Life Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 lasa ca e bine, sa invete, sa faca lumea mai frumoasa ... caci vreau sa traiesc bine
DuR@nG0_* Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 P-asta chiar n-o cred.Porta si discutii cu oameni din politica?Ce mai stie sa faca?Stie sa faca si clatite...Sper sa faca cv copilu' cu iq-ul ala,,
armani114 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 altii abia vorbesc si el citeste si mai stiu eu ce..nu prea cred
stayalive Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Mai bine isi pierde copilaria invatand decat facand cine stie ce (si aici nu ma refer la distractie)...Eu zic ca nu e bine sa isi piarda copilaria invatand.Cum a mai zis si altcineva la varsta de 2 ani trebuie sa te crezi Spider-Man sau altcineva.Ai timp in viata sa inveti.Si daca o sa invete toata viata nu o sa aibe prieteni ca o sa stea toata ziua in casa citind.
andix3 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Einstein nu a fost chiar asa cum ni se prezinta noua, multe din lucrarile lui au fost gandite de altii. Cititi memoriile lui Teller!...Insa el a stabilit daca e reala sau nu , chiar daca bazele au fost puse de altii .
Guest petru_cristian09 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 copilul acesta nu isi pierde copilaria el asa va creste invatand,pt ca in ratiunea nu-i place joaca asa crede el ca e viata mai stii
stayalive Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 copilul acesta nu isi pierde copilaria el asa va creste invatand,pt ca in ratiunea nu-i place joaca asa crede el ca e viata mai stiiSau poate parintii il obliga sa invete.