GeolgauSM Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 dupa cum se vede si in topicul asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=314583 , domnul kobe l`a lasat pe hurdy 4 min, dupa care pk in loc sa raspunda fair.. pe urma vine pe forum si face pe victima! se putea lua in calcul si vanatoarea, insa hurdy a luat ss, si se vede destul de clar in poza cu self defence, k a fost provocat!ce vreau sa proun...:-sa nu mai suferim de rr uri knd suntem intrebati de afk si sa facem pk!(un raspuns fair e ok, decat 1 pk)-e asa greu sa raspunzi cu da/nu ? da.. e foarte greu, tre sa aratam noi masculii k avem multe rr uri si k omoram tot ce ne sta in cale... :-jO chestie asemanatoare am patit si eu k6, intreb de afk, si iau pk fara sa raspunda omu', si pe urma tot mie imi zice k sufar.. in fine, nu asta conteaza. Inteleg k este 1 server pvp, dar kalimele nu se procura f usor, stiti si voi preturile la sell/buy asa k ma abtin :).pareri ?
Sirius Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Contra, orice sugestie de genul inseamna o regula in plus intr-un regulament deja prea stufos. PK-ul tine de om. Daca el vrea sa iti faca pk pe spotul lui.. risca si el... de exemplu ori nu mori si ii poti lua spotul.. ori ai full ref si moare si el.
Bobby Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Contra...Asta ar cauza mai multa schimbari in regulament,este spotul tau si faci pk pe cine vrei.Persoanele ca kobe care asteapta 4 min si dupa fac pk, risca si ei,poate prinde pe careva cu full ref sau rapid sa revina pana tine self defence si pierde spotul.Pe mine cine face pk la preluare le urmaresc si tot le fac preluare.Invitatiile in kalima coasta 3-5 jew, cred ca nu sunt scumpe si daca esti in kalima strangi 10 kalime in cateva ore
dc eu:( Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 pro iti poate spune nu si gata mai ales acum fiind kalima trb sa cauti sa faci iara..
bunny Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Iar veniti cu sugestii dupa un suspend dat. Nu mersi.