Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bastia

drop bok schimbat?

Recommended Posts

Posted

foarte ciudat si nu numai la mine intalnit, am vazut multi playeri care se plang de drop la bok, ok am inteles 1/4 (minim 25% e zen, sa zica cineva ca nu e asa, ca strang 12 bok +4, pun pariu pe 100 euro, cu admin langa mine, sparg bokurile si 3 cel putin vor fi zen :D ) am adunat in vreo 2 zile peste 40 bok +4, o nopate intreaga la invazii, din astea sa zic ce a picat? un pend edr 2% de bk! atat iteme de tinut, iteme de wings la greu cu add 8/12, in rest guardian armor 5 bucati :))=)) cu lk si mana, lk si ref, lk si zen, add si dd, prosti de astea, pai tot merge la magazin ca nu ieie un bless pe item, as vrea doar sa stiu dc s-au schimbat setarile, sa nu ma mai chinui sa merg la invazii, sa cumpar dc gasesc itemele.

de ce cred ca s-a schimbat, pai cam acum o luna cu vreo 15 bok +4 mi-am facut jumate de set gs: boots lk dsr dd / gloves dd dsr/ pants lk dsr, multe iteme bune...

Posted

foarte ciudat si nu numai la mine intalnit, am vazut multi playeri care se plang de drop la bok, ok am inteles 1/4 (minim 25% e zen, sa zica cineva ca nu e asa, ca strang 12 bok +4, pun pariu pe 100 euro, cu admin langa mine, sparg bokurile si 3 cel putin vor fi zen :D ) am adunat in vreo 2 zile peste 40 bok +4, o nopate intreaga la invazii, din astea sa zic ce a picat? un pend edr 2% de bk! atat iteme de tinut, iteme de wings la greu cu add 8/12, in rest guardian armor 5 bucati :))=)) cu lk si mana, lk si ref, lk si zen, add si dd, prosti de astea, pai tot merge la magazin ca nu ieie un bless pe item, as vrea doar sa stiu dc s-au schimbat setarile, sa nu ma mai chinui sa merg la invazii, sa cumpar dc gasesc itemele.

de ce cred ca s-a schimbat, pai cam acum o luna cu vreo 15 bok +4 mi-am facut jumate de set gs: boots lk dsr dd / gloves dd dsr/ pants lk dsr, multe iteme bune...

Nici chiar asa, dar o mica schimbare sa numai pice zen ar fi buna, pana la urma nu`s 100 de goldeni pe invazie si sa mai aiba si lumea timp sa iasa din casa la o gura de aer, ar fi bine daca s-ar mari un pic rata.

Fiindca deja acest srv este prea Hardcore. Ca sa faci ceva trebuie sa stai 11111111111 de zile, numai este fun este un drog.

O dublare a xp ar fi bine venita =))

Posted

Nu se va (mai) modifica dropul la boks, lucrul asta vine din partea lui dragosh, unde a mentionat pe-aici pe undeva motivele. Nu s-a schimbat drop-ul, asa e de cand s-a dat drumu la oficial, poate mici retusuri, dar in mare parte e acelasi ca si pana acum.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...