Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brook

intrebare:

Recommended Posts

Posted

da , e foarte normal , nu ai de unde sa stii cine e adevaratul creeator al contului atata timp cat datele le stiu toti :) si kinul a facut un lucru foarte urat cu minciunile pe care le spune :P

Posted

da , e foarte normal , nu ai de unde sa stii cine e adevaratul creeator al contului atata timp cat datele le stiu toti :) si kinul a facut un lucru foarte urat cu minciunile pe care le spune :P

kinu nu a mintit cu nimik #-o eu cat si real care e din oras cu mn am decis sa dam 98 la cerere daca nu esti sigur de ceva verifici sa vezi si ptr asta SUNT ACELE LOG-URI

poi ma cand 1 acc e spart e clar ca e spart si mail

ei scot ss la cerere dupa pm de pe acelasi mail cum sa faci asa ceva?

poi cand 1 ACC E SPART SE VERIFIK LOG DACA E REAL SAU CEL CARE A PRELUAT CONTUL nu se face dupa cum zice 1 si altul.

dar cum gunit a fost cel in cauza nu ai ce sa faci trb sa te supui ca doar suntem pe 1 srv ce il finanteaza anumiti moderatori nu rds :crazy:

si daca as pune print in ce fel argumentau ei cererile ptr 98 la cerere te pocneste rasul

ce sa mai multi zic ca varsta scazuta de pe acest srv a dus la dezastrul de pe srv dar nu cred asta sunt destule motive care din cauza anumitor decizii duc la vanatoarea de pe srv si toate prostiile de pe srv

Guest AntiMuHackmania
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=314899

De cand se judeca o plangere si o cerere pt. blocarea unui cont in felul asta?

Chiar ma lasati mut cateodata, verificati log-urile si luati masurile corecte!

LE: Am nevoie si de parerile user-ilor nu doar a moderatorilor!Credeti ca e normal ?

Din ce inteleg eu .. se pare ca nu mai avem dea face cu Redemption cand e vorba de scos castanele fierbinti din foc...

De aceia a aranjat Lancelot ca sa primesca Balaurul moderator ... pentru ai executa la nevoie dorintele .

Va spun eu , cu toate ca se stie clar ce si cum cu acest cont.... pana si moderatorii isi permit sa dea dovada de nesimtire si sa blocheze acel caracter si sa il deblocheze dupa bunul lor plac .

Este o dovada clara de abuz si lipsa de bun simt din partea moderatorilor.

Acest caracter '' kinul'' a fost blocat si deblocat de doua ori ..

Sa se verifice ... cine este moderatorul care a deblocat caracterul si sa posteze in urma carei cereri facute de catre cine a facut el acest lucru .

Posted

Din ce inteleg eu .. se pare ca nu mai avem dea face cu Redemption cand e vorba de scos castanele fierbinti din foc...

De aceia a aranjat Lancelot ca sa primesca Balaurul moderator ... pentru ai executa la nevoie dorintele .

te inseli

@cat priveste contul kinul.. e bataie de joc si pe toti in doare in cur, ori le e frica sa comenteze ceva :)

Guest galateanu19
Posted

Va spun eu , cu toate ca se stie clar ce si cum cu acest cont.... pana si moderatorii isi permit sa dea dovada de nesimtire si sa blocheze acel caracter si sa il deblocheze dupa bunul lor plac .

Este o dovada clara de abuz si lipsa de bun simt din partea moderatorilor.

Acest caracter '' kinul'' a fost blocat si deblocat de doua ori ..

Sa se verifice ... cine este moderatorul care a deblocat caracterul si sa posteze in urma carei cereri facute de catre cine a facut el acest lucru .

poi tocmai lancelot a scos a cel ss la cerere din cate am inteles eu ca iar fi trimis kinu real pm si de fapt era omul lui din hh care il tot protejeaza.

ca ia dat pm kinu real sa scoata ss la cerere dar culmea ca a dat pm chiar cu o zi inante de cs si doar pe caracterul cu rr celelalte au ramas cu 98 :))

Posted

Din loguri rezulta ca pe contul kinul s-au conectat IP-uri din toate colturile tarii. A fost facut "posta" ca sa zic asa. In conditiile astea, cand proprietarul contului a fost atat de neglijent incat sa-l faca cadou tuturor, ce pretentii mai poate avea de la mine sa-i dau contul inapoi?

Tocmai de aceea nu raspundem de conturile voastre.

Ma indoiesc ca cineva a spart mail-ul contului, mai degraba a fost un cont de mail la fel de cunoscut, probabil, ca si contul de joc.

