Equilibrium Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Bine... lasam sa vedem ce cred ceilalti.Daca te voteaza pe tine si nu esti mafiot, eu ma sinucid, dar daca esti vreau un doctor la capul meu!
Life Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 oricum nu moare nimeni, cred ca doar mafiotii dau pe aici :-j
Zeal Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 thade mi-a transmis " voteaza-l pe sefu_bancii pentru mine ca nu pot intra pe forum pentru ca nu sunt in bucuresti". deci sefu_bancii mai are un vot.
mihai91 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 da , seful_bancii nu te-am investigat pe tine dar cred ca e timpul sa votam si noi pe cineva , bine , rau sa luam atitudine asa or sa treaca zilele si noi nu vom face nimic.Stiu ca e posibil sa nu fi murdar dar repet e timpul sa luam atitudine.L-am mai investigat pe memmorex si a iesit curat....
Equilibrium Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 sefu_bancii are 5 voturi, mai trebuie 1 pentru linsare la termen
sefu_bancii Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 da , seful_bancii nu te-am investigat pe tine dar cred ca e timpul sa votam si noi pe cineva , bine , rau sa luam atitudine asa or sa treaca zilele si noi nu vom face nimic.Stiu ca e posibil sa nu fi murdar dar repet e timpul sa luam atitudine.L-am mai investigat pe memmorex si a iesit curat....am inteles dar pe equilibrium il va investiga oare cineva? sau ii vom da crezare pe baza de intuitie? Asa ca daca el vrea doctor sa il protejeze poate fi o schema ca doctorul sa il protejeze pe el pe cand el isi pune in miscare planul. In fn incepe sa se insereze parca
Equilibrium Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 am inteles dar pe equilibrium il va investiga oare cineva? sau ii vom da crezare pe baza de intuitie? Asa ca daca el vrea doctor sa il protejeze poate fi o schema ca doctorul sa il protejeze pe el pe cand el isi pune in miscare planul. In fn incepe sa se insereze parcaam zis investigatie, nu intuitie ;)
mihai91 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 da l-am investigat eu si a iesit curat , tocmai deaia merg pe mana lui...:)
sefu_bancii Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Buna... am avut niste probleme cu internetu ieri, a fost furtuna toata ziua si a picat cablu, imi cer scuze pentru inactivitate!Dupa ce am observat eu pe aici sunt niste oameni care imi trezesc suspiciuni mari... dau un nume cum ar fi sefu_banciiNush ce sa cred, dar intuitia mea imi spune ca acest om solitar vaneaza in liniste si nimeni nu-l banuie.votez sefu_banciidupa aia ai dato cu investigatiile ;) asa sa o scoti p-aia cu intuitia din oala
sycron Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 da l-am investigat eu si a iesit curat , tocmai deaia merg pe mana lui...:)M-ai convins.Equilibrium in caz ca ai dreptate o sa vin cu un par, sa pazesc cabina ta, daca nu, o sa iti dau cu el in cap. :cool2: votez sefu_bancii@brokenlord
sefu_bancii Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 rog pe toti mai multa activitate in topic. toata lumea trebuie sa participe la discutii si la votare ... asa n-o sa ajungeti nicaieri daca nu reusiti sa votati pe nimeni.va reamintesc ca ziua tine pana azi ora 16 - 17 maxim sa zic. sper sa va mobilizatiOki toate ca toate s-au adunat 6 voturi impotriva mea ultimul vot venind dupa ora 17 sincer mi se pare totala aiurea organizarea. Trebuia sa fie deja de o ora jumate noapte atunci hai sa asteptam pana maine pana voteaza toti :P parerea mea.
Equilibrium Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Oki toate ca toate s-au adunat 6 voturi impotriva mea ultimul vot venind dupa ora 17 sincer mi se pare totala aiurea organizarea. Trebuia sa fie deja de o ora jumate noapte atunci hai sa asteptam pana maine pana voteaza toti :P parerea mea.Hei, e un joc, hai sa nu exageram... k?
sefu_bancii Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hei, e un joc, hai sa nu exageram... k?nu exageram k? a zis clar ziua tine pana la 16 - 17 MAXIM M?XIM, -Ă, maximi, -e, adj., s.f. 1. Adj. Care are cea mai mare dimensiune, durată, intensitate etc.; ; maximal. 2. S.f. Cea mai mare valoare pe care o poate avea, într-un anumit interval, o funcție sau o cantitate variabilă. ♦ Centru de înaltă presiune atmosferică. ? Din lat. maximus, fr. maxime, maxima. Ce-ar fi sa zica , ca noaptea tine pana la ora 20:00 sau pana trimit toti tintele si sa se trezeasca unu la 22:00 ca n-o trimis tintele si moderatorul n-a inchis noaptea, e corect? neah! toti au avut timp suficient sa voteze hai zi-mi ca si din perspectiva asta ma-nsel cu timpu de vot
Memmorex- Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 nu exageram k? a zis clar ziua tine pana la 16 - 17 MAXIM M?XIM, -Ă, maximi, -e, adj., s.f. 1. Adj. Care are cea mai mare dimensiune, durată, intensitate etc.; ; maximal. 2. S.f. Cea mai mare valoare pe care o poate avea, într-un anumit interval, o funcție sau o cantitate variabilă. ♦ Centru de înaltă presiune atmosferică. ? Din lat. maximus, fr. maxime, maxima. Ce-ar fi sa zica , ca noaptea tine pana la ora 20:00 sau pana trimit toti tintele si sa se trezeasca unu la 22:00 ca n-o trimis tintele si moderatorul n-a inchis noaptea, e corect? neah! toti au avut timp suficient sa voteze hai zi-mi ca si din perspectiva asta ma-nsel cu timpu de votOf mama...te oftici ca o sa mori?Nu are omu timp sa modereze la ora asta.
sefu_bancii Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Of mama...te oftici ca o sa mori? Nu are omu timp sa modereze la ora asta. DA MAH MA OFTIC E VREO PROBLEMA? hai sa fim seriosi nu-s genu sa ma supar :D dar nuah e naspa asa sa mori ca n-are timp sa modereze :( ft naspa chiar hai sa vedem ce-o sa iasa :D
Dropkillerz Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 votez sefu_bancii daca iar va razganditi,sa-mi bag banii la cec si mainile in buzunar de mai joc
liquidlove Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Scuza-ma ca te intreb,tu esti cine ? Esti inscris ? altfel n-ar trebuii sa postezia ici:) ,este topicul de mai jos pentru discutii,aici e strict pentru inscrisi .
Memmorex- Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Chiar asa...wtf is going on? Trebuia sa se faca noapte de vreo 2 zile
Guest Rene B0$$ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ba dudule , ce faci aici ? nu platisi cazonu ?
luk Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Poate s-a intamplat ceva cu Zeal ... Doamne fereste .
Life Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 poate are treaba, nu mai vorbiti aici, sa asteptam sa vina