liquidlove Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) Nu mai inteleg nimic :(Devotez BrokenLord .. nu mai votez pe nimeni pana nu sunteti toti decisi,n-are farmec :( .E clar ca o tabara ce au votat sunt mafiotii,si ceielalti satenii,nu stiu ce sa mai cred . Edited October 12, 2009 by liquidlove
Narcisa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ((Off:Tinte. Asa scrie fiecare moderator, la sfarsitul zilei. Trimiteti tintele, nu? E valabil si pentru persoanele negative si pentru cele pozitive. @E primul meu joc. )) On:Mie mi se pare suspecta Narcisa, ca arunca asa cu voturi. <deget acuzator Narcisa> Ce relatie aveai cu Radu/denyi? Nu aveam nicio relatie cu Radu si Deny, doar ne stiam din vedere.
Life Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 my bad, am recitit, totusi, pe cine votam ? broken/thade/loyd sau narcisa ? -_-
fanaticaldoll Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :lol:mai în glumă mai în serios, trece timpul şi trece în defavoarea noastră. să facem o schemă ceva, să eliminăm.. e riscant dar măcar facem o treabă.
Equilibrium Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) equi, n-o să-ţi vină să crezi ce suspect eşti tu ;) tipic celui care ştie că nu are cum să fie prins. ori penrtu că nu ai competenţe de nici un fel, ori pentru că ieşi curăţel noaptea. mnnnn ce pot sa zic, sunt flatat... o sa vezi tu mai incolo ce competente am Edited October 12, 2009 by Equilibrium
fanaticaldoll Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ce pot sa zic, sunt flatat...o sa vezi tu mai incolo ce competente amtu, juri pe roz că eşti băiat bun? :lol:deci ai competenţe, etc. :D mai exact?
Equilibrium Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 tu, juri pe roz că eşti băiat bun? :lol: deci ai competenţe, etc. :D mai exact? pinky promise :lol: si asa am zis prea multe
Gandalf Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hai sa votam dar pe cine ca dovezi mai clare nu prea sunt, cum alegem? :-?
fanaticaldoll Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 nu prea avem cum, sunt riscuri mari să votăm aiurea :) nu avem nici o investigaţie concretă. avem cel puţin 3 mafioţei printre noi care stau la pândă să ne dăm pe faţă rolurile. poliţiştii au atitudinea potrivită, nu are rost să iasă mult în faţă, cred că ar trebui să reacţioneze doar în cazul în care cel curat investigat de ei e pasibil de linşare. prin urmare contează mult şi investigaţia lor, chiar dacă nu au nimerit mafioţii. eu admit că sunt neica nimeni :lol:, aşa că nu contează prea mult dacă ies sau nu, aşa că las aici cam ce am în gând. admit totuşi că sunt simple impresii, pot fi greşite în egală măsură în care pot fi apropiate de realitate. pe următorii tind să-i cred curaţi: Loyd, Brokenlord, Thade de equi nu ştiu încă ce să cred :P andix nu e în apele lui. narcisa scrie doar ca să se afle în treabă, poate nu are nici o aptitudine. memo şi liquid îmi sunt cam suspecţi :D şi ceata celor mai puţin activi, care nu postează dar ar putea să ne joace pe la spate. v-am lămurit, nu?
Equilibrium Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 nu prea avem cum, sunt riscuri mari să votăm aiurea :) nu avem nici o investigaţie concretă. avem cel puţin 3 mafioţei printre noi care stau la pândă să ne dăm pe faţă rolurile. poliţiştii au atitudinea potrivită, nu are rost să iasă mult în faţă, cred că ar trebui să reacţioneze doar în cazul în care cel curat investigat de ei e pasibil de linşare. prin urmare contează mult şi investigaţia lor, chiar dacă nu au nimerit mafioţii. eu admit că sunt neica nimeni :lol:, aşa că nu contează prea mult dacă ies sau nu, aşa că las aici cam ce am în gând. admit totuşi că sunt simple impresii, pot fi greşite în egală măsură în care pot fi apropiate de realitate. pe următorii tind să-i cred curaţi: Loyd, Brokenlord, Thade de equi nu ştiu încă ce să cred :P andix nu e în apele lui. narcisa scrie doar ca să se afle în treabă, poate nu are nici o aptitudine. memo şi liquid îmi sunt cam suspecţi :D şi ceata celor mai puţin activi, care nu postează dar ar putea să ne joace pe la spate. v-am lămurit, nu? asa.. vi la un suc :D?
fanaticaldoll Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 nu. <_< îmi urmăresc mesajul şi îmi dau seama că sunt incoerentă rău şi n-am băut nimic.
Equilibrium Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 nu. <_< îmi urmăresc mesajul şi îmi dau seama că sunt incoerentă rău şi n-am băut nimic. da insist ^_^
SidoX Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 andix nu e în apele lui. Eu fac doar am aratat ce a scris radu inainte de a muri ..
Memmorex- Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Mie pana acum Thade mi se pare cel mai suspect pana in momentu asta.Mai intai aduce cateva acuze grave asupra cuiva,ne face pe toti sa votam,apoi el iese din scena ,pe sistemul :"Frate,eu nu am facut nimic".Atat am avut de zis.Dezvotez brokenlord si votez Thade.Vot final.
andix3 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 devotez brokenlordAm citit mai bine si e posibil sa aiba drepate , sper sa fie asa .
Zeal Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 incepe noaptea. nu moare nimenitrimiteti tintele.tine pana maine ora 21 (sunt ocupat maine toata ziua, sorry ca nu se poate mai devreme)
Zeal Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 incepe ziua, nu moare nimeni.ziua tine pana maine, ora 20.linsare instanta 9 voturilinsare la termen 6 voturi.
liquidlove Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 In sfarsit un semn bun ...ar trebuii sa profitam de seara asta,ceva investigatii ?
Memmorex- Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ar fi cazu sa vina cineva cu cateva investigatii...Intre timp Votez Thade (motivele le`am zis ziua trecuta)