Guest galateanu19
Posted

Din loguri rezulta ca pe contul kinul s-au conectat IP-uri din toate colturile tarii. A fost facut "posta" ca sa zic asa. In conditiile astea, cand proprietarul contului a fost atat de neglijent incat sa-l faca cadou tuturor, ce pretentii mai poate avea de la mine sa-i dau contul inapoi?

Ma indoiesc ca cineva a spart mail-ul contului, mai degraba a fost un cont de mail la fel de cunoscut, probabil, ca si contul de joc.

posta :)) auzi ody daca verificai log cn a jukt pe acel acc iti dadeai seama cn a jukt pe el dupa nr de de conectari cel care la spart are maxim 5-9 conecari ,puteai verifica log cn e cel real si rezolvai ff simplu cu 98 ala ptr care iti da pm.

nu am zis sa ni se de-a acc inapoi fac ceva pe el dar vreau sa se blocheze acel cont sau sa i se dea ss la cerere nu sa isi bata altu joc de munca mea

cum iti explici ca in ziua cand am iesit din hh dupa 10h poc sa intamplat ce sa intamplat

dupa cel in cauza a bagat iar bk in hh am dat pm sa ii dati ss la cerere totul k pana aici cand se apropie ziua cu cs cand se scoate acel ss si voi motivati ca vi sa dat pm de la kinu real.Dupa voi cel real cn e?cel care a spart contul respectiv sau cel care a creat acel cont?

ody ziceai ceva de bun simt pe la banati park si este valabila si ptr voi nu numai ptr cei care jucam sau am jucat pe acest "srv"

Posted

si daca nu se stie proprietarul de drept al contului (care 100% nu poate fi gunit si doar el este cel care are acces la contul respectiv) de ce nu se blocheaza charul cu 98?

vorba aia.. toti spun ca-i popa, dar tu nu! betmen betmen! :))

Guest galateanu19
Posted

si daca nu se stie proprietarul de drept al contului (care 100% nu poate fi gunit si doar el este cel care are acces la contul respectiv) de ce nu se blocheaza charul cu 98?

vorba aia.. toti spun ca-i popa, dar tu nu! betmen betmen! :))

ptr ca este sub aripa lui lancelot :))

ei nu rsp de conturile noastre dar incurajeaza spartul de acc prin deciziile care le ia :-j

Posted

N-are nici o treaba Lancelot cu asta :(

M-am chiorat la logurile alea timp indelung. Nu cred pt o clipa ca acel cont a fost furat. A fost dat cu tot cu mail.

De buna voie. Ce motiv as avea sa suspend acel caracter daca cel care ar fi trebuit sa aiba grija de cont a permis multor alti jucatori acces la cont?

Guest galateanu19
Posted

ody cand si CREATORUL CONTULUI A CERUT 98 LA CERERE u cum poti sa zici ca a fost dat cu mail cu tot?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=314899

contul nu sa dat aiurea la toti am jukt 2 care ne cunoastem si 1 baiat cristi care se conecta f rar in rest is conectari de cate 1-2 ori dupa care se schimba parola deci u nu poti sa vii cu scuza ca nu poti da 99 ca e facut posta contul ptr ca gunit e cel care la spart

verifica log cn a facut contul si cel ce a postat de pe acest user si atunci iti vei da seama

daca ar fi dat contul cu totul crezi ca mai posta si el aici?

u zici ca lancelot nu are nici o trb dar culmea e ca totul se invarte in 2 lancelot&gunit nu prea mai merge cu prosteala odyzeus ca lancelot e corect si acu sa vii u sa zici ca sa dat contul de buna voie lu gunit :-j

Posted

ai o oarecare dreptate ptr ca am jucat pe kinu de cand avea 3 rr si am cliknet cu ip deala imputit ce se tot schimba si de fiecare data cand dau rr la pc ia un ip la intamplare care il gaseste liber

ps: sunt ptr 98 la kinnul :crybaby:

gunit tiam zis in seara aia ca ai gresit ff mult facand ce ai facut daca doriti printuri doveditoare ca gunit a spart mailu va pot oferi

