Jump to content
Komisaru

Memorialul Holocaustului, inaugurat joi la Bucureşti

Recommended Posts

Posted

Ceremonie oficială joi, în Bucureşti. Memorialul Holocaustului, un ansamblu monumental de sculpturi, va fi inaugurat, cu o zi înaintea Zilei Internaţionale a Holocaustului.

La ceremonia organizată de Ministerul Culturii, va fi prezent şi preşedintele Traian Băsescu. Memorialul a fost construit de sculptorul Peter Jacobi şi a costat 17 milioane de lei.

Programul pentru realizarea unui astfel de memorial, a început în anul 2006, la propunerea Comisiei Internaţionale pentru Studierea Holocaustului. La festivitatea de joi, sunt aşteptaţi să participe ambasadori, dar şi reprezentanţi ai comunităţilor evreieşti din România

mediafax

Posted

Germanii au inceput toata nebunia si acum trebuie sa ducem toti crucea.

Cati evrei romani au murit?

270.000

Cati militari romani au murit in razboi?

"Pierderile armatei romane in cel de-al doilea razboi mondial (1939 - 1945), au fost de peste 850.000 de militari morti, raniti si disparuti, iar din 23 august pana la 25 octombrie 1944 au murit alti 62.000 de militari"

De populatia civila nu mai amintesc.

Cati romani au murit in comunism?

- Ororile regimului comunist în România: 200.000 (două sute de mii) de români exterminaţi în timpul detenţiei; 2.000.000 (doua milioane) de români încarceraţi!

Cine e plangacioasa mica?

Posted

cat circ pt evreii astia; dar pt romanii cazuti, dc nu se fac noi monumente? suntem discriminati? :-?

stire de-a dreptul enervanta, auzi cati bani aruncati pt jidani - e strigator la cer ! :angry1:

Posted

17 milioane RON ori ROL? caci 170 mld lei vechi - ROL - e cam mult zic eu pentru un monument iar 17 milioane lei vechi - 1700 RON nu prea se merita a fi mentionate .

Daca-mi expun punctul de vedere pe aici despre aceasta 'stire' o sa apara vreunu care imi va zice sa sunt antisemit , rasist si nu mai stiu ce asa ca ma abtin sa-mi bag gura degeaba . Persoanele care-si imbratiseaza prostia si o tin pentru ca e mai cald si comfortabil stau mai bine ignorate .

Posted

Acest monument comemorativ al ”holocaustului” din Romania este chiar in parcul izvor din Bucuresti ,iar acest monument impreuna cu platoul de beton din jurul lui se afla in locul in care candva au fost o multime de copaci cu verdeata ?acum din pacate, cu ajutorul lingailor de politicieni romani, acel loc s-a transformat intr-un teren plat de beton in mijlocul caruia se afla monumentul pwulii.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...