mihai91 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 damn , scz liquid.@sunt de aceeasi parere cu andix , nu cred ca lukl ar fi atat de nebun incat , sa il omoare pe cel pe care l-a acuzat cu o zi inainte. Mai degraba mafia incearca sa ne intinda o cursa . so votez loyd
luk Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 in fine , se pare ca ati inteles si voi ca am dreptate :)votez loyd
andix3 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 damn , scz liquid.@sunt de aceeasi parere cu andix , nu cred ca lukl ar fi atat de nebun incat , sa il omoare pe cel pe care l-a acuzat cu o zi inainte. Mai degraba mafia incearca sa ne intinda o cursa . so votez loydVotez Loyd Si totusi : Votez BrokenLordSuspect cu tintele pe timp de noapte.+ Nu l-a votat pe liquidlove . Narcisa imi esti suspecta .
Zeal Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 moare loyd - gardian.incepe noaptea, trimiteti tintele.tine pana maine ora 16:00
Zeal Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 incepe ziua, moare mihai91, politist, injunghiat in inima.Traiesc : ThadeWankstasidox(andix3)narcisaLancelotluklGandalflinsare instanta : 5linsare la termen : 4ziua tine pana maine, ora 18:30
Narcisa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 V'am spus sa aveti incredere in mine si sa'l votati pe lukl... lukl este murdar.andix3, de ce iti par suspecta?
luk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 V'am spus sa aveti incredere in mine si sa'l votati pe lukl... lukl este murdar.andix3, de ce iti par suspecta?Daca esti politista , sigur esti incompetenta :) dar sunt slabe sanse sa fii fost 3 politisti asa ca eu presimt ca tu incerci sa ne induci in eroare <_< .Votez Narcisa
andix3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 V'am spus sa aveti incredere in mine si sa'l votati pe lukl... lukl este murdar.andix3, de ce iti par suspecta?Pentru ca l-ai votat pe brokenlord cand toata lumea vota denyi , pentru ca nu l-ai votat pe liquidlove ,pentru ca ai venit ieri dupa x zile de inactivitate si ai zis " aveti incredere in mine , votez lukl " ...Nu te descurci deloc bine ca si mafioata , sau ca si nasa ..fiindca dupa cum vad lumea or te-a gasit curata ori nu te-a investigat .votez narcisa Daca nu am dreptate , eu voi fi urmatorul !!
Gandalf Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 votez narcisa mereu in umbra pana cand vine vremea votului iar atunci apare.
Narcisa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Daca esti politista , sigur esti incompetenta :) dar sunt slabe sanse sa fii fost 3 politisti asa ca eu presimt ca tu incerci sa ne induci in eroare <_< .Votez Narcisa lukl te'am cercetat si ai iesit murdar... Pentru ca l-ai votat pe brokenlord cand toata lumea vota denyi , pentru ca nu l-ai votat pe liquidlove ,pentru ca ai venit ieri dupa x zile de inactivitate si ai zis " aveti incredere in mine , votez lukl " ...Nu te descurci deloc bine ca si mafioata , sau ca si nasa ..fiindca dupa cum vad lumea or te-a gasit curata ori nu te-a investigat .votez narcisa Daca nu am dreptate , eu voi fi urmatorul !! Cu siguranta tu vei fi urmatorul, pentru ca lukl va va elimina pe rand dupa ce mor eu.In fine...votati cum credeti...
luk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 lukl te'am cercetat si ai iesit murdar... Cu siguranta tu vei fi urmatorul, pentru ca lukl va va elimina pe rand dupa ce mor eu.In fine...votati cum credeti...1.Esti politista , dar nu esti competenta.2.Esti mafie .Nush de ce tind sa cred mai mult punctul 2 . Sa iti explic de ce? Ok hai sa iti explic : Daca erai politista , pana acum incercai sa te mai implici in aflarea mafiei , adica sa ajuti cu investigatii , dar pana ziua trecuta ai tacut malc in legatura cu asta :) si ai inceput cu Votez lukl , aveti incredere in mine Eu te inteleg ca vrei sa ma elimini :D dar nu o sa iti mearga :) .Imi mentin votul .
andix3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cu siguranta tu vei fi urmatorul, pentru ca lukl va va elimina pe rand dupa ce mor eu. In fine...votati cum credeti... Sunt gata sa`mi asum riscul asta :) ,oricum nu o sa se intample don`soara godfather ..
Lancelot Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 In speranta ca mai avem un doctor intre noi :) eu va garantez ca lukl mi-a iesit murdar la investigatii :) pana acum nu mi-am dezvaluit rolul in speranta ca mihai va desconspira cat mai multi dintre mafioti..Deci my vote goes to lukl PS sunt sigur ca avem si un nas in joc..inca ma mai intreb cine.Daca imi va fi cerut voi prezenta si rezultatul celorlalte anchete nocturne
luk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Hei , al 4-lea politist :blink: dintre care 3 competenti? cum se face ca 2 dintre voi va treziti ca sunteti politisti in ultimele 2 zile? -_- Thade & Wanksta , voi decideti :) pana acum nu mi-am dezvaluit rolul in speranta ca mihai va desconspira cat mai multi dintre mafioti.. Tare asta Lancelot :) .
Lancelot Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 well spun cum facem :) daca mor eu e clar cine esti tu ..asa a patit-o si mihai a fost prea evident dar in acelasi timp usor pentru tine
luk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ce a fost prea evident ca nu te inteleg? Oricum si tu si Narcisa fabulati sunteti niste manipulatori innascuti <_< dar nu stiu care dintre voi e nasul -_- .
Lancelot Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 sau tu care mi-ai iesit murdar la investigatii :) :-? hmm da buna intrebare. Mai bine spune tu cine este nasul inainte sa fi linsat :D
luk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Mai bine spune-ne tu, ca sigur stii mai bine decat mine :)
Lancelot Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 da buna aparare eu am spus clar pe cine am investigat si cine era mafiot :) de nas am scris ca inca nu l-am dibuit
luk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ok , hai sa o luam altfel :) esti 100% sigur ca rezultatele tale sunt corecte?
Life Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 atata va invartiti si totusi suntem atat de departe de castig, nu stiu dc, dar voi vota pe lukl
andix3x Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Devotez Narcisa Votez lukl Sper sa aveti dreptate ;) Rog un politist sa o investigheze pe narcisa la noapte .