Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jeffry99

informatie ptr moderatori

Recommended Posts

Posted

Dan, nu te uita doar la partea de pe forum. Da, unele au fost exagerate, si de o parte si de alta. HH pe forum, Honey in joc (vorbele zic asta, cat este adevar... stii si tu). Cand s-a vrut o mica reparatie, le-a mers o parte dar tot cu batul in balta au dat, cazand victime de ambele parti.

2 cauze pentru conflictul asta idiot:

- moderatorii: lipsa de comunicare si coordonare (culmea, ei sunt doar o mana de oameni; in comparatie cu bataile de cap ce le au liderii din joc - zeci si zeci de persoane de controlat - ar trebui sa fie floare la ureche pentru ei)

- jucatorii fiindca nu au stiut unde sa traga linie. Da, au existat tertipuri murdare de ambele parti. Pana nu de curand au mai incetat, s-a mai dus din dus tensiunea care era.

Acum pentru ce sa fie stricata? Pentru ca un "kin" a hotarat ca i s-a sculat lui si vrea sa "se razbune"? Si sa fim seriosi, doar G a "exploatat" bug-ul asta? Daca era un om serios isi rezolva treburile cu cei implicati si isi vedea de treaba lui. Si da, putea sa ii ceara sa nu mai joace fiindca G il stie mai bine pe kinul si Marius nu a jucat de la inceput pe kinul. Cel care a tras si l-a crescut pe kinul a fost cel real, cel care a dus greul. (LE: stiu ce inseamna pentru ca am jucat pe destule char-uri si stiu cum e sa ti se ia dreptul de a mai juca; desi ti-ai castigat un mic drept prin faptul ca ai crescut acel char, tot cel care a dus greul merita creditul; stii ca am patit faza asta de 2-3 ori; stii care sunt singurele mele regrete legate de acele conturi? Ca nu am reusit sa ma fac inteleasa si ca nu am reusit sa-i inteleg. Nimic mai mult)

Asa cum ziceai si tu, multi stiam de astfel de programe dar, culmea, acum ne-am gasit sa aratam cu degetul, nu?

Repet, deja incep sa cada prea multe victime de ambele parti. Voi ati pierdut destui, si la noi incep sa cada la fel. Mie a ajuns sa-mi fie scarba de competitia asta si incep sa cred ca a ajuns din ce in ce mai mult o metoda pentru anumiti "masculi" ce populeaza linkmania de a-si arata "aptitudinile" de vanatori si de "lideri".

Posted

Dan, nu te uita doar la partea de pe forum. Da, unele au fost exagerate, si de o parte si de alta. HH pe forum, Honey in joc (vorbele zic asta, cat este adevar... stii si tu). Cand s-a vrut o mica reparatie, le-a mers o parte dar tot cu batul in balta au dat, cazand victime de ambele parti.

- moderatorii: lipsa de comunicare si coordonare (culmea, ei sunt doar o mana de oameni; in comparatie cu bataile de cap ce le au liderii din joc - zeci si zeci de persoane de controlat - ar trebui sa fie floare la ureche pentru ei)

- jucatorii fiindca nu au stiut unde sa traga linie. Da, au existat tertipuri murdare de ambele parti. Pana nu de curand au mai incetat, s-a mai dus din dus tensiunea care era.

Acum pentru ce sa fie stricata? Pentru ca un "kin" a hotarat ca i s-a sculat lui si vrea sa "se razbune"? Si sa fim seriosi, doar G a "exploatat" bug-ul asta? Daca era un om serios isi rezolva treburile cu cei implicati si isi vedea de treaba lui. Si da, putea sa ii ceara sa nu mai joace fiindca G il stie mai bine pe kinul si Marius nu a jucat de la inceput pe kinul. Cel care a tras si l-a crescut pe kinul a fost cel real, cel care a dus greul.

Asa cum ziceai si tu, multi stiam de astfel de programe dar, culmea, acum ne-am gasit sa aratam cu degetul, nu?

