Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Stefan^MG

o mik nelamurire

Recommended Posts

Posted

-1-daca sun phono pe spot nu mai este al meu dar daca sunt singur si vine 1 si incearca sa ma omoare si il omor si pe el iau vrun ss?

-2-sau daca e unu phono pe spot si vin eu si fac print cu el phono pe spot ramane al lui sau e al meu spotu?

MS

Posted

Salut, daca tu gasesti un phono pe un anume spot, poti sa ii iei spotul direct prin pk, numai sa nu ti se schimbe statusul, din ce stiu eu... daca ma insel atunci my bad.

Citat din regulament "Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat)."

:beer:

Posted

Daca gasesti pe vreunul Murderer 1st Stage sau Murderer 2nd Stage si te tin muschi poti sa`i dai PK linistit. In regulament specifica "doar daca ti se schimba statusul"

:tiphat:

Posted

foarte inteligenta regula, ce sa zic, am mai spus asta si in reevaluarea mea :)), pai dc preiei un spot cu 3 persoane, toate au re off, ii omori, vine altu dupa tine, numa bine are spot, asta in cazul in care nu esti mare, atunci nu te poate omora... mda mult au gandit regula asta, dar pt uni nu e o regula cretina asa cum o vad eu si alti useri... ce sa mai zici, la cum se dau ss si reducerile de ss (de ex pt limbaj... lasa mult de dorit, pai eu am luat 10 zile direct pt un plm neadresat cuiva, era doar o concluzie; iar altu isi bag si scoate si vb cum vrea el de o persoana si primeste reducere la 10 zile pt limbaj, sa nu zica cineva ca nu e asa, ca imi ia 2 min sa pun link-urile)

da, dc esti murder pe spot te poate omora oricine.

Posted

-1-daca sun phono pe spot nu mai este al meu dar daca sunt singur si vine 1 si incearca sa ma omoare si il omor si pe el iau vrun ss?

-2-sau daca e unu phono pe spot si vin eu si fac print cu el phono pe spot ramane al lui sau e al meu spotu?

MS

Daca esti Murder sau phono pe 1 spot risti sa fi omorat de alti si doar asa pierzi spotul, asta daca nu esti in arena, fiindca acolo te da tot unde ai murit. Altfel nu are cum sa iti ia spotul doar daca te omoara. Daca esti pe spot si vine 1 si da in tine atunci normal ca poti sa il omori, asta daca nu te omoara el primu.

Si daca ii cineva pe spot phono nu ajunge sa ii faci print cum ca ii phono si ii spotul tau, ii faci degeaba print ca tot al lui ii spotul, trebuie sa il omori mai intai si dupa aceea faci print cu spotul gol. Asta in cazul in care este singur pe spot, daca nu este norocul lui. :D

@ Bastia Daca preiei 1 spot atunci il omori doar pe cel care trage, asta daca iti face ks, daca nu poti sa il lasi acolo, daca te faci murder sau phono incepi si te rogi sa nu te omoare altul. :D

Posted

MS

1. Daca esti phono pe spot, si cineva te omoara, ai pierdut spotul. Daca vine cineva si incearca sa te omoare si reusesti sa-l omori tu primu, nu patesti nimic, doar e spotul tau, poti juca si hora pe el.

2. Atata timp cat el nu dispare din ecran (cu alte cuvinte, daca nu-l pk), spotul e inca al sau.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...