Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ti am zis ca vreau 5 x uri de alea sub avatar ... ia mi toate mesajele de pe conturile : cavalerul_luminii , Marros ,ChaosMaker si gigi_duru si pune le pe asta . dupaia poti sa le dai delete sau ce vrei tu... :D
bunny Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nu pot, n-am administrator pe forum. :P Si nu se face asta, ca am incercat si eu odata si m-au refuzat. =))
cavaleru_luminii Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Si nu se face asta, ca am incercat si eu odata si m-au refuzat.ce sa fac ? si ce ti au refuzat ? ce admini pot face ce as vrea eu ? si cate mesaje trebuie pentru 5 x uri ?:Dinca ceva...nu merge sa postez in versiunea lo-fi ?:( ca aia merge super , asta mai greu :D
bunny Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Si eu am cerut sa mi se mute mesajele de pe toate conturile pe unul singur, si teoretic cred ca merge, dar practic nu se fac lucruri de genul, ca se pierd antecedentele dupa fiecare user. Doar vrazvan poate sa-ti modifice profilul la user.Trebuie sa faci 1001 posturi. :P
cavaleru_luminii Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 spunei lu vrazvan ca daca nu mi pierde antecedentele are probleme cu mine :P :rofl2:1001 posturi ? ha! in o luna fac 10 x uri de alea :D zimi cum fac cu lo-fi ala ca merge mai bine da nu pot sa postez...
cavaleru_luminii Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 up ! :rofl2: (bunny must be very busy )(\__/)(O.o ) : no i'm not ! (> < )
bunny Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 spunei lu vrazvan ca daca nu mi pierde antecedentele are probleme cu mine :P :rofl2:1001 posturi ? ha! in o luna fac 10 x uri de alea :D zimi cum fac cu lo-fi ala ca merge mai bine da nu pot sa postez...habar n-am. :-??
cavaleru_luminii Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 tocmai imi venii o idee de topic ^_^damN i am evil :D
acelasi_bandit Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Si eu am cerut sa mi se mute mesajele de pe toate conturile pe unul singur, si teoretic cred ca merge, dar practic nu se fac lucruri de genul, ca se pierd antecedentele dupa fiecare user. Doar vrazvan poate sa-ti modifice profilul la user.Trebuie sa faci 1001 posturi. :Pbunny,pot sa imi pun si eu ..aklo sub avatar unde ai tu one wabbit army ..pot sa imi pun si eu one love.. ?cine imi editeaza/cu cine tre sa vorbesc /am dreptul asta?zi din mers :D
bunny Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 bunny,pot sa imi pun si eu ..aklo sub avatar unde ai tu one wabbit army ..pot sa imi pun si eu one love.. ?cine imi editeaza/cu cine tre sa vorbesc /am dreptul asta?zi din mers :Dtrebuie sa ai asistent\moderator.
Guest |-_-| Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 o my fu**ing carrot am luat disable post :| #-o
acelasi_bandit Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ba ce naspa esti bunny,vroiam si eu sa scriu acolo sus one love :(
undercover Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ba ce naspa esti bunny,vroiam si eu sa scriu acolo sus one love :(sa vezi ce te scuip eu cand te prind in joc
cavaleru_luminii Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 lol . pustiule stai in banca ta nu te da la olteni ca te arzi .
1234 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 lol . pustiule stai in banca ta nu te da la olteni ca te arzi .ce vrei ma boschetarule
necaz Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 puteti face new topic ?este problema doar la mine sau la toata lumea?
cavaleru_luminii Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 =)) ce panarame sunteti... lasati va de jocu asta ca faceti lag degeaba...