Repet, deja incep sa cada prea multe victime de ambele parti. Voi ati pierdut destui, si la noi incep sa cada la fel. Mie a ajuns sa-mi fie scarba de competitia asta si incep sa cred ca a ajuns din ce in ce mai mult o metoda pentru anumiti "masculi" ce populeaza linkmania de a-si arata "aptitudinile" de vanatori si de "lideri".

alo vezi ca dupa ce am luat 99pe Negativ mi-am facut bk 2face avea 370 dupa care i-am cerut bk lui alex avea 3rr deci u numai comenta daca nu stii cotccodacesti ca o gaina beata pe aici fara sa stii nimik taci draq in banca ta dute si educati copilu ala daca il ai si lasama in durerea mea in pace.Eu pe bk ala am dat 14rr cum adik greul a fost dus de real?si daca a fost e trb mea si a lui nu se compara 3rr cu altele 14rr asta e clar.Daca gunit isi vedea de trb nu se intampla nimik deci el a inceput eu termin ce a inceput el si punct.

Din cauza lui bogz si gunit sau lasat mai bn de 10insi din aly cu impresiile lor si va continua sa se lase multi

Posted

Acum pentru ce sa fie stricata? Pentru ca un "kin" a hotarat ca i s-a sculat lui si vrea sa "se razbune"? Si sa fim seriosi, doar G a "exploatat" bug-ul asta? Daca era un om serios isi rezolva treburile cu cei implicati si isi vedea de treaba lui. Si da, putea sa ii ceara sa nu mai joace fiindca G il stie mai bine pe kinul si Marius nu a jucat de la inceput pe kinul. Cel care a tras si l-a crescut pe kinul a fost cel real, cel care a dus greul. (LE: stiu ce inseamna pentru ca am jucat pe destule char-uri si stiu cum e sa ti se ia dreptul de a mai juca; desi ti-ai castigat un mic drept prin faptul ca ai crescut acel char, tot cel care a dus greul merita creditul; stii ca am patit faza asta de 2-3 ori; stii care sunt singurele mele regrete legate de acele conturi? Ca nu am reusit sa ma fac inteleasa si ca nu am reusit sa-i inteleg. Nimic mai mult)

Trist =(( :(

Posted

iar tu ma zboom postezi ca victima..alea 20 cam putine pt ce ai facut...

Ma stiti cum G singurul lucru ""rau" pe care l-a facut a fost cand a vazut ca este un bug de care te poti folosi .A pus mintea l-a contributie si a folosit 2 programe prin care el inregistra miscarile apoi baga Play ..numa acuma cand si.au dat seama si restul nubetzilor de faza asta incep sa se trezeasca si sa acuze in stanga dreapta...

deci ma "victimelor" ce faceti voi e patetic sa compari tu un program de facut dupe jwl cu unul care inregistreaza nijte miscari.. Da trezitiva ma odata.

ps: boom nu vorbi tu de fair-play ca pt tn cuvantul ala... stii ca exista in Dex ,da ce inseamna habar nu ai..

nici cand se trage clopotul pentru a 3-a oara nu iti revii. te las sa zaci in prostia ta, ca daca iti zic te-n plm imi iau suspend.

sa nu ma uit doar la partea de forum? pai nu aici se duce adevarata "batalie"? :) nu aici sunt taiate "capetele"?

nu e lipsa de coordonare. taberele sunt impartite in doua. HH si atat. ca cei din HONEY nu se pun la socoteala si nu au ce sa faca. si cine s-a simtit strans cu usa gen"nu vezi ma ce face ala? fa si tu ceva!" si-au luat traista frumusel si au preferat sa isi vada de ale lor. cine nu, a preferat sa taca si sa isi continue jocul. aici n-ai cum sa ma contrazici.

da. stiam de mult de aceste programe. au fost aduse la cunostinta. dar cat i-a luat lui gunit sa ia avansul asta? cam 40 de zile cat am avut eu suspendul. sa nu uitam ca eu cand eram in top 5 bk el nici macar nu aparea in top 20 bk si culmea.. m-a si intrecut. cu cat? cu 15 reseturi :) nu ca m-ar afecta pe mine prea tare, oricum la cs nu are ce sa ne mai faca.

incep sa cada victime de ambele parti? nu de mult a postat cineva de la voi pe la plangeri cuvintele:"victime colaterale". nu-mi place situatia, nu ma incanta cu nimic. am stiut sa-mi port singur de grija. ideea e ca pica cei nevinovati; mai mult sau mai putin. ca am fost infundat prin metode neortodoxe, asta-i partea a doua.

te asigur ca de vanat, n-am vanat pana acum pe nimeni, cel putin nu pe versiunea asta. KlauErik stie mai multe. hai ca nu-si mai are rostul discutia asta. ai sa iti dai seama ca am dreptate peste ceva vreme.

