Zeal Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Anul este 2087. Sunteti fericitii castigatori ai tombolei globale de a deveni primii turisti pe luna. Veti petrece aici urmatoarele saptamani in fabuloasa zona turistica "The flag district - 1969". Aveti acces la cea mai buna tehnologie, care include moduri de relaxare si distractie virtuala de toate felurile, precum si acces la litoralul lunar "leet beach" in toata splendoarea lui.In macabra dimineata a celei de-a noua zile dupa aterizare, descoperiti cadavrele tuturor membrilor din stafful statiunii puse intr-o piramida. Langa ele este scris in sange "Luna apartine de azi clanului Freeborn. Cei care se vor impotrivi vor suferi consecintele!"Traiesc : LiquidloveThadeWankstailee(crazy_kid)sidox(andix3)narcisamihai91EquilibriumMemmorexLancelotLoydBrokenlordFanaticaldollDenyisefu_banciithug-raduluklGandalfPolandsi un copy-paste la o parte din regulamentul impus de lancelot in mafia 3 : Moderatorul are tot timpul dreptate!- Orice neintelegere imi va fi comunicata mie personal pe pm forum sau Y!M- Linsari: 50%+1 voturi - linsare instanta, 33%+1 voturi - linsare la termen- In caz de egalitate la voturi sau daca nu se strange necesarul de voturi nu este eliminat nimeni.- Numarul de voturi necesare va fi anuntat in fiecare zi.- Inactivitatea mai mult de o zi duce la eliminarea jucatorului.- Tintele se trimit prin pm pe forum sau prin Y!M. Tintele netrimise la timp vor fi pierdute. Tintele vor fi scrise sub forma: eu Corleone (Mafiot) il kilaresc pe Giuseppe / eu Holmes (politist) il anchetez pe Corleone- Rezultatul la trimiterea tintelor se returneaza numai LA SFARSITUL NOPTII, imediat inainte de zi.- Rolurile au fost impartite !- Comunicarea in afara forumului a oricarui lucru legat de acest joc de mafia duce la eliminarea din joc si la imposibilitatea de a juca in vreuna din mafiile urmatoare moderate de mine sau de altii.- Nerespectarea regulilor duce la eliminare.Incepe ziua 1, zi introductiva.Ziua tine pana azi, ora 21.
THuG-Radu Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 grrrrrrrrrr anything to eat round herei`m down with ya, where`s the frigde ?
Memmorex- Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 grrrrrrrrrr anything to eat round here Au niste mancaruri d`alea mici care se umfla
THuG-Radu Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hai sa tzopaim pana la cel mai apropiat mcdonalds :-s
Memmorex- Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hai sa tzopaim pana la cel mai apropiat mcdonalds :-s Oh da Are cineva idee daca avem voie sa ne facem nevoile in spatiu?
thade;f Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Oh da Are cineva idee daca avem voie sa ne facem nevoile in spatiu? da, dar sa pui repede capacul sa nu te trezesti cu rahatu pe tavan
Memmorex- Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 da, dar sa pui repede capacul sa nu te trezesti cu rahatu pe tavan e de rau atunci...
Dr.Oetker Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ah!In sfarsit am ajuns.Inca nu imi vine sa cred ca am castigat tombola. :DPe brosura scrie ca sunt multe aparate, pentru relaxare.Se baga cineva sa exploram pe aici? :>
Memmorex- Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ah! In sfarsit am ajuns. Inca nu imi vine sa cred ca am castigat tombola. :D Pe brosura scrie ca sunt multe aparate, pentru relaxare. Se baga cineva sa exploram pe aici? :> Am auzit ca e un laborator pe nava.Ma duc pe acolo sa vad ce e pe acolo
Dr.Oetker Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Am auzit ca e un laborator pe nava.Ma duc pe acolo sa vad ce e pe acolo Vin si eu dupa ce iau de la farmacie, niste Algocamin. Ma doare putin o masea.
Memmorex- Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Vin si eu dupa ce iau de la farmacie, niste Algocamin.Ma doare putin o masea.Ia o gura de tuica...scapi de durere imediat.Defapt nu o sa mai simti nimic,dar asta e partea a doua...
Memmorex- Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Eh. Sa ne relaxam prima data :D Apoi vedem... Eh... Ce frumos se vede pamantu de aici
THuG-Radu Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pe brosura scrie ca sunt multe aparate, pentru relaxare. APARATE ? UNDE ? Capshuni sunt ? Sau septari ?
THuG-Radu Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 gagik sunt ???? tu nu stiu daca esti gagica dar stiu ca sunt 4, din care 2 minore :>
thade;f Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ok, eu una tu una din alea majore, te las pe tine sa alegi primul ca esti da' treabaalea minore = desert
Memmorex- Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 La alea minore vad eu ce fac. Ca daca va bagati voi,intrati la corupere de minori... Mie nu au ce sa imi faca