sefu_bancii Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ba daaaaaaaa, lasa`l dracu ,mergem ceva mai incolo, sa se mai insereze putin. Nu pot sa beau daca`i soare afara haidii bah fac eu cinste in fn eu ma duc la plimbare sa tzopai si cu cangurii :D
Denyi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ce faci iubire ?:>ma duc pe plaja :> poate prind ceva soare :lol:vine cineva cu mine? :D
Dropkillerz Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ma duc pe plaja :> poate prind ceva soare :lol: vine cineva cu mine? :D ti-am adus luna,acuma vrei la mare ?:(
SidoX Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 haidii bah fac eu cinste in fn eu ma duc la plimbare sa tzopai si cu cangurii :D Stai departe de unul care are un bilet pe spate " i`m noob" . look... it's a full Earth this night look , USA is so smal from here ahahahah .
Zeal Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Incepe noapteaTrimiteti tintele. Noaptea tine pana Maine ora 20 sau pana primesc toate tintele
Zeal Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 cei care nu vor sa isi foloseasca abilitatea in noaptea asta va rog sa ma anuntati.
Zeal Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Moare ilee(Crazy_kid), poligrafist. Taiata si eviscerataSe zvoneste ca Denyi a fost vazuta in imprejurimile locuintei lui crazy_kid.Traiesc : LiquidloveThadeWankstasidox(andix3)narcisamihai91EquilibriumMemmorexLancelotLoydBrokenlordFanaticaldollDenyisefu_banciithug-raduluklGandalfPolandIncepe ziua. Ziua tine pana maine ora 16. Incepeti discutiile!linsare instanta : 10 voturilinsare la termen : 7 voturi
THuG-Radu Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 <<deget acuzator BrokenLord>>Ce ai facut azi`noapte ?
POLAND Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 deget acuzator: DenyiSunt adevarate zvonurile ? Daca da, ce ai cautat acolo ?@ brokenlord pup :D
Dr.Oetker Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A murit fata cu peruca blonda. Doamne @radu : Am stat putin prin sala de jocuri, apoi m-am dus sa fac un dush. Dupa pana la ora 11:32 m-am uitat la televizor in cabina. Atata era cand am stins televizorul si m-am culcat. <<deget acuzator Denyi>> Pe unde ai umblat azi noapte? Am auzit niste zvonuri, ca ai fost vazuta pe langa cabina fetei, care a murit. OFF:((Zeal e mod el nu joaca. Sunt zvonuri,Zeal nu a zis nimic.))
Memmorex- Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ati vazut ce frumos se vad stelele ?:X Cineva a murit si tie iti arde de stele?
Dr.Oetker Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ((A intervenit ceva si o sa fiu plecat pana Duminica.Iti trimit tintele pentru urmatoarele 3 nopti.))<<deget acuzator <Loyd>>>Ce ai facut azi noapte?Cum poti sa fii fericit, cand a murit o persoana.
Gandalf Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Buna seara baieti si fete, condoleante pentru colega noastra :(Interesanta schimbare de subiect Loyd :-?
Dropkillerz Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 N-am schimbat in nici un caz subiectul,putem purta discutii pe acelasi subiect pana ajungem pe marte.
Gandalf Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ok, fie ca tine. A vazut/auzit cineva ceva de seara trecuta?
Denyi Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 deget acuzator: Denyi Sunt adevarate zvonurile ? Daca da, ce ai cautat acolo ? @ brokenlord pup :D A murit fata cu peruca blonda. Doamne @radu : Am stat putin prin sala de jocuri, apoi m-am dus sa fac un dush. Dupa pana la ora 11:32 m-am uitat la televizor in cabina. Atata era cand am stins televizorul si m-am culcat. <<deget acuzator Denyi>> Pe unde ai umblat azi noapte? Am auzit niste zvonuri, ca ai fost vazuta pe langa cabina fetei, care a murit. OFF:((Zeal e mod el nu joaca. Sunt zvonuri,Zeal nu a zis nimic.)) azi noapte mi-a fost rau..am stat in cabina mea.. rip creizi :(
Equilibrium Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 <deget acuzator loyd>De ce anume nu te interesa persoana, ai avut ceva conflicte cu ea?
Narcisa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 <deget acuzator denyi> Aveai cabina apropiata de crazy_kid.Nu ai auzit nimic azi-noapte?RIP crazy
THuG-Radu Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cam ciudat raspunsul lui BrokenLord (trmit TINTE). :-?
sefu_bancii Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Neatza... nici pe luna nu-mi revin la un fus orar klumea :( Loyd inteleg ca nu te intereseaza persoana dar totusi esti suspect de insensibil. In fn RIP crazy eu ies la o plimbare sa ma reculeg vine careva cu mine ?
Dropkillerz Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 <deget acuzator loyd>De ce anume nu te interesa persoana, ai avut ceva conflicte cu ea? Nu-i nevoie sa ma cert cu cineva ca sa nu ma intereseze. Loyd inteleg ca nu te intereseaza persoana dar totusi esti suspect de insensibil.Si ce doresti sa fac sa nu mai fiu "insensibil" ?:>