Jump to content
Zeal

Mafia 7 - Lunar Hangout

Recommended Posts

Posted

Sunt 100% sigur ca poland e nasul , incearca sa ne induca in eroare pe toti , el a fost primul care l-a votat pe brokenlord ziua trecuta <_< .

Posted

@Lukl: n-ai nicio dovada ca el e nasul! Mihai91 a gasit aproape pe toti mafiotii si totusi stiind asta, tu nu-l votezi pe liquidlove, tu ai devenit urmatorul suspect ;)

Posted

votez liquidlove

l-am investigat si pe gandalf si e curat , desigur mai e posibilitatea ca unu din "curati" sa fie nasu

De acord cu tine.

>>>Votez liquidlove<<<

Posted

@Lukl: n-ai nicio dovada ca el e nasul! Mihai91 a gasit aproape pe toti mafiotii si totusi stiind asta, tu nu-l votezi pe liquidlove, tu ai devenit urmatorul suspect ;)

Aiurea , care toti mafiotii , ca am linsat decat 1 <_< crezi ca ma intereseaza ca o sa fiu urmatorul suspect? :| ok votez liquid sa terminam ziua mai repede , dar va asigur ca poland e nasul :) si ca o sa gresiti daca ma linsati pe mine ziua urmatoare .

devotez poland

votez liquidlove

Posted

moare liquidlove - doctor de famiglie.

incepe noaptea, trimiteti tinele.

noaptea tine pana maine ora 17 sau pana primesc toate tintele

Posted

incepe ziua. moare Poland, Hotz, impuscat in cap si infipt in steagul pus de americani in 1969.

Traiesc :

Thade

Wanksta

sidox(andix3)

narcisa

mihai91

Lancelot

Loyd

lukl

Gandalf

linsare instanta : 6

linsare la termen : 4.

ziua tine pana maine ora 17.

Posted

Gresesti thade :) gandeste putin logic , daca as fii mafiot , implicit as putea vorbii cu mafiotii/nasul sa ne sfatuim da? pai si atunci de ce am fii atacat pe poland? :) din moment ce eu l-am banuit pe el ca nas , crezi ca m-as fii demascat singur? :blink: Este o strategie din partea mafiotilor , incearca sa va induca in eroare pentru a ma vota pe mine .

Iti mai spun o data , sunt nevinovat :) .

Posted

Votez lukl.

Aveti incredere in mine.

Another cop? :blink: sau tu ai fost si cu ideea de a-l ucide pe poland ;;) ca sa ma linsati?

@Nu uitati , sunt nevinovat , daca mor , mafia castiga jocul in proportie de 90% :) asa ca ganditi-va putin inainte .

Posted

<<deget acuzator>> Loyd de ce incerci sa scapi de mine? Ai vreo dovada sau doar incerci sa indrepti atentia spre altcineva?

Am nevoie de un motiv?

Daca eram mafiot si vroiam sa scap de tine,o faceam pana acum.

votez lukl

Posted

Nu vreau sa par suspect sau ceva de genul , dar nu cred ca lukl e atat de prost incat sa il omoare chiar pe cel care l-a acuzat ziua trecuta..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...