Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MagiczSm

am si eu o intrebare

Recommended Posts

Guest MagiczSm
Posted

marsh este o jignire ? ....

doresc raspuns de la un moderator

Posted

in multe cazuri cainele ar fi jignit :)

=)) undes drepturile animalelor

eu nu o consider o jignire ,marsh e cam o deviere de la pleaca care o poti spune unui chine unui om care este mai slab fizic sau cuiva care nul suporti.

a si scuze nus moderator :D insa mam obisnuit cu functi inalte in randul populatiei :P

Posted

marsh este un nume de la oameni nesimtiti fara respect fata de tine.. si oameni cu limbaj urat... care nu au fost educati..

in loc sa zica marsh nu poate sa zica pleaca ?

pt mine nu este limbaj este doar ceva ce ii lipseste din educatia la cineva ce foloseste cuvantul asta, cel ce foloseste acest cuvant si cuvantul marsh il folosesc copii care nu sunt educati.. desi si oameni maturi neducati... :D

Guest Sadi022002
Posted

depinde in ce conditii este spus si de cate ori (eu nu cred a fii o jignire) :>

Posted

Pentru un simplu marsh, poate doar daca esti admin primeste suspend. De esti simplu player in mod repetat se ia in considerare ca notiune de suspend. Nu veniti cu replici de genul "da ce, adminul nu e tot om, etc etc etc, de ce el sa etc etc si noi nu?". Eu unul imi dedic din timp sa postez informatiile astea, sau sa ajut la aspecte tehnice, poate ca am tot dreptul sa cer suspend pentru un simplu marsh, corect nu?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...