condor Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 11. Modalitate preluare spotPentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea. Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4. Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Setul de intrebari trebuie pus la coordonate diferite. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul.Exemplu:minutul 00:00: x, afk? +print.minutul 00:- -: x, afk? +print.minutul 00:04: x, afk? +print.minutul 00:05: F4 +print.Preluarea este incorect facuta daca:- nu este respectat exemplul de mai sus.- in timpul ei, cel care preia face ks.- in timpul ei cel care preia paraseste spotul sau ia disconnect.- intrebarile tuturor caracterelor afk sunt pe o singura linie.- toate pozele sunt pe aceleasi coordonate.- nu se pune pointerul pe fiecare caracter intrebat de afk in momentul printului.Dupa cum am observat la plangeri cateva poze cu o preluare, se pare ca ceea ce am bolduit nu ar fi corect.Cand scrie "toate pozele sunt pe aceleasi coordonate." (se refera la 4 poze) se anuleaza preluarea. Teoretic daca nu toate pozele, nu sunt pe aceleasi coordonate preluarea ar trebui sa fie corecta.Exemplu:3 poze afk+F4 pe coordonatele 11 11 = preluare incorecta3 poze afk+f4; 1 poza afk pe coord 10 11 iar 2 poze afk pe coord 10 13 +f4 pe 14 15 atunci preluarea ar trebui sa fie corecta.Deci cred ca ar trebuie sa se formuleze altfel ceea ce am scris bolduit.Si cred ca ar fi trebuit sa fie de genul:"Daca toate pozele sunt pe aceleasi coordonate sau cel putin 2 dintre ele atunci preluarea este incorecta"
stely_yoo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Intr-adevar n-ar strica o informatie suplimentara atasata la regulament. :right:
ZarakiKenpachi Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 1. Nici eu nu am inteles care ii chestia cu mutarea, fiindca de multe ori cand dau sa ma mut apare cate un mob in fatza si dau cu arma in el si imi da xp si atunci ii gresita preluarea, nu ar fi mai bine sa fie toate pozele pe o singur coord. sa numai tot lovesti mobi.2. Si chestia cu xp in timpul preluari ar trebuie pus o paranteza si sa zica doar la xp mare se considera incorecta preluarea, fiindca una ii sa ataci si sa faci xp si alta ii sa te muti pe urmatoarea coord si sa dai 1 data intr-un mob si sa iei 1-100 xp sau chiar si 1000.Ar trebui considerata incorecta daca iei xp mare pt spotul acela si lvl-u tau si sa fie consecutiv de la de 2 ori la 10000000000 de ori, una dupa alta.
ellysmark Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 1. Nici eu nu am inteles care ii chestia cu mutarea, fiindca de multe ori cand dau sa ma mut apare cate un mob in fatza si dau cu arma in el si imi da xp si atunci ii gresita preluarea, nu ar fi mai bine sa fie toate pozele pe o singur coord. sa numai tot lovesti mobi.2. Si chestia cu xp in timpul preluari ar trebuie pus o paranteza si sa zica doar la xp mare se considera incorecta preluarea, fiindca una ii sa ataci si sa faci xp si alta ii sa te muti pe urmatoarea coord si sa dai 1 data intr-un mob si sa iei 1-100 xp sau chiar si 1000.Ar trebui considerata incorecta daca iei xp mare pt spotul acela si lvl-u tau si sa fie consecutiv de la de 2 ori la 10000000000 de ori, una dupa alta.de acord aici , mai mereu lovesc cate un moob cu staful, ce sa fac atunci sa renunt la preluare doar pentru ca am lovit un moob cu staful? sa fim seriosi ala nu se poate numi ks
MurDoc Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Modificare privind modalitatea de preluare a unui spotSpecificarea "Setul de intrebari trebuie pus la coordonate diferite" se modifica in "Minim 1 poza la coord diferite." (in timpul preluarii trebuie sa schimbati cooronatele cel putin o data si nu mereu cum era pana acum )Cititi frecvent topicul cu modificari aduse regulamentului.http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=274318
LearnMore Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dupa parerea mea este foarte bun acest regulament dar.... nu inteleg de ce nu se face un regulament definitiv atatea schimbari ii dezorienteaza pe foarte multi playeri si asa apar nenumarate suspenduri din cauza asta.....ceea ce nu este bine deloc ..
ZarakiKenpachi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cititi frecvent topicul cu modificari aduse regulamentului.http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=274318Da am vazut ieri modificarea din regulament referitoare la acest subpunct.Dupa parerea mea este foarte bun acest regulament dar.... nu inteleg de ce nu se face un regulament definitiv atatea schimbari ii dezorienteaza pe foarte multi playeri si asa apar nenumarate suspenduri din cauza asta.....ceea ce nu este bine deloc ..Cam asa este.
neBu Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Da am vazut ieri modificarea din regulament referitoare la acest subpunct.Cam asa este.Nu, chiar nu ajuta cu nimic schimbarea facut, problema e alta timplu e foarte mic, am pierdut ultimul spot k7 pt ca am mers la o tigare in bucatarie cand m-am intors eram davias ? evident cu preluare facuta, preluarea ar trebui sa dureze minim 10 minute;Si inca ceva in arena la tarc-uri o alta regula multi stam afara din tark, in tark fiind doar holderul, vine unu repde face poza holderul find afk, and staff sitti si voi, iar noi resstu care sunte in party suntem on dar nu mai putem face nimic pt ca disepratul a facaut poza la tark cand noi eram afara? Spun asta pt ca am pierdut 2 tark-uri arena cu regula voastra, si eram toti on inafara de holder, nu vreau raspunsuri gen du-te pe alta plansa daca nu rezisti acolo ; La lvl 360 370 unde vreiti sa crestem ? in lorencia la dragoni? Trebuie modificat cumva o regula cel putin pt tark-uri arena sa fie intrebati si cei din afara tarkului de afk gen, spor
ellysmark Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nu, chiar nu ajuta cu nimic schimbarea facut, problema e alta timplu e foarte mic, am pierdut ultimul spot k7 pt ca am mers la o tigare in bucatarie cand m-am intors eram davias ? evident cu preluare facuta, preluarea ar trebui sa dureze minim 10 minute;Si inca ceva in arena la tarc-uri o alta regula multi stam afara din tark, in tark fiind doar holderul, vine unu repde face poza holderul find afk, and staff sitti si voi, iar noi resstu care sunte in party suntem on dar nu mai putem face nimic pt ca disepratul a facaut poza la tark cand noi eram afara? Spun asta pt ca am pierdut 2 tark-uri arena cu regula voastra, si eram toti on inafara de holder, nu vreau raspunsuri gen du-te pe alta plansa daca nu rezisti acolo ; La lvl 360 370 unde vreiti sa crestem ? in lorencia la dragoni? Trebuie modificat cumva o regula cel putin pt tark-uri arena sa fie intrebati si cei din afara tarkului de afk gen, spore ridicol , cum 10 minute ? cica logic e sa stai on nu afk, iar tipu care preia holderul din tark de unde stie daca ai tu party cu el sau nu ...asa ar trebuii sa intrebe tot ce misca pe langa tarc, again ridicol =))
bunny Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Sugestie aprobata.Minim o poza pe coordonate diferite.