Jump to content
Zeal

Mafia 7 - Lunar Hangout

Recommended Posts

Posted

e hotărât să scoată un mafiot, tu nu eşti?

tind să-l cred pe lord. dacă am şti dacă radu a fost sau nu competent nu ne-am mai pierde acum vremea cu asta.

sincer si eu vreau sa-i scot, dar nu vreau sa scot si pe altcineva inafara de mafioti, de aceea nu ma hazardez

Posted

<deget acuzator thade>

de ce esti asa hotarat sa-l elimini pe BrokenLord?

ii doresti cumva raul, vrei sa ti-l scoti din cale?

Radu a fost politist iar BrokenLord a fost investigat, d-aia a si fost 'acuzat' de catre Radu, ia gandeste-te, tu ca politist daca ai investiga pe unu si ar iesi curat i-ai mai baga degete acuzatoare? :blink: :blink: i don't think so.

poate Radu era paranoic sau w/e, dar momentan alte tinte nu avem, este singurul care e cel mai apropiat de vinovatie.

dispare din start "de unde stiti ca Radu m-a investigat", pai ce-a facut, video chat? Rolu' i-a permis asta, asta a facut, pe tine te-a acuzat.

ce-am facut eu azi noapte? nimic, pentru ca nu pot sa fac nimic noaptea.

Posted

OK.

Narcisa mi se pare suspecta.

Voteaza fara dovezi apoi dispare.

Ma voteaza Thade.

Apoi repede voteaza si loyd, pe motiv ca "Thade are dreptate."

Dupa acea nimic,a disparut.

Se sprijina unii pe altii, pentru a crea tensiune.

Parerea mea e ca Thade/Loyd sunt mana in mana.

Poate gresesc,dar mi se par foarte suspecti.

Asta pana acum.

Sper sa imi schimb parerea.

Astept raspuns la intrebari.

@Thade - Nu ai inteles.

Cum ti-ai petrecut noaptea?

Unde ai dormit?(in caz ca ai dormit.)

@@Posibil ca Radu sa fi investigat pe altcineva, si sa fi iesit curat.

Ii sa parut ca sunt suspect.

Asta nu inseamna ca ma si investigat.

Posted

devotez BrokenLord

si brokenlord, calmeaza-te :))

n-am nicio treaba cu Loyd oricum, eu fac parte dintr-o organizatie ai carei membri sunt infratiti prin idealuri comune de natura atat morala cat şi metafizica si nu am dreptul sa fac absolut nimic pe timp de noapte, sa ucid s.a.m.d

si daca te intereseaza, am facut sex toata noaptea trecuta

edit; pentru un incepator, era cam greu sa insire toate aspectele despre rolul sau, eu zic sa-l devotati ca nu este mafiot.. l-am stresat deja destul

Posted

devotez BrokenLord

n-am nicio treaba cu Loyd oricum, eu fac parte dintr-o organizatie ai carei membri sunt infratiti prin idealuri comune de natura atat morala cat şi metafizica si nu am dreptul sa fac absolut nimic pe timp de noapte, sa ucid s.a.m.d

ai ceva fete la negru? ;)

Posted

devotez BrokenLord

edit; pentru un incepator, era cam greu sa insire toate aspectele despre rolul sau, eu zic sa-l devotati ca nu este mafiot.. l-am stresat deja destul

Ciudat.Mai intai ne faci pe toti sa il votam,apoi iesi din scena.

In caz ca este nevinovat,noi o sa fim vinovati ca l`am votat iar tu nici macar nu ai fost implicat in chestia asta.

Imi mentin votul .

Posted

devotez BrokenLord

Buh.

Sunt foarte calm :))

Nu stiu de unde ai dedus, ca sunt nervos.

Incerc decat sa imi salvez pielea,poate si a altora.

Posted

equi, n-o să-ţi vină să crezi ce suspect eşti tu ;)

tipic celui care ştie că nu are cum să fie prins. ori penrtu că nu ai competenţe de nici un fel, ori pentru că ieşi curăţel noaptea.

mnnnn :))

Posted

devotez BrokenLord

votez thade

sory xD

motivul fiind? :blink: mi-am dat seama ca radu e paranoic si mi-am anulat votul catre BrokenLord, acum sunt/par vinovat? :))

fara sa fie vorba aiurea tu jonglezi cam mult intre cei nevinovati, eu nu sunt vinovat de nimic, functia pe care o am nu-mi permite sa lucrez noaptea, BrokenLord nu este vinovat, si-a descris rolul si am aflat ca Radu este paranoic sau naiv si-ti permiti sa te plimbi din floare in floare, oare de ceeeeeeeeee :-? pentru mine deja ai devenit suspect, cum spune si fanaticaldoll, la fel si Equi

votez Loyd, vot final, nu e prima oara cand esti suspect, you're going down with the flow.

Posted

well acum as putea sa-l devotez pe Loyd, sau sa-mi pastrez votul mai ales ca mi-a dat 'comunicat' ca el nu moare never ever si ca pune pariu pe asta, so basically am aflat guvernatorul sau nasul? alegerea e a voastra, daca nu moare Loyd la sfarsitul zilei avem -1 pe lista pentru ca el ar fi guvernator. alte tinte nu avem, so eu stau cu votul pe Loyd pentru ca e prea increzut ca el nu moare ever never ever fucking never :-?

Posted

well acum as putea sa-l devotez pe Loyd, sau sa-mi pastrez votul mai ales ca mi-a dat 'comunicat' ca el nu moare never ever si ca pune pariu pe asta, so basically am aflat guvernatorul sau nasul? alegerea e a voastra, daca nu moare Loyd la sfarsitul zilei avem -1 pe lista pentru ca el ar fi guvernator. alte tinte nu avem, so eu stau cu votul pe Loyd pentru ca e prea increzut ca el nu moare ever never ever fucking never :-?

Mihai Csl: da edit sa dau si eu

alex thade: oke

alex thade: mori maine

Mihai Csl: si scuze,citisem printre randuri

Mihai Csl: de ce ? oO

alex thade: nea

alex thade: you're going down

Mihai Csl: blow me

sa nu uit,esti maleabil ca o plastilina

Posted

.EU: hh

Mihai Csl: n-am cum sa mor

Mihai Csl: nver and ever

.EU:

.EU: mai vedem

Mihai Csl: dacem pariu ca nu mor maine?

.EU: n-am ce pariu sa fac

.EU: o sa vedem

Mihai Csl: pe o sticla de vin,dar nu de aia la 10 mii 2 litri

.EU: doar ce-am spus ca n-am ce pariu sa fac

.EU: eu nu fac pariuri cu nimeni

Mihai Csl: pacat,oricum pierdeai

sa nu uit,esti maleabil ca o plastilina

THAT'S WHAT SHE SAID

plus de asta m3n calm down, poate sunt eu maleabil dar tu esti fricos ca o furnica :))

Posted

.EU: hhplus de asta m3n calm down, poate sunt eu maleabil dar tu esti fricos ca o furnica :))

mie sa-mi fie frica?

niciodata,n-am de ce sa-mi fie frica,nu conteaza pentru mine daca ies maine sau poimaine

Posted

mie sa-mi fie frica?

niciodata,n-am de ce sa-mi fie frica,nu conteaza pentru mine daca ies maine sau poimaine

cei din clanul tau sunt de acord cu ceea ce spui?

Posted

Tu stii mai bine ce parere au,nu-i asa?

n-are sens ce-ai spus

nu stiu ce sa mai zic.. daca ma enervez poate spun si numele clanului de mafioti :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...