Zeal Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 mai aveti 4 ore si juma' pana la sf zilei. v-as sfatui sa incepeti acum daca aveti de gand sa votati pe cineva.
mihai91 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 prea multe piste nu avem ... singuru lucru de care ne-am putea agata ar fi acel zvon , care doh este doar un zvon
liquidlove Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ce mi se pare mie interesant,ca de obicei va luati dupa zvonurile venite din partea oricui ,dar cand vine un zovn din partea moderatorului : "Eh,e doar un zvon" . Eu zic sa ne gandim de 2 ori ce facem .
mihai91 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 chiar daca gresim , e mai rau sa stam degeaba si sa nu facem nimic votez denyi
Life Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ppl, denyi a fost pozata de paparazzi langa victima, deci CLAR e suspecta, dc mai asteptam ?votez denyi
liquidlove Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 So,voturile nu se vor strange ... mai pierdem o zi ..
fanaticaldoll Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ((A intervenit ceva si o sa fiu plecat pana Duminica.Iti trimit tintele pentru urmatoarele 3 nopti.))<<deget acuzator <Loyd>>>Ce ai facut azi noapte?Cum poti sa fii fericit, cand a murit o persoana.asta ce mai înseamnă? dacă ai un aspect privat de discutat (aşa cum se consideră faptul că unii au abilităţi noctrune şi trimit ţinte pe timp de noapte) nu strigi în gura mare în timpul jocului.Cam ciudat raspunsul lui BrokenLord (trmit TINTE). :-?+1radu, dacă ştii ceva concret despre acest indivind nu te sfii să ne împărtăşeşti. cât priveşte informaţia despre denyi, nu ştiu. nu cred că un moderator îţi dă pe tavă din prima zi un mafiot. ar fi o premieră, dar tind să cred că nu poate fi adevărat. dacă denyi strânge nr de voturi pentru linşare la termen ea poate fi obligată să îţi declare rolul exact cum a primit email de la moderator. eu nu o votez, deşi sunt de părere că nu s-a apărat mare lucru, ori pentru că e mafie şi nu are ce să susţină. ori pentru că nu are abilităţi şi, din nou, nu are ce să susţină.
Equilibrium Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 votez loydDaca nu te intereseaza moartea unei persoane si acea persoana sunt 2 posibilitati: ori esti tu un mafiot si nu tie frica de mafie ori un psihopat ori un insensibil.Asadar, votul meu merge la tine.
Lancelot Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 O sa merg si eu pe mana multimii desi atitudinea lui Broken Lord si a lui Loyd mi se par si mai suspecte voi merge pe mana multimii..votez denyi
Narcisa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Votez BrokenLordSuspect cu tintele pe timp de noapte.
fanaticaldoll Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ganadalf, am văzut că ai moderat editat ;)poate ne şi povesteşti ce ai vrut să spui, dacă nu te superi. nu pricep de ce tot editaţi deşi se repetă la fiecare joc că nu e permis.edit: sunt tâmpă.
Gandalf Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 parca aveam voie la interval scurt, am editat pt ca nu era obiect, era rol (la paparazii ma refer)edit: imi dai un miel pt ca mi-ai pocit nick-ul :P
fanaticaldoll Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 right. edit. ok, mă scuzi, nu e nimic nou, e cultură, eu pocesc numele tuturor :P
Zeal Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 moare denyi, psihopat.incepe noaptea, trimiteti tintele.noaptea tine pana maine ora 16 sau pana primesc toate tintele.
Zeal Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Moare thug-radu, politist. impuscat in gat.incepe ziua care tine pana maine ora 18.linsare instanta = 10 voturilinsare la termen = 7 voturi
thade;f Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 avem ceva investigari facute azi noapte de catre ceilalti politisti?
Equilibrium Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 neata...<deget acuzator loyd>Ce ai facut azi noapte? Cand ai vorbit sau cand l-ai vazut ultima oara pe Radu?
Dr.Oetker Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Votez BrokenLord Suspect cu tintele pe timp de noapte. ((Off:Tinte. Asa scrie fiecare moderator, la sfarsitul zilei. Trimiteti tintele, nu? E valabil si pentru persoanele negative si pentru cele pozitive. @E primul meu joc. )) On:Mie mi se pare suspecta Narcisa, ca arunca asa cu voturi. <deget acuzator Narcisa> Ce relatie aveai cu Radu/denyi?
Dropkillerz Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 neata...<deget acuzator loyd>Ce ai facut azi noapte? Cand ai vorbit sau cand l-ai vazut ultima oara pe Radu? Am stat in cabina mea,is racit de vreo 2 3 saptamani. :(Cnad ne-am imbarcat,ne-am intalnit pentru prima si ultima data. <<deget acuzator Equilibrium>>Prea multe intrebari,tu ce ai facut aseara si de ce esti asa de curios de ceea ce fac eu in fiecare seara?