Posted

Odyzzeus din cate vad u ai preluat cazul acesta de ce fugi de adevar kiar e asa greu sa fie dat 1000 de zile ban pe cont? ca sa nu se mai discute atata si sa nu te mai stresezi io lam lasat pe maini bune contu dar in ceea ce priveste nesimtirea lui gunit si bunatatea din partea celor care a jukat pe contu meu , gunit a profitat si ca un om de nimik cum a fost si va fi a profitat de ei si io nu inteleg ce tot o dai din put in gard te ametesti singur parerea mea sa nu te mai fundesti atata si poti sa dai 2 clikuri si sa se ia 99 pe kinul ca sa numai fie atata varza si discutie .. Si numai ziceti de lancelot ca nui asa mielusel cum pare eu stiu multe dar am bunu simt sa tac .. si iti poti da seama f usor daca iti dai putin interes cn si cum a spart contu si dupa ipu lui gunit si ipu care a intrat in prezent ultima data pe cont .. si inca ceva lancelot vad ca nu se amesteca de loc de parca el nar fi fost in nici un fel implicat in asta ... dear fi vreo unu cinstit multe adevaruri sar afla pe acest servar dar tacerea face sa ascunda multe lucruri ...

Posted

posta :)) auzi ody daca verificai log cn a jukt pe acel acc iti dadeai seama cn a jukt pe el dupa nr de de conectari cel care la spart are maxim 5-9 conecari ,puteai verifica log cn e cel real si rezolvai ff simplu cu 98 ala ptr care iti da pm.

nu am zis sa ni se de-a acc inapoi fac ceva pe el dar vreau sa se blocheze acel cont sau sa i se dea ss la cerere nu sa isi bata altu joc de munca mea

cum iti explici ca in ziua cand am iesit din hh dupa 10h poc sa intamplat ce sa intamplat

dupa cel in cauza a bagat iar bk in hh am dat pm sa ii dati ss la cerere totul k pana aici cand se apropie ziua cu cs cand se scoate acel ss si voi motivati ca vi sa dat pm de la kinu real.Dupa voi cel real cn e?cel care a spart contul respectiv sau cel care a creat acel cont?

ody ziceai ceva de bun simt pe la banati park si este valabila si ptr voi nu numai ptr cei care jucam sau am jucat pe acest "srv"

Desi nu am avut tangente ci kinul prin joc, chiar am avut anumite "divergente", aici tind sa-i dau dreptate. Este adevaratt ca adevaratul kinul a gresit ca a dat contul mai multor persoane si a facut-o pe riscul propriu, dar sunt sigura ca nu s-a asteptat sa fie furat din partea membrilor aliantei in care a fost. Orice om poate gresi avand incredere in cineva in care nu trebuie, daca acea persoana se da drept prietenul tau. E pacat ca sunt 2 persoane care s-au chinuit sa il creasca si acum cineva isi bate joc de contul acesta. Cu atat mai mult ca cei care l-au crescut nu cer decat blocarea contului. Stiu ca moderatorii nu raspund pt conturile sparte, dar macar pot bloca acest cont, daca asta este dorinta celor care au jucat, au fost inselati si nu mai pot recupera contul respectiv.

Posted

Nu fuge nimeni de adevar si nu ma dor degetele sa apas butonul de suspend.

Vreau doar dovada ca acel cont a fost "spart". Contul ar fi fost "spart" prin 3 oct nu, sau cand?

Guest galateanu19
Posted

uite dovada odyzeus daca nici dupa astea nu blochezi acel acc atunci chiar is convins ca nu vrei sa faci asta si tot cauti motive

uite dovada ca el a spart mail apoi la prostit pe eros sa trimita datele sa afle parola la bk ca sa poata sa o schimbe si eros avand incredere in el ca na e si coleg de guild le-a trimis si asa a luat el acc asta.

ziceai ca nu are cum sa sparga mail uite ca a putut apoi sa ocupat de alte magarii sa obtina parola la bk :tiphat:

Posted

Nu fuge nimeni de adevar si nu ma dor degetele sa apas butonul de suspend.

Vreau doar dovada ca acel cont a fost "spart". Contul ar fi fost "spart" prin 3 oct nu, sau cand?

http://www.imagebam.com/image/047c5e52220889

http://www.imagebam.com/image/43ea2752220891

mai meschin ca gunit nu o sa fie nimeni pe serverul asta. dupa ce s-a certat cu kinul, negativ si le-a furat contul, imi spunea mie sa cer filtru in game, sa nu mai poata juca linkmania. ciudat totusi, nu? asa deodata? din cei mai buni prieteni.. dusmani? cand i-am spus ca charul kinul este contul lui negativ/kinul, a spus un "nu:)" prea sigur pe el si plin de subintelesuri. si "NU MAI este charul lui", deci a fost. toata lumea stie asta. gunit nu avea cum sa creasca 2 bk in acelasi timp. unul de 30+rr-uri si unul de aproape 20 de rr. este la mintea cocosului :)

Posted

@galateanu19: Eu cred ca ti-am mai zis de semnatura aia, si nu vrei sa intelegi. Al catelea cont permanent vrei sa fie? Scoate-o odata si n-o mai pune, altfel iti promit ca pe forumurile mu.link nu mai postezi. Incetati naiba odata cu caterinca expusa la semnatura, ca nu place nimanui sa fie "numele prostilor pe toate gardurile".