Posted

alo vezi ca dupa ce am luat 99pe Negativ mi-am facut bk 2face avea 370 dupa care i-am cerut bk lui alex avea 3rr deci u numai comenta daca nu stii cotccodacesti ca o gaina beata pe aici fara sa stii nimik taci draq in banca ta dute si educati copilu ala daca il ai si lasama in durerea mea in pace.Eu pe bk ala am dat 14rr cum adik greul a fost dus de real?si daca a fost e trb mea si a lui nu se compara 3rr cu altele 14rr asta e clar.Daca gunit isi vedea de trb nu se intampla nimik deci el a inceput eu termin ce a inceput el si punct.

Din cauza lui bogz si gunit sau lasat mai bn de 10insi din aly cu impresiile lor si va continua sa se lase multi

Draga domnule jeffry99, te-ai trezit la colt de strada? Ma intreb oare, cand stai la masa cu ai tai , tot un asemnea limbaj ai ? Sa nu mai vad asemenea limbaj de turma pe aici .

Posted

Da domnule Gunit e timpul sa platesti pentru rautatile tale,din cate am inteles si pe colegul nostru Lapusneanu tot u l-ai suspendat,pai ce suntem noi in jocul asta pionii de pe tabla ta de sah?

Posted

G Unit (8/27/2009 3:29:21 PM): "vreau sa ii sug pula lui kinul dar nu ma lasa "

Roaga-l frumos cine stie, poate o pui de o lipeala. :beer:

Posted

Draga domnule jeffry99, te-ai trezit la colt de strada? Ma intreb oare, cand stai la masa cu ai tai , tot un asemnea limbaj ai ? Sa nu mai vad asemenea limbaj de turma pe aici .

vb la fel cum mi se vb sa numai pe mn mai vazut? :-j

Guest Rashta
Posted

dc si acum scapa imi dau delete char :readthis: :readthis: :readthis:

nu inteleg cum de ai curaj sa mai postezi ceva,toti au gresit cu cate ceva dar pana la a face ce ai facut tu e mult,mi`ar fi rusine in locul tau sa scot capu si sa sper ca mai pot scapa sau ca mai poate exista o minune sa nu ai 99 3 db`uri de acum incolo.

Trist,trist....s`a uitat ideea de just a game,vai de capul tau Gunit :error:

Posted

eu nu apaream in top la bk ? :))

http://www.imagebam.com/image/25739e48769670

http://www.imagebam.com/image/b4260848769672

http://www.imagebam.com/image/1829bc48769669

http://www.imagebam.com/image/c1fe3748769673

am fost al 3lea bk cu rr dupa knav si bogz daca bine tin minte si in top 15 la primii resetati :pumn:

exact. ai uitat de charul -boom- se pare. te las sa crezi ce vrei tu. ma amuza ca din tot ce am scris eu mai sus, tie doar faza asta ti-a sarit in ochi :) nu are rost sa ma apuc acum sa-ti uploadez printuri ca m-as injosi prea mult.

Posted

eu nu apaream in top la bk ? :))

http://www.imagebam.com/image/25739e48769670

http://www.imagebam.com/image/b4260848769672

http://www.imagebam.com/image/1829bc48769669

http://www.imagebam.com/image/c1fe3748769673

am fost al 3lea bk cu rr dupa knav si bogz daca bine tin minte si in top 15 la primii resetati :pumn:

de la 9rr si pana la 26rr cand ai luat ss ai crescut cu acel bug si recorder

faceai lv 300 in 6ore in timp ce ceilalti faceau in minim 12h ca sa numai zic in arena cat ai stat afk si ca nu erai nevoit sa te duci dupa mobii ce se blocau.

Deci noi am fost fraierii prostii stateam on si fugeam dupa mobi si tot nu faceam ca tn iar u erai afk si faceai si lv mai rpd :cool2:

Posted

Nush ce sa zic nu prea inteleg multe din ce va certati voi pe aici si o sa iasa cu mult ss pe forum la uni (banuiesc).

