undercover Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://stirileprotv.ro/stiri/international...vezi-video.html
undercover Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 eu ma duc la mama sa stau cu ea asta sa faci si tu ;)
Anonim4 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 eu ma duc la mama sa stau cu ea asta sa faci si tu ;)Sa stea cu mama ta?Trebuia sa vina ca de cand il astept.
yBFdetroit Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Credeti in mine si veti avea moarte vesnica .
undercover Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Sa stea cu mama ta?Trebuia sa vina ca de cand il astept.invata sa vorbesti asta ca eu nu m-am luat de mata
Aldguth Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Avem arme si nucleare. Batem orice cacat iese de acolo.
Stalk3r Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 am vrut eu sa postez . . intr`un mod mai descriptiv :) .. , foarte interesant ce sa zic... dar presupun ca dupa ce dispar norii dispare si minunea..
prince VEGETA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :blink: No shit. De acord cu Aldguth oricum
CryNow Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 invata sa vorbesti asta ca eu nu m-am luat de mataEsti prost si analfabet, tarane.Astfel de găuri se formează atunci când temperatura apei în nori, este sub punctul de îngheţ, dar apa nu a îngheţat încă din cauza lipsei nucleilor de gheata. Atunci când o parte din apa începe să îngheţe acesta va creea un efect de domino, cauzând vaporii de apa din jur să îngheţe şi sa cada pe pământ.Acest lucru lasă o gaura mare, de obicei circulara in nori. © StirileProTV user Rekin
16iunie Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Esti prost si analfabet, tarane. ? StirileProTV user Rekinmata are alta parere despre mine
luk Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Sa stea cu mama ta?Trebuia sa vina ca de cand il astept.Si tu chiar trebuia sa te iei de mama lui?ti-a facut ceva?:)
CryNow Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 mata are alta parere despre mineMai proasta ca a mea.
mortallx Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 eu nu prea cred ca este o facaturaAcel cerc scuzati dar numai stiu ce simbolizeaza de la religie dar sfintii il aveau.Daca ati observat acela era luminat la fel ca aceasta.O intrebare ar fi asta?De ce se vedea doar la ei si la noi nu?
c1ocan Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ce misto se vede, desi nu prea cred k e adevarata
i sin Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Avem arme si nucleare. Batem orice cacat iese de acolo.de acord
Random Hero Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Esti prost si analfabet, tarane. ? StirileProTV user RekinAvem o explicatie stiintifica, nu va mai certati pe tema asta, ca e de la Dumnezeu sau de la Diavol, pentru ca NU e.eu nu prea cred ca este o facaturaAcel cerc scuzati dar numai stiu ce simbolizeaza de la religie dar sfintii il aveau.Daca ati observat acela era luminat la fel ca aceasta.O intrebare ar fi asta?De ce se vedea doar la ei si la noi nu?Daca nu stii ce simbolizeaza nu mai deschide subiectul #-o Ai vazut tu vreun sfant ca sa ne dovedesti ca se vedea la ei? Esti genial, ca intotdeauna.
Raul Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 De ce se vedea doar la ei si la noi nu?Nu iti ajunge Elodia, Magda si cu Ogica?
Phyxyon Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 E un plot a lui Dan Diaconescu care nu mai stie cum sa faca audiente si acuma s-a gasit sa inventeze sfarsitul lumii . Revenind la crima din Primaverii , nu pot sa zic ca e fals sau real ca nu am fost acolo insa sunt sigur daca ai intra prin ea o vei gasi pe Elodia cu Elvis cantand Jagga Jagga .