Jump to content
^[VodKa]^

Michael Jackson FlashMob Cluj

Recommended Posts

Posted

Aproape 500 de clujeni, peste aşteptări, s-au strâns în această seară, timp de câteva minute, în cel mai mare flash-mob organizat până acum în România.

Copii şi adolescenţi, părinţi şi bunici au dansat pe un colaj realizat din melodiile ?Thriller” şi ?Beat It” ale lui Michael Jackson şi ?We Will Rock You”, a grupului Queen

?Cu publicul larg ne-am antrenat mai puţin, în schimb cu trupa Boemdance ne-am antrenat mai mult. Evenimentul a ieşit mai bine decât ne aşteptam. în Bucureşti, la flash mob-ul pentru Michael Jackson au fost 200 de persoane, iar la Cluj am avut un număr dublu de participanţi”, a spus Preetzy, coregraful Boemdance.

ziuadecj.ro

Si eu am fost acolo,a fost foarte frumos :cool2: ...daca mai are cineva ceva filmari sa le pune pls :hail: :pray:

Posted

GG :D nice :P MJ would be proud

btw: filipinezi is cei mai tari la tribute :P

Totusi nu-mi place ca pana acuma nu mai era la moda MJ si dupa moartea sa ....8-| au inflorit fani

Posted

Da, frumos.

Dar degeaba.

Tot

mi se pare cel mai bun. Cum a fost filmat/organizat/sincron/dansatori/TOT !

Totusi nu-mi place ca pana acuma nu mai era la moda MJ si dupa moartea sa ....8-| au inflorit fani

Da, nice, dar pacat ca nu danseaza toti. Iesea mult mult mai bine :)

MAi ales ca erau imbracati toti in portocaliu :)

Posted

Daca era viu nu se ducea nici p*** mea , nici dra** si nici macar piz** lu' mama.

Posted

Daca era viu nu se ducea nici p*** mea , nici dra** si nici macar piz** lu' mama.

total de acord :)) ii durea fix in dosul masinii de el

Posted

nice .. , dar sincer eu m`am saturat de atata MJ in dreapta si MJ in stanga .. profita lumea de pe moartea lui mai mult decat atunci cand traia.. , acu cum zice reporteru de la TV Michael Jackson jumate din romania schimba canalu pe canalu respectiv sa vada ce cum unde ..

Posted

/fart ... o alta stire de cacat cu si despre MJ .. despre Madonna n-ati mai gasit ceva sau trebuie sa ma duc la discutii generale?

daca nu te intereseaza nu te obliga nimeni sa te uiti,mai bine taci draq ca nici pe noi nu ne intereseaza parerea ta :banghead:

Posted

pana...sa.moara...toti.il.faceau.pedofil...si.in.toate.felurile...si.cum.a.decedat....POC....ia..lovit.compasiunea:))

word...

o murit ma,gata :-j

word!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...