Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Moderators

Recommended Posts

Posted

Ideea ar trebui implementata altfel si anume:

Sa se creeze o echipa de moderatori care sa se ocupe numai si numai de plangeri, iar pe cealalta parte o echipa din actuali moderatori sau fosti moderatori ori creearea unei noi echipe din jucatori care au detula experienta si care sa se ocupe de sectiunea banati.

In nenumarate ocazii s-au dat suspenduri pe nedrept, iar cel reclamat dupa ce ca a primit suspend aiurea, a mai stat si cateva zile pe bara pana s-a rezolvat problema (de multe ori chiar a expirat suspendul iar el nu a primit nici un raspuns).

Cum spuneam si in celalalt topic inchis de catre bny, impartirea sau crearea unui nou grup de moderatori cred ca ar fi cea mai buna solutie pentru a evita neplacerea de a sta pe bara pe nedrept.

Ideea nu este foarte dezvoltata dar cred ca se intelege destul de bine ceea ce vreau sa propun. Daca este nevoie vin si cu cateva exemple (am de unde alege) pentru a dovedi ca ceea ce spun mai sus este adevarat si chiar nu aberez.

Posted

Am propus si eu lucrul asta, unii sa dea suspend, altii sa reevalueze. Dar s-a ajuns la sugestia lui ody, ca un moderator sa nu mai rezolve si reevaluarea, ci altul. Concret, e cam acelasi lucru.

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry1345318

Am propus de multa vreme asta

Acum incercam sa o punem in practica.

Dar momentan nu pot imparti moderatorii in 2 tabere. E sufucient daca moderaotrul care a dat solutia la plangeri nu mai da solutia finala la Banati.

Pe mine nu ma ajuta si nu ma multumeste cu nimic acest lucru deoarece voi, fiind o echipa, va veti sprijinii mereu unul pe celalalt si nu ii este greu lui x sa-i dea mesaj lui y cu ce sa scrie ca verdict, sau sa influenteze cu ceva in verdict.

Ar trebui totusi implementat un sistem de contorizare a greselilor unui moderator si ajuns la un anumit numar de greseli sa fie expulsat din acea echipa, deoarece nu el este cel care a fost suspendat nedrept si a stat pe bara un numar de zile. Se supune ca atunci cand obtii functia de moderator, ar trebui sa sti regulamentul pe derost si nu ar trebui sa comiti greseli. Sa spunem ca gresesti o data, de 2 ori dar nu fiecare 5/10 plangeri.

De asemenea ar fi preferabil ca atunci cand se face un topic unde aliantele HH -> Honey se confrunta sa fie rezolvate de catre un moderator neutru, spre exemplu de tine. Ne-am saturat (cel putin eu) sa fim suspendati dea dreptul aiurea, iar dupa 2 zile sa se scoata suspendul, unde nici macar nu ni se cere un simplu scuze pentru timpul pe care l-am stat pe bara pe nedrept sau macar sa isi recunoasca greseala pe care a facut-o.

Imi cer scuze pentru topicul refacut, dar nu obisnuiesc sa caut prin arhive. Multumesc pentru atentie si va doresc o zi buna!

Posted

cand am zis eu unui admin la banati exact ce a propus ody.. moderatoru a zis ca`s cu capu.. apoi s`a gandit sa`mi faca pe plac iar in sec 2 a intrat alt moderator cu reply`u.. eu sustin pe moderatoru x..suspendu ramane .. 8-|

Posted

sunt de acord cu tine adevarul ca noi nu suntem respectati de ajuns..... noi va respectam dar voi poate multi nu si eu is satul de sa iau ss pe nedrept si peste 2 zile sa fie scos si cel care a dat ss sa iasa curat ca a gresit ok este ceva omenesc sa gresesty 1 2 3 4.. dar la fine cum vine macar un SCUZE nar strica ar fi mai multa pace cred intre noi decat ura...

cum zice macar scuze ..

dar la fine sa nu uitam ca bogatul niciodata nu se gandeste la sarac...

Posted

si inca una tare... cum se face ca o decizie data de un moderator care are drept de close la plangeri este sustinuta de toti ceilalti moderatori cu aceleasi drepturi.. dar contrariata pe deplin de absolut toti ceilalti adimini care nu au nici un drept asupra forumului..

