Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

janker4u

Experienta in Party

Recommended Posts

Posted

Salut,

Stiu ca linkmania nu a facut jocul dar poate poate se gaseste un raspuns logic la intrebare.

Deci , diferenta dintre 97d si S1 (printre multe altele) este ca sa scos gap-ul pentru party si experienta este mult mai constanta intre jucatorii din party , nu mai exista 60k xp facula la castel (din pacate :whistle: )

Intrebarea mea este daca exista vreo formula pentru a calcula cata xp iti iei intr-un party cu X membri avand nivelele A/B/C/D/E omorand monstri care dau intre F-G xp in functie de lvl

Am cautat de am cautat si nu am gasit nici pe forum nici pe net, dar nah , pana ala urma tre sa existe o explicatie matematica logica :).

PS. Intreb pentru ca mai multe persoane mi-au zis ca au facut pt cu un caracter mai mic si dupa o durata de timp caracterul mai mic a intrecut cel mai mare caracter din party, ceea ce mie mi se pare imposibil.

Posted

Din cate am vazut eu in party se face o medie a xp-lui si nu cred ca o sa iei xp cu 5 k mai mult chiar daca ii diferentza de lvl mai mare de 120. Cea mai mare diferentza am vazut de 3 k xp dintre cel mai mici si cel mai mare din pt, si era diferentza de 120 + lvl.

Posted

din pacate nu se poate seta xp in party pe season 1

Urat asa, ii setata cam aiurea chiar si cu pp si lvl mic si sa iei jumate din xp care il iei singur, asa ar trebui sa iei la lvl mare, dar cand ai lvl mic si pp sa iei cat de cat aproape de treisferturi.

Posted

Din ce imi dau eu seama in party-urile care le-am avut. Treaba merge cam asa.

Unul de lvl 350 daca da in tarcan si ia in jur de 5k xp singur. Daca face pt cu unu de 350 , se imparte la 2 , daca mai face cu unu se imparte la 3 ... si tot asa.

Unul de lvl 350 face pt cu 4 insi de 140 (asta e testata ca m-am dus si am strans :) ) si da in tarcan. Experienta cade la 3-4k.

Daca ai pp (elf bk sm mg) de nivele rezonabile (dar totusi cu 50-60 mai mici ca tine) se ia 5k.

Nam vazut sa creasca experienta in nici un party peste solo :)

Sau ma insel ?

Posted

creste si peste solo daca scazi media de lvl a party-ului destul de mult... testat in atlans 3 si icarus

si atlans2 :)) oricum in principiu daca vrei sa`ti ajuti prieteni si sa faci pt faci pp si lvl trb sa fie potrivit nici prea mare nici prea mic :))

Posted

si atlans2 :)) oricum in principiu daca vrei sa`ti ajuti prieteni si sa faci pt faci pp si lvl trb sa fie potrivit nici prea mare nici prea mic :))

de fapt e oriunde dar nu am avut timp sa stau sa testez decat unde eram cand am citit threadul asta.

tu poti fi mare si sa iei exp mai mare decat ai lua solo daca reduci media de lvl a partylui destul de mult

Posted

asa se lasa lumea deoarece xp ul lasa de dorit in pt nu acorda nimeni pt pt ca e xp mic nu iei nici jumate precum iei singur ...

Posted

asa se lasa lumea deoarece xp ul lasa de dorit in pt nu acorda nimeni pt pt ca e xp mic nu iei nici jumate precum iei singur ...

Iar tu esti unul dintre persoanele care da party? Sincer ce atata vorba despre experienta in party cand cu toti stim ca sunteti egoisti si nu o faceti?

Chiar daca s-ar putea face exp in party = exp solo, tot n-ar da nimeni party, ca asa e linkmaniacul.

Posted

Iar tu esti unul dintre persoanele care da party? Sincer ce atata vorba despre experienta in party cand cu toti stim ca sunteti egoisti si nu o faceti?

Chiar daca s-ar putea face exp in party = exp solo, tot n-ar da nimeni party, ca asa e linkmaniacul.

bunny dece bagi tot linkmania intro oala?

Da sunt multi care nu dau party, dar fa o tura prin kalima si ai sa vezi ca mai mult de jumatate din spoturi sunt in party.Nu cred ca pe alt serv se da party la primul venit, indiferent de exp luat in party sau solo.

Mu este un joc si ca orice joc este competitie,daca nu ar fi competitie nimeni nu ar juca,binenteles sunt si excepti in game.

Posted

desii mi-ai banat vreo 4 conturi :banghead: ai zis bine mai sus :) ai un cico

Presupun ca nu esti pante ci robert, daca nu ma insel, ti-am blocat unul singur din cate tin minte. :-??

Guest kreeper
Posted

Experienta in pt e mult mai buna decar pe 97d, si mai echilibrata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...