fanaticaldoll Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ar fi cazu sa vina cineva cu cateva investigatii... Intre timp Votez Thade (motivele le`am zis ziua trecuta) mă faci să râd motivele tale nu sunt întemeiate iar eu ştiu sigur că thade e curat. ce zici de asta? de tine nu prea ştiu, dar am de gând să aflu, pot să şi mor făcând asta;)
mihai91 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 posibil sa nu fi nimerit nimic "murdar" politistii , daca e asa nu prea are rost sa aflam care sunt politisti , le dam tinte la mafioti
Memmorex- Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 mă faci să râd motivele tale nu sunt întemeiate iar eu ştiu sigur că thade e curat. ce zici de asta? de tine nu prea ştiu, dar am de gând să aflu, pot să şi mor făcând asta;) Stiu ca motivele nu sunt intemeiate.Dar in momentul asta nu avem nimic plauzibil deci fiecare merge pe instinct... Poti sa faci ce vrei in legatura cu mine.Eu unul sunt curat. ps:ma duc sa aduc trusa de prim-ajutor in caz ca mai are cineva nevoie la noapte.
fanaticaldoll Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 memo, ţi-am zis, dacă eşti curat voi afla şi îmi voi cere oficial scuze, până una alta îţi spun că nu thade trebuie votat azi, ştiu sigur că e ok. mai bine retrage-ţi votul şi ţine cont de ce îţi spun.
andix3 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 memo, ţi-am zis, dacă eşti curat voi afla şi îmi voi cere oficial scuze, până una alta îţi spun că nu thade trebuie votat azi, ştiu sigur că e ok. mai bine retrage-ţi votul şi ţine cont de ce îţi spun.Ok , si de ce ar trebui sa te credem ? Stiu ca motivele nu sunt intemeiate.Dar in momentul asta nu avem nimic plauzibil deci fiecare merge pe instinct...Poti sa faci ce vrei in legatura cu mine.Eu unul sunt curat.Din cate stiu exista si niste politisti p`aici , poate ar trebui sa ii asteptam .
mihai91 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 oke , cu riscul ca unii sa ma creada mafiot sau whateva voi face publice niste investigatii , ca vad ca o luati pe araturathade investigat in prima noapte => curatloyd investigat in a 2 noapte => curatequilibrium investigat in a 3 noapte => curatlancelot nu are arme fanaticaldoll nu are armedaca vreun medic are incredere in ce spun l-as ruga sa ma protejeze noapte , daca nu , macar daca voi muri veti fi siguri de niste investigatii
andix3 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 oke , cu riscul ca unii sa ma creada mafiot sau whateva voi face publice niste investigatii , ca vad ca o luati pe araturathade investigat in prima noapte => curatloyd investigat in a 2 noapte => curatequilibrium investigat in a 3 noapte => curatlancelot nu are arme fanaticaldoll nu are armedaca vreun medic are incredere in ce spun l-as ruga sa ma protejeze noapte , daca nu , macar daca voi muri veti fi siguri de niste investigatiiAsta da spirit de sacrifiu .Problema e alta acum , daca esti naiv sau competent . Pe mine unul m-ai convins ,nu votez azi .
fanaticaldoll Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 eu te cred, mihai :) lista mea seamănă cu a ta, dar nu au fost 3 nopţi, cum de ai 4 investigaţii? sau au fost 4 nopţi şi eu sunt dudă? :D
mihai91 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 sunt 3 investigatii , la celalte 2 am folosit detectoru ;)
fanaticaldoll Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ah, prea tare. acum stăm mult mai bine, ştim pe cine nu trebuie să votăm. dar pe cine votăm?
fanaticaldoll Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ah, mihai, să nu uităm că unul din cei de pe lista curată e posibil să fie naş ) aşteptăm poliţistul nr 3 să ne spună subtil că a nimerit un mafiot :D
mihai91 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 da m-am gandit si la asta .... @mie personal mi-a atras atentia fraza asta a lui memmorex : " ps:ma duc sa aduc trusa de prim-ajutor in caz ca mai are cineva nevoie la noapte."daca este medic , joaca foarte prost descoperindu-se inutil....daca este murdar , lucrurile ar capata sens.... dar repet e doar o parere :)
fanaticaldoll Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 nici eu nu-l cred, pe memo, memo, ia spune-mi pe cine ai apărat noaptea trecută? dacă răspunzi corect atunci te las în pace. ah, da, cam ştiu şi răspunsul corect.
Memmorex- Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 M`am aparat singur noaptea trecuta pentru ca nu avea rost sa apar pe altcineva(era posibil sa apar un mafiot) si nu isi avea rostul.Cred ca un personaj cu rolul de a bloca actiunea cuiva a ajutat sa nu fie omorat nimeni...
fanaticaldoll Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 sau un alt medic. răspunsul tău e tipic şi te pune la adăpost, peri albi îmi scoţi până aflu ce eşti de fapt
Memmorex- Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 sau un alt medic. răspunsul tău e tipic şi te pune la adăpost, peri albi îmi scoţi până aflu ce eşti de fapt Sa fiu in locul tau,nu mi`as irosii investigatile pe mine.Dar faci ce vrei. Nu am chef sa vin cu alte dovezi inutile.Daca vreti sa ma omorati,nu am nimic impotriva.
Life Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 interesant e ca mihai a investig fix pe cei 3 suspecti si cei 3 au iesit toti curati, dar nvm, probabil ca e politist, singura suspecta ramasa e NARCISA, stam cu mainile in san si asteptam sa mai treaca o zi fara a elimina pe nimeni sau trecem si noi la actiune ? -_-
mihai91 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 daca gaseam pe cineva murdar nu crezi ca saream pe el cu acuzatii... ? stiu foarte bine ca e posibil ca unul sa fie mafiot si de asemenea sa fiu naiv... dar e cam tot ce avem concret pana acum . De votat ar cam trebui sa votam dar pe cine ?
sycron Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Pana de curent T_TAm zis deja tot, ce era de zis.Pot sa spun doar ca faci o greseala.Nu am intentii rele.Mie tot mi se pare suspecta Narcisa.@brokenlordAm gresit contul.
mihai91 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Devotez Brokenlord oricum vad ca nu prea vrea lumea sa voteze.... hotorati-va odata , stam si nu luam nici o masura , timp in care mafiotii omoara oameni
Equilibrium Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 (edited) Buna... am avut niste probleme cu internetu ieri, a fost furtuna toata ziua si a picat cablu, imi cer scuze pentru inactivitate!Dupa ce am observat eu pe aici sunt niste oameni care imi trezesc suspiciuni mari... dau un nume cum ar fi sefu_banciiNush ce sa cred, dar intuitia mea imi spune ca acest om solitar vaneaza in liniste si nimeni nu-l banuie.votez sefu_bancii Edited October 14, 2009 by Equilibrium