Posted

De ce trebuiesc doua team-uri de moderatori ? Automat moderatorul care a raspuns pt. o plangere nu poate re-evalua aceasi decizie, tine de bunul simt si maturitate; 80% din cazuri , sunt playerii vinovati din simplul fapt ca ajung pe forum; iar in alta ordine de ideei , monderatorii sunt si ei oameni , nu sunt roboti , mai gresesc si ei. Daca greseslile unui moderator sunt repetate, stati fara grija, i se va atrage atentia fara retineri, nu ganditi ca fiind moderator/admin/gm este o distractie, din contra este o povara; poate multi nu credeti asta, dar sper sa ma convingeti candva... Mult succes si lasati problemle astea , faceti in asa fel incat sa nu mai dati motive pt. a fi postati!

Posted

gresit. respectul se cere cu forta aici. se aplica tactica pumnului in gura, de mult timp chiar :)

@OT: da, sugestia ar fi buna, dar nu vad cum s-ar putea separa moderatorii. ar trebui sa fie unul singur cu drept de decizie finala, si restul sa aiba aceeasi functie, sa nu mai stea altii cu morcovul in fund sa inchida un topic sau sa scoata un suspend. stiti vorba aia.. functia doboara gradul

@Invy, uita-te la forumul general, probleme/sugestii/comentarii si ai sa vezi acolo in topicul Mu Online. ti se pare ca s-a luat vreo decizie? :)

Posted

@Invy, uita-te la forumul general, probleme/sugestii/comentarii si ai sa vezi acolo in topicul Mu Online. ti se pare ca s-a luat vreo decizie? :)

Si ce trebuia sa inteleg din acel topic? 4 playeri din 500 care au plangeri la adresa unui Moderator?!? Si restul 496?Unde sunt?Cum am mai zis, si ma repet : Suntem oameni toti gresim!

Posted

De ce trebuiesc doua team-uri de moderatori ? Automat moderatorul care a raspuns pt. o plangere nu poate re-evalua aceasi decizie, tine de bunul simt si maturitate; 80% din cazuri , sunt playerii vinovati din simplul fapt ca ajung pe forum; iar in alta ordine de ideei , monderatorii sunt si ei oameni , nu sunt roboti , mai gresesc si ei. Daca greseslile unui moderator sunt repetate, stati fara grija, i se va atrage atentia fara retineri, nu ganditi ca fiind moderator/admin/gm este o distractie, din contra este o povara; poate multi nu credeti asta, dar sper sa ma convingeti candva... Mult succes si lasati problemle astea , faceti in asa fel incat sa nu mai dati motive pt. a fi postati!

Te-ai uitat macar asa, din curiozitate la sectiunea banati sa vezi ce e acolo? Exact asta am zis si eu, moderatorii nu sunt roboti. Dar din curiozitate dai si tu un search TheMask si ai sa vezi ca ceea ce zic este mai mult ca adevarat. Dai un search Lancelot sau Redemption si vei avea si mai multe surprize.

Si ce trebuia sa inteleg din acel topic? 4 playeri din 500 care au plangeri la adresa unui Moderator?!? Si restul 496?Unde sunt?Cum am mai zis, si ma repet : Suntem oameni toti gresim!

4 players din 500 au avut "curajul" sa spuna ce au pe suflet. Eu fiind unul dintre ei si nu imi este frica sa spun ceea ce gandesc deoarece pur si simplu Lancelot nu are ce sa-mi faca atata timp cat, de moment, eu nu l-am injurat si nu i-am dat motive pentru care as putea fi suspendat. Inainte de a iti da o opinie te-as ruga ca inainte sa meditezi situatia si sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza.

Vrei exemple? Porftim 2 exemple cele mai recente: 1, desi el a fost cel care a rezolvat plangerea, desi mi-a dat niste raspunsuri patetice, a inchis topicul reevaluarii mele fara sa-mi lase dreptul la un raspuns replicilor sale. 2 TheMask acorda suspend incorect, Lucifer sta pe bara 2 zile. Si mai este inca o lista luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunngaaaaaaaaaaaaa cu plangeri si reevaluari, ca sa nu zica ca fac acuzatii nefondate la adresa unui moderator.