Nu imi dau cu parerea despre cazul asta ,dar la cei ce au folosit hack cei cu dupe si altele numai trebuiau lasati sa joace pe acest servar 99+ filtru ip si sa fie iar orase intregi filtrate ca nu va linistiti.

Cat despre tine boom si tu garrone eu ce sa zic in locul vostru mi-ar fi rusine sa scriu aici la ce ati facut la inceputul db-ului cu dupe si era 2000 mii de jwl un amarat de item DS lk dsr.

scuze pentru postul meu aici dar nu ma puteam abtine cand il vad pe garrone si boom asa mari stundeti ce mai mult politicieni chiar

Scuze inca o data

Posted

Nush ce sa zic nu prea inteleg multe din ce va certati voi pe aici si o sa iasa cu mult ss pe forum la uni (banuiesc).

Nu imi dau cu parerea despre cazul asta ,dar la cei ce au folosit hack cei cu dupe si altele numai trebuiau lasati sa joace pe acest servar 99+ filtru ip si sa fie iar orase intregi filtrate ca nu va linistiti.

Cat despre tine boom si tu garrone eu ce sa zic in locul vostru mi-ar fi rusine sa scriu aici la ce ati facut la inceputul db-ului cu dupe si era 2000 mii de jwl un amarat de item DS lk dsr.

scuze pentru postul meu aici dar nu ma puteam abtine cand il vad pe garrone si boom asa mari stundeti ce mai mult politicieni chiar

Scuze inca o data

ce tot atata ma pupati in cur cu dupele alea? am fost pedepsit pentru ce am facut, cu 99 chiar, pe toate conturile care le-am detinut in momentul respectiv. m-ai vazut pe mine cu vreun post pe la banati ca de ce am luat 99? m-ai vazut pe mine ca am incercat sa eschivez suspendul pentru dupe? nu. gunit asta a facut pana acuma. s-a eschivat si ne-a persiflat pe toti. eu am luat suspend si acelasi lucru il vreau si in cazul gunit. care-i problema nu inteleg. ca vreau dreptate?

Posted

dute Justitiarule...acuma dintr-o data ti-a revenit spiritul de fair-play...

ma zi ms ca n-ai luat BAN IP pt dupele alea...io nush cum exact tu si Duppone sunteti cei care va vaitati cel mai tare pe aici. Rushinica...

Posted

Wow ce topic infloritor, bagati bagati, cat mai mult sa iasa la iveala. ^_^

si ce bny te deranjeaza ca iese la iveala toate nererugulile de pe acest srv?si u l-ai vazut pe gunit cum exploata acel bug in tarc intro seara si ai zis ca vei intra pe alt srv si vei testa sau ma insel?

Posted

Wow ce topic infloritor, bagati bagati, cat mai mult sa iasa la iveala. ^_^

Barfa e frumoasa nu? :happy1:

Ma abtin sa fac 1 comentariu idiot ,stupefiant si adevarat in acelasi timp .

SoK!

^_^ , :happy1:

Posted

si ce bny te deranjeaza ca iese la iveala toate nererugulile de pe acest srv?si u l-ai vazut pe gunit cum exploata acel bug in tarc intro seara si ai zis ca vei intra pe alt srv si vei testa sau ma insel?

Nu te inseli prietene, e chiar adevarat. Am intrat in joc sa-mi arate cum se face bug-ul, incat sa-l testez pe un S2. N-am facut-o de capul meu, am cerut acordul lui vdragosh pt asta, stai calm. Stii, sunt tehnician, cam cu asta ar trebui sa ma ocup eu. :lol:

Insa pentru ceea ce ai postat tu aici, sunt de acord cu tine, dar asta nu inseamna ca pe tine te scapa.

Posted

Nu te inseli prietene, e chiar adevarat. Am intrat in joc sa-mi arate cum se face bug-ul, incat sa-l testez pe un S2. N-am facut-o de capul meu, am cerut acordul lui vdragosh pt asta, stai calm. Stii, sunt tehnician, cam cu asta ar trebui sa ma ocup eu. :lol:

Insa pentru ceea ce ai postat tu aici, sunt de acord cu tine, dar asta nu inseamna ca pe tine te scapa.

bny daca citeai mai sus nu te mai oboseai sa scrii si ultima fraza :)

dar iti mai repet cn a gresit sa plateasca cu aceasi pedeapsa INDIFERENT DE NICK RELATII si altele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...