Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Ramele din arena

Recommended Posts

Posted

Sugerez sa se scoata expul ala de 14 sau sa se mareasca la 5-10k expul pt o rama dela intervalul spoturilori din arena.

Cand faci experienta pe spoturi in arena este enervant sa vezi 14 exp,ati trece cheful de exp pe spot

Posted

E enervant sa vezi 14 xp :))? Pur si simplu faptul ca apare in colt acolo, te enerveaza? Pai, si pe mine ma enerveaza cum face goblin-ul. Vreau sa ii modifice vocea in cea a lui Laurentiu Duta si sa strige "FREEMAN!".

Posted

Pe 0.97d era la fel, atunci cum de n-ai venit cu sugestia asta? :)

pe 97 luai 1-3k de la rame si in party luai 100-900 :rofl2:

Posted

Pt tine vdumnezeu care nu ai ce cauta in arena este nesemnificata, eu am propus sa se scoata de tot expul sau sa se mareasca.

Nu ma deranjeaza ramele doar faptul ca da numai 14 exp si cand faci exp fiecare al doilea exp ai 14(pt arena exp 14 este f mica)

Posted

Sugerez sa se scoata expul ala de 14 sau sa se mareasca la 5-10k expul pt o rama dela intervalul spoturilori din arena.

Cand faci experienta pe spoturi in arena este enervant sa vezi 14 exp,ati trece cheful de exp pe spot

Nu vad cu ce te deranjeaza, alea nu`s pt xp :D

mda,contra sugestiei..

ramele alea sunt puse sa delimiteze spoturile nu pentru xp :D

Exact

=)) pana si ramele va deranjeaza,cand faceti pk pe cineva nu vreti sa luati exp :-?

ne semnificativa sugestia

Da XP = PK, 15 k xp pe pk :))

Posted

Vad ca multi posteaza aici fara sa citeasca sugestia, eu am scris:

Sugerez sa se SCOATA expul ala de 14 s-au sa se MAREASCA

Pt cei care nu stiu despre ce vorbesc pun si o poza cum ia exp un SM sau MG pe spot in arena.

http://www.imagebam.com/image/48a28452228363

Deja expul pe spot este foarte mic mai apare si expul 14 ati trece cheful de arena.

VREAU SA NU SE PRIMEASCA EXP DELA RAME

Guest BrotherH
Posted

Pe old tot asa era din cate tzin minte la fel .Toti viermi aia sunt pt a delimita spoturile nu se pot modifica .Si daca i-ar scoate nu v-om mai vedea unde sunt situate spoturile si te trezesti ca faci ks pe spotul altcuiva .

Nu stiu acuma dar cred ca viermi aia sunt de la seeaworms ceva de genu ...scuze daca am scris gresit parca asa era

Posted

Spoturile de pe 97D erau foarte bune .... pe cand spoturile de pe s1 sunt foarte slabe pentru charuri mai mici ceea ce este bine intr-un fel dar ma-m saturat sa vad atata bataie pe tarkurile din arena.....

Posted

Pe old tot asa era din cate tzin minte la fel .Toti viermi aia sunt pt a delimita spoturile nu se pot modifica .Si daca i-ar scoate nu v-om mai vedea unde sunt situate spoturile si te trezesti ca faci ks pe spotul altcuiva .

Nu stiu acuma dar cred ca viermi aia sunt de la seeaworms ceva de genu ...scuze daca am scris gresit parca asa era

Nu ramele sa se scoata! Expul ala de 14

Posted

Ramele nu se pot numi mobi pentru experienta in cazul de fata, ele doar delimiteaza spoturile, ca niste piloni. Cred ca a fost lasat suficient topicul pentru a aduna cateva pareri.

@Mutulik4u, pe el nu-l deranjeaza exp-ul acela de 14 ca look, il deranjeaza doar ca e mic, si vroia sa se mareasca. Nu se va mari deoarece nu sunt mobi de experienta.

Posted

fixed : 0 xp

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...