Posted

Te-ai uitat macar asa, din curiozitate la sectiunea banati sa vezi ce e acolo? Exact asta am zis si eu, moderatorii nu sunt roboti. Dar din curiozitate dai si tu un search TheMask si ai sa vezi ca ceea ce zic este mai mult ca adevarat. Dai un search Lancelot sau Redemption si vei avea si mai multe surprize.

4 players din 500 au avut "curajul" sa spuna ce au pe suflet. Eu fiind unul dintre ei si nu imi este frica sa spun ceea ce gandesc deoarece pur si simplu Lancelot nu are ce sa-mi faca atata timp cat, de moment, eu nu l-am injurat si nu i-am dat motive pentru care as putea fi suspendat. Inainte de a iti da o opinie te-as ruga ca inainte sa meditezi situatia si sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza.

Vrei exemple? Porftim 2 exemple cele mai recente: 1, desi el a fost cel care a rezolvat plangerea, desi mi-a dat niste raspunsuri patetice, a inchis topicul reevaluarii mele fara sa-mi lase dreptul la un raspuns replicilor sale. 2 TheMask acorda suspend incorect, Lucifer sta pe bara 2 zile. Si mai este inca o lista luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunngaaaaaaaaaaaaa cu plangeri si reevaluari, ca sa nu zica ca fac acuzatii nefondate la adresa unui moderator.

Raspuns pt. punctul 1 - cea cu galor , dupa mine preluarea a fost corecta , dat fiind faptul ca a stat aproximativ 20 minute langa ei , nu e loc de vanatoare, e normal sa intrebi pe toti din party , daca sunt afk.

@[shobo] Atata timp cat nu este spotul tau , nu ai de ce sa stai langa party-ul lor.Chiar daca ai venit sa-l ajuti pe galor, trebuia ca galor sa faca print cu spot-ul dupa ce a fost preluat, poza f4 tot ecranul si poza cu ei facand KS/PK etc. Odata ce ai preluat spot-ul , ai castig de cauza indiferent de acuzatie.

Punctul 2- Preluarea a fost facuta corect, a stat 12 minute si a intrebat : "X afk" nu i-a raspuns nimeni , spotul preluat corect.

LE : In cazul in care ai o plangere impotriva unuia sau a mai multor moderatori/admini contacteaza un moderator global, si el va analiza activitatea moderatorului/lor in cauza.

Posted

Raspuns pt. punctul 1 - cea cu galor , dupa mine preluarea a fost corecta , dat fiind faptul ca a stat aproximativ 20 minute langa ei , nu e loc de vanatoare, e normal sa intrebi pe toti din party , daca sunt afk.

@[shobo] Atata timp cat nu este spotul tau , nu ai de ce sa stai langa party-ul lor.Chiar daca ai venit sa-l ajuti pe galor, trebuia ca galor sa faca print cu spot-ul dupa ce a fost preluat, poza f4 tot ecranul si poza cu ei facand KS/PK etc. Odata ce ai preluat spot-ul , ai castig de cauza indiferent de acuzatie.

Punctul 2- Preluarea a fost facuta corect, a stat 12 minute si a intrebat : "X afk" nu i-a raspuns nimeni , spotul preluat corect.

Cum ziceam vorbesti in necunostinta de cauza, tu nici macar nu te-ai uitat pe poze.

In kalima pot stationa cat imi doreste inimioara langa un spot, deoarece stationarea nu se pedepseste acolo ci doar in arena. Cat despre ce ai spus mai sus, te-as ruga sa te mai uiti o data peste link-urile acelea, sa citesti regulamentul si ghidul de postare si apoi sa imi mai zici o data parerea ta.

Posted

Impartirea moderatorilor in moderatori de plangeri si moderatori de banati ar insemna, oarecum, o subordonare a moderatorilor de la plangeri fata de moderatorii de la banati, avand in vedere ca cei din urma au puterea sa faca ce vor cu solutiile celor de la plangeri.

da, sugestia ar fi buna, dar nu vad cum s-ar putea separa moderatorii. ar trebui sa fie unul singur cu drept de decizie finala, si restul sa aiba aceeasi

Exista si acel moderator. A existat tot timpul si a fost cel care a coordonat echipa de admini.

