Jump to content
Aldguth

Nijikon 2009

Recommended Posts

Posted

Asa bun. Deci pe 24-25 octombrie va avea loc a nu stiu cata editie a nijikonului, care este o conferinta anime, manga, games, etc etc.

Mai multe informatii aici: http://www.nijikon.ro/

Eu voi fi acolo atat pe 24 cat si pe 25, pentru a da autografe, a sta de vorba, a bea bere si a face poze cu doritorii.

Daca mai este cineva care doreste sa participe sa lase un mesaj.

Posted

Eu as dori o invitatie, dar ca sa fiu sincer vin sa aflu cum se termina Bleach.

Adica e individul ala care manipuleaza spiritele sabiilor Murimasa si vreau sa vad cum il bate Ichigo.

Posted

eu vad

in comunitatea asta cred ca sunt destui fani manga etc..care ar fi interesati de subiect

Daca era vorba de vreun site de pe care se vinde/cumpara sau alte chestii de genul..il mutam acolo

Posted

Multam Lancelot.

Eu as dori o invitatie, dar ca sa fiu sincer vin sa aflu cum se termina Bleach.

Adica e individul ala care manipuleaza spiritele sabiilor Murimasa si vreau sa vad cum il bate Ichigo.

Dude, nu o sa aflii cum se termina Bleach xD Cum de ti-a venit ideea asta?

blk: te pleznesc peste ochi. La ce fac publicitate? Este un anunt pentru o conventie. Nu mai fi cunt-face pe forum si mai scoate boticul prin lume.

Guest Anonim5
Posted

Dude, nu o sa aflii cum se termina Bleach xD Cum de ti-a venit ideea asta?

Bai e Anime? De ce sa nu aflu cum se termina? Dar filmele alea cum apar pe net inainte sa fie lansate?

Atunci sa arate macar episodu final din inuyasha. au strans bucatile din porcaria aia de giuvaer?

Ala cu Naruto cum a ramas?

Hai frate ca doar ne incitati si nu ne oferiti nimic. Huo.

Posted

Nu cred ca intelegi care e scopul acestei conventii. Este o adunare a fanilor animelor nu a producatorilor. Don't be an idiot xD

Interesant.Pacat ca nu o sa pot sa ajung ca si eu sunt un fan anime :D.

@aldguth - Pot sa te intreb ceva?Tu esti doar fan ?Sau esti ceva la nijikon? :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...