Jump to content
Parazitu'

Un tânăr motociclist din Arad a mers cu 280 de kilometri la oră

Recommended Posts

Posted

A mers cu 280 de km/h. Este vorba de un tânăr motociclist din Arad care s-a şi filmat în timp ce depăşea maşinile din trafic.

Un tânăr motociclist din Arad a mers cu 280 de kilometri la oră Vezi Galerie Articol

Motociclistul a postat filmuleţul pe internet. După ce a demarat în trombă, motorul a ajuns în scurt timp la peste 280 de kilometri pe oră. Tânărul merge cu viteză şi depăşeşte tot ce-i iese în cale, filmând în acelaşi timp kilometrajul. Totul în timp ce de pe contrasens circulă camioane şi alte maşini.

Sursa : Realitatea.net

aveti acolo postat si un filmulet... :) setea de adrenalina poate duce la evenimente tragice... nu'i sanatos individu :)

Posted

exact cum am spus in articolul precedent cu idiotul care se dadea cu motorul si se filma: e suficient un cretin sa dea pe net film cu idioteniile facute, ca vor aparea si alti 'wanna be' sa il imite si sa puna in pericol vieti nevinovate. Dupa mine, ar trebui sa ramana fara carnet pe viata + amenda de rigoare.

Posted

Era de asteptat sa apara si in Romania indivizi care ating viteze la rutina zilei de 300km/h

Posted

Nu prea stiu ce mai doneaza daca se lipeste de asfalt sau de un camion la 300km/h.

Cred ca voi fi singurul care rade la chestia asta :))

Posted

La ce drumuri avem ... sa mergi peste 150 cu orice vehicul e un pariu cu moartea. E ori inconstienta ori nebunie. La vitezele astea orice mica denivelare poate fi fatala. Oameni nebuni care se mai si mandresc cu asta.

Posted

Ce tot criticati atat ma ? daca voi ati avea un motor ca ala va spun eu ca si voi faceati la fel ...

criticam pt ca suntem participanti in trafic si nu vrem sa ne trezim ca un dobitoc ne strica toata ziua sau mai rau.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...