Orice schimbare se produce cu mici ezitari si greutati. Sper ca se va reusi sa se treaca peste micile ezitari si ca fiecare moderator va avea constiinta lucrului bine facut si nu va mai privi cu teama posibilitatea modificarii unui suspend dat de un coleg.

Posted

Impartirea moderatorilor in moderatori de plangeri si moderatori de banati ar insemna, oarecum, o subordonare a moderatorilor de la plangeri fata de moderatorii de la banati, avand in vedere ca cei din urma au puterea sa faca ce vor cu solutiile celor de la plangeri.

Exista si acel moderator. A existat tot timpul si a fost cel care a coordonat echipa de admini.

Orice schimbare se produce cu mici ezitari si greutati. Sper ca se va reusi sa se treaca peste micile ezitari si ca fiecare moderator va avea constiinta lucrului bine facut si nu va mai privi cu teama posibilitatea modificarii unui suspend dat de un coleg.

ody spre surprinderea ta au fost vreo 3 care au incercat (asta din cate stiu eu) + ca ti-am mai dat niste pm-uri cu ceva timp in urma si tie si lui vdragosh. inteleg ca nu are nici o putere cuvantul meu, dar ati putea verifica totusi sa vedeti daca intr-adevar sunt veridice nu?

Eu mai mult de vorba buna nu pot spune nimanui. Am spus multor moderatori ce au gresit, unii s-au suparat pe mine, altii nu, ma rog, e problema lor, cert e ca degeaba incerc sa ma impun, ca oricum nu rezolv nici eu nimic. Puteti deduce orice din asta, just trying to help a little.

Si oricum, ultima oara cand m-am impus, am renuntat la moderator, si nu e vorba de frica, e vorba de...echipa cu care lucrezi. Sincer, mi s-a luat de tot, sunt total indiferent, mai stau pe-aici ca sa nu ramana sectiunea aspecte tehnice goala. >_< Multi stiu despre ce vorbesc, n-are rost sa mai intram in discutii.

pai pe ce ti-am marcat tie cu rosu se bazeaza toti. ca oricum nu fac, oricum nu dreg, oricum e degeaba, oricum nu iese nimic. pai stai asa putin. numa unu conduce pe aici? numa unu isi poate permite sa isi faca de cap? bai da-l dreq! extraordinar! daca un moderator a fost numit in functia asta, n-a fost numit sa taca si sa inghita cand vede un coleg de-al lui ca-si face de cap si isi bate joc de playerii pe care ar fi trebuit sa-i serveasca inca de cand a fost numit in staff. abuzeaza de functia care o are, fie el teamleader sau ce-o fi? vorbiti tati, faceti claca, adunare, alea alea si dati-i un sut in fund. moderatori se mai gasesc 100% mai buni ca el.

daca stam sa o luam babeste.. ce a facut el pentru linkmania? un topic? doua? extraordinar! nu-i singurul. pot face si altii. are vechime? extraordinar! sunt si altii mai vechi ca el. eu in afara de glumitzele alea de pe GUGAL.RRO n-am vazut nimic sa-l poata caracteriza/scoate in evidenta :)

Guest BrotherH
Posted

Parerea mea nu stiu daca va conta insa cred ca ar trebui alesi inca 4 moderatori "x" si "y" sa se ocupe de plangeri si "w" si "z" de banatzi sa nu aiba nici o legatura unu cu altu si Ody sa se ocupe de ei "un fel de sef" .....(o munca in plus pt ody). de preferat ar fi sa nu aiba nici o legatura cu servarul si asta se poate verifica. Ce spunetzi ?

Sau aia 4 sa fie si ei on pe servar cu conditzia sa aiba alt nick la rezolvarea plangerilor sa nu stie nimeni absolut nimeni ce charactere au in joc si sa nu tzina cu nimeni sa fie egal cu totzi....daca tzine partea cuiva ...nu o data de mai multe ori ...sa fie sanctionat drastic filtru + banarea contului.

Posted

In ultimul timp sa-u dat foarte multe banuri aiurea chiar exagerat de multe . Eu cred ca ce-l mai vechi si mai experimentat moderator sa rezolve plangerile .

De ce ?

Pentru ca altfel se va evita nenumaratele banuri date aiurea . Deja este o moda mai nou iei ban si intr-o secunda apari cu o cerere la "Unban" si dupa cateva zile ai banul revocat.....este o chestie destul de stresanta...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...