uLise Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 full of jokes :( Dangereux: ma p*la de sconcs Dangereux: distantza craiova - constantza = 550 km Dangereux: shi distantza craiova - iashi = 600 km GingleBellz: da retardatule , shi de la constantza la iashi inseamna ca distantza e de 50 km GingleBellz: m**stule Dangereux: cat de cretin sa fii sa spui asha ceva ?! ))))))) irina: moxx cosmin_diamond: el irina: nu mai beau in viata mea cosmin_diamond: nici io cosmin_diamond: ;) irina: am fost vineri la un majorat irina: si m-am facut muci rau de tot irina: si am iesit pe o strada irina: si i blowjobbed unul dintre prietenii mei cei mai buni cosmin_diamond: ba... cosmin_diamond: e frumos ce ai facut cosmin_diamond: da nu e bine irina: si dup-aia knd am intrat...face o tipa...gata, ai supt p*la, te simti mai bn...si a fost destul de naspa...k acu stiu toti colegii..si el e si din liceu cu mine mai multe pe http://bash.craiovaforum.ro/top50/ :rofl1:
c1ocan Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ma doare burta de la atata ras. Tnx uLlise, u made my day :) .
andix3 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 aetana: ia zii aetana: cand imi faci pizza d-aia? cirozel: eu ? cirozel: cand imi faci TU cirozel: pai plm nu tu rufe nu tu mancare aetana: i have big tits cirozel: sah mat EPIC )))))))
-=NaNo=- Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 =)) [20:17:04] <[Ro][Astral][Adi]> cum se numeste melodia " tudn dudn tudn dudnd, dudnd..." din underground ? [20:17:48] <Krom> )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) [20:17:58] <(-)Infernal(-)Illusion(-)> [20:18:06] <(-)Infernal(-)Illusion(-)> e cea mai tare faza )) [20:18:12] <Krom> mai fredoneaza o tara, ca sa-mi dau seama [20:18:18] <Krom> )))) eu: ce enervante pot fi fetele eu: cateodata eu: avea dreptate un tovaras eu: cand zicea eu: ca fetele sunt proaste eu: plm iti vine pur si simplu sa le bati eu: de fapt un studiu zice ca 85% dintre femei sunt proaste ea: eu fac parte din restu de 25% eu: mda.. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))