Guest galateanu19
Posted

http://www.imagebam.com/image/047c5e52220889

http://www.imagebam.com/image/43ea2752220891

mai meschin ca gunit nu o sa fie nimeni pe serverul asta. dupa ce s-a certat cu kinul, negativ si le-a furat contul, imi spunea mie sa cer filtru in game, sa nu mai poata juca linkmania. ciudat totusi, nu? asa deodata? din cei mai buni prieteni.. dusmani? cand i-am spus ca charul kinul este contul lui negativ/kinul, a spus un "nu:)" prea sigur pe el si plin de subintelesuri. si "NU MAI este charul lui", deci a fost. toata lumea stie asta. gunit nu avea cum sa creasca 2 bk in acelasi timp. unul de 30+rr-uri si unul de aproape 20 de rr. este la mintea cocosului :)

=)) =)) =)) =))

mai ziceti ceva de asta =)) =)) cere lu dan sa posteze sa mi se de-a filtru ca sa nu pot sa il mai zapacesc pe el prin joc,ba mai mult sa ramana si cu bk meu.

Cu ce frustrat am putut sta in acelasi guild atata timp :comp2: "om" cu 2 fete si plin de cosuri.

Bv odyzeus cand am facut reevaluare aia la banati ai inchis topicul sa lasi omu sa joace ca e de trb si sa nu il gonesti de pe srv uite ce prajine tineti pe srv sunt 100% convins daca era garone boom avea pe putin 80 de zile daca nu si 99 :clap:

hh oameni nevinovati dar pare a fi cei mai de joasa speta pe acolo #-o

Posted

bny inteleg ca nu ma suporti dar totusi dc mi-ai blocat acel user?semnatura am schimbato

sau ca zic purul adevar? :crazy:

Ti l-am scos, am observat ca ai scos-o. Ia zi mosule purul adevar, sau crezi ca-s piele de iepure legat la gura? Sau daca ma port frumos cu tine inseamna ca nu imi permite gura sa-ti spun cateva de dulce prin alte mijloace? Sincer acum, ia termina dracului cu amenintarile astea puerile, ca pe mine unu nu ma sperii.

Ti-a furat ala contul, si vrei sa ti-l dau eu inapoi? Pai omu in ziua de azi stii de ce e furat? Nu stii? Te las singur sa aflii. Si tu vrei acum suspend maxim pentru gunit ca tu nu esti in stare sa ai grija de contul tau? Care de fapt nici macar nu e al tau, dar tot vii aici si ceri socoteala?

Posted

Ti l-am scos, am observat ca ai scos-o. Ia zi mosule purul adevar, sau crezi ca-s piele de iepure legat la gura? Sau daca ma port frumos cu tine inseamna ca nu imi permite gura sa-ti spun cateva de dulce prin alte mijloace? Sincer acum, ia termina dracului cu amenintarile astea puerile, ca pe mine unu nu ma sperii.

poi nu stiam dc mi-ai dat ss pe acel user si am zis ca cn stie ce ti sa parut ca am vb urat ;;)

ho unde vezi u amenintare?hai sa o lasam asa ca e mai bn cred ca la tn se vede altceva decat ce scriu eu aici :)

Posted

Da chiar te rog sa-ti continui fraza si dovezi pe afirmatiile care le spui. Acu cateva zile m-ai acuzat ca eu sunt de partea lui gunit, doar pentru ca am intrat in joc sa-mi demonstreze cum se face bug-ul, cu acordul lui vdragosh. Vroiam sa testez un S2 sa vad daca merge bug-ul si-acolo.

Altceva in afara de asta, care ti-am demonstrat ca ai parere foarte proasta facuta despre mine, ce mai ai de zis? Ma vezi pe mine in vreuna din guilde sa tin cu vreunu? Ma vezi pe mine tinand apararea vreunuia? 8-|

In primul rand nici macar nu te cunosc, habar n-am de unde ai mai aparut si tu, si-mi spui ca "nu te suport"? Poate ca ma deranjeaza afirmatiile astea care le spui fara pic de dovezi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...