Jump to content
Zeal

Mafia 7 - Lunar Hangout

Recommended Posts

Posted

incepe ziua. moare fanaticaldoll - mason, beregata taiata.

incepeti discutiile.

ziua tine pana maine, ora 16:00.

linsare instanta : 9

linsare la termen : 6

Posted

Buna... am avut niste probleme cu internetu ieri, a fost furtuna toata ziua si a picat cablu, imi cer scuze pentru inactivitate!

Dupa ce am observat eu pe aici sunt niste oameni care imi trezesc suspiciuni mari... dau un nume cum ar fi sefu_bancii

Nush ce sa cred, dar intuitia mea imi spune ca acest om solitar vaneaza in liniste si nimeni nu-l banuie.

votez sefu_bancii

Nu sunt singurul care tace ca porcu-n porumb. Se intampla asta pentru ca sunt nou la joc si nu prea cunosc regulile nu ca as fi vezi Doamne ceva pui de Rambo care are ca scop o linsare in masa. aaa da si in timpul acestui sejur am facut multe croaziere pe alte planete sa evit atacurile nocturne in general :D . Dar totusi tu de ce ma acuzi pe mine? /:) sincer nu-mi pari deloc suspect dar nuah intreb, suspecta mi se parea fanaticdoll care a murit azi noapte :| ca ea "vroia sa omoare pe cine trebe". Pana mai incolo ma abtin de la vot si poate apuc azi sa votez.

Posted

Buna... am avut niste probleme cu internetu ieri, a fost furtuna toata ziua si a picat cablu, imi cer scuze pentru inactivitate!

Dupa ce am observat eu pe aici sunt niste oameni care imi trezesc suspiciuni mari... dau un nume cum ar fi sefu_bancii

Nush ce sa cred, dar intuitia mea imi spune ca acest om solitar vaneaza in liniste si nimeni nu-l banuie.

votez sefu_bancii

same

Nu sunt singurul care tace ca porcu-n porumb. Se intampla asta pentru ca sunt nou la joc si nu prea cunosc regulile nu ca as fi vezi Doamne ceva pui de Rambo care are ca scop o linsare in masa. aaa da si in timpul acestui sejur am facut multe croaziere pe alte planete sa evit atacurile nocturne in general :D . Dar totusi tu de ce ma acuzi pe mine? /:) sincer nu-mi pari deloc suspect dar nuah intreb, suspecta mi se parea fanaticdoll care a murit azi noapte :| ca ea "vroia sa omoare pe cine trebe". Pana mai incolo ma abtin de la vot si poate apuc azi sa votez.

O sa vina randu la toti.

votez sefu_ bancii

Posted

votez sefu_bancii

Nu te inteleg , votezi fara nicio dovada sau daca chiar ai dovezi cum ca sefu_bancii ar fii mafiot te rog sa ni le prezinti si noua :) eu nu as risca sa votez pe cineva care ar putea fii nevinovat .

Posted

Cred ca e cazul sa luam atitudine....

votez sefu_ bancii

Damn` tu pe ce te bazezi? :D sau si tu m-ai investigat fiind politist? :blink: am 2 posibili politisti pe urmele mele si mafia o sa ne lichideze pe toti :banghead:

Posted

eu sunt mai nou la joc nu prea inteleg unele chestii ca de exemplu : cum Equilibrium a presimtit in urina ca as fi murdar si cum mihai91 care zice el ca e politist nu m-a investigat s-a luat dupa efectu de turma eu sunt mai rezervat si nu votez sefu_bancii ca doar nu is idiot sa ma sinucid.

Sunt mai multi care tac gen POLAND,wanksta si mai sunt vreo 2. In fine daca tacerea e un motiv intemeiat ca sa uciderizati un om nevinovat eu ma duc sa ma uit la tv sa vad campania lu` Geoana sa devina presedinte pe luna ca e mai inteligenta chestia decat ce faceti voi :-j

Posted

rog pe toti mai multa activitate in topic. toata lumea trebuie sa participe la discutii si la votare ... asa n-o sa ajungeti nicaieri daca nu reusiti sa votati pe nimeni.

va reamintesc ca ziua tine pana azi ora 16 - 17 maxim sa zic. sper sa va mobilizati

Posted

Nu prea isi fac treaba politistii ...sau daca si-o fac ...prea putini incearca sa ne dea indicii...nu vezi,singurul politist ramas,equi se sacrifica doar pentru un asa zis mafiot ...si sincer nu prea imi vine al crede pe equi ..un politist in situatia asta nu ar actiona asa

Posted

Fara motive concludente..nu votez :) .

Iar equilibrium cred ca si-a zis degeaba functia,nu-l crede nimeni ...

ce functie? intuitor necalificat? nu are nici o dovada impotriva mea doar efectul de turma. Nu e politist garantez doar incearca sa induca lumea in eroare. Nu stiu sincer ce motiv ar avea. Iar celalalt politist care si-a zis rolul mihai91 nu cred ca m-a investigat ca daca ma investiga sunt sigur ca daca ma gasea murdar nu ezita s-o spuna :P. Eu plec de-acasa si-am sa votez si eu ptr prima data

Chiar daca am spus ca nu mi se pare suspect felul in care mi-a raspuns la intrebarea de ce ma suspecteaza mi se pare incomplect si instigator si sa omori pe cineva doar de dragu de a o face imi ridica inca un semn de intrebare deci...

votez Equilibrium

Posted

ce functie? intuitor necalificat? nu are nici o dovada impotriva mea doar efectul de turma. Nu e politist garantez doar incearca sa induca lumea in eroare. Nu stiu sincer ce motiv ar avea. Iar celalalt politist care si-a zis rolul mihai91 nu cred ca m-a investigat ca daca ma investiga sunt sigur ca daca ma gasea murdar nu ezita s-o spuna :P. Eu plec de-acasa si-am sa votez si eu ptr prima data

Chiar daca am spus ca nu mi se pare suspect felul in care mi-a raspuns la intrebarea de ce ma suspecteaza mi se pare incomplect si instigator si sa omori pe cineva doar de dragu de a o face imi ridica inca un semn de intrebare deci...

votez Equilibrium

e clar, te-ai dat de gol... cel putin in fata mea... m-ai facut sa am si mai mare incredere in ceea ce fac :)

Posted

Ce pot sa zic... eu mai astept si alte comentarii sa vad daca sunt si alte pareri, nu vreau sa fac o greseala.

sincer si eu vreau sa-i scot, dar nu vreau sa scot si pe altcineva inafara de mafioti, de aceea nu ma hazardez

Aici te-ai ferit sa votezi ca vezi doamne nu vrei sa scoti pe altcineva decat pe mafioti ... radu l-a gasit pe BrokenLord murdar desi se stia ca Radu e politist nu te-ai bagat fara dovezi concludente care le avea Radu care nu a acuzat fara sa investigheze.... si waw Radu a murit :o ce chestie si tu nu te-ai hazardat supect :-?

votez sefu_bancii

Aici spui clar ca te bazezi pe intuitie cand ma acuzi ! deci din Nou FARA DOVEZI! si de data asta ghici ce: te-ai hazardat fara sa stii nimic de la nimeni

same

O sa vina randu la toti.

votez sefu_ bancii

Ma bazez pe investigatiile mele.

Ahh tu zici bazandu-te pe investigatiile tale ca va veni randul la toti foarte inteligent din partea ta. Explica-mi cum va veni randul la toti?

Ti-am raspuns cu un post mai sus...

Mi-ai raspuns mai sus? adica SEC, fara logica doar pe baza de intuitie.

e clar, te-ai dat de gol... cel putin in fata mea... m-ai facut sa am si mai mare incredere in ceea ce fac :)

M-am dat de gol in fata ta ca te-am acuzat ca esti singuru care insista sa mi se taie capul? Vad ca ai mare incredere in intuitia ta pana la urma va veni randul la toti ;) nu?

1. N-ai dovezi impotriva mea

2. N-ai nici o functie care sa-ti permita investigatii sunt sigur

3. Mihai91 are functie sa investigheze dar nu are probe impotriva mea

4. Celalalt politist tace din gura

5. Poporul se ia dupa intuitia ta ;)

De aia te votez eu pe tine ca nu te hazardezi la inceput pe baza unei dovezi din partea unui politist si acum te hazardezi fara nici o dovada.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...