Jump to content
puiuraul

Situatia din Romania

Recommended Posts

Posted

Nu stiu cum a degenerat discutia in acest mod, cititi titlul domnilor, titlul in nici un caz nu este Viata lui Puiu Raul.

Da melodiile sund de pe net fara licenta si softul la fel, te simti mai bine?

Eu nu am spus ca sunt sfant si nu mi se pare corect sa ma atacati pe mine. Mi-ati lasat un gust amar.

Daca justitia hotaraste ca este just sa fac puscarie pentru ca am pe computer soft nelicentiat folosit in scop personal, o sa ma supun.

Il rog pe apash sa sa-si faca griji de depresiile mele atunci cand o sa invete sa gandesca liber si nu ingustat de materialism si conceptii invechite (imi pare rau, dar parca vorbeste bunicul meu care plange dupa comunism).

Asta e ultima provocare la care raspund in acest thread, si sincer imi pare rau ca ati actionat asa. :>

Posted

Puiule nu te ataca nimeni, doar ti-au pus niste intrebari si se pare ca dupa ce ti-ai raspuns la ele nu prea ti-a placut ce a iesit. In ce priveste gandirea ingusta nu cred ca apashu trebuie sa isi faca probleme. Sa nu crezi ca am si eu ceva cu tine, chiar ma distram citind acest topic, dar se vede ca ai 20 de ani (mai putin credeam eu) si esti inca idealist. Ar fi frumos sa zica toti asa: gata de azi nu mai dau spaga si sa respecte lucrul asta dar sa fim realisti nu se va intampla asa ceva. Sa nu crezi ca in alte tari nu exista, doar ca nu e chiar asa pe fata, iar la niveluri mai mici nu se merita. Dupa cum ziceau si altii care au postat aici exista situatii si situatii si trebuie sa actionezi in cocncordanta cu ele. In unele situatii poti sa zici nu dau spaga orice ar fi, dar exista altele in care nu merita sa fii corect doar ca sa iti satisfaci orgoliul. Ca sa limitezi fenomenul, pentru ca eu unul nu cred ca o sa fie eradicat niciodata la noi cel putin, ar trebui zic eu o actiune din 2 parti, o parte sa fie tinerii care sa fