Jump to content
undercover

Sfarsitul lumii a venit

Recommended Posts

Posted

am vrut eu sa postez . . intr`un mod mai descriptiv :) .. , foarte interesant ce sa zic... dar presupun ca dupa ce dispar norii dispare si minunea..

Posted

invata sa vorbesti asta ca eu nu m-am luat de mata

Esti prost si analfabet, tarane.

Astfel de găuri se formează atunci când temperatura apei în nori, este sub punctul de îngheţ, dar apa nu a îngheţat încă din cauza lipsei nucleilor de gheata. Atunci când o parte din apa începe să îngheţe acesta va creea un efect de domino, cauzând vaporii de apa din jur să îngheţe şi sa cada pe pământ.Acest lucru lasă o gaura mare, de obicei circulara in nori.
© StirileProTV user Rekin
Guest The-Matrix
Posted

valeu :)) cat mai este ? :))

Posted

Sa stea cu mama ta?

Trebuia sa vina ca de cand il astept.

Si tu chiar trebuia sa te iei de mama lui?ti-a facut ceva?:)

Posted

eu nu prea cred ca este o facatura

Acel cerc scuzati dar numai stiu ce simbolizeaza de la religie dar sfintii il aveau.Daca ati observat acela era luminat la fel ca aceasta.

O intrebare ar fi asta?

De ce se vedea doar la ei si la noi nu?

Posted

Esti prost si analfabet, tarane.

? StirileProTV user Rekin

Avem o explicatie stiintifica, nu va mai certati pe tema asta, ca e de la Dumnezeu sau de la Diavol, pentru ca NU e.

eu nu prea cred ca este o facatura

Acel cerc scuzati dar numai stiu ce simbolizeaza de la religie dar sfintii il aveau.Daca ati observat acela era luminat la fel ca aceasta.

O intrebare ar fi asta?

De ce se vedea doar la ei si la noi nu?

Daca nu stii ce simbolizeaza nu mai deschide subiectul #-o Ai vazut tu vreun sfant ca sa ne dovedesti ca se vedea la ei? Esti genial, ca intotdeauna.

Posted

E un plot a lui Dan Diaconescu care nu mai stie cum sa faca audiente si acuma s-a gasit sa inventeze sfarsitul lumii .

Revenind la crima din Primaverii , nu pot sa zic ca e fals sau real ca nu am fost acolo insa sunt sigur daca ai intra prin ea o vei gasi pe Elodia cu Elvis cantand Jagga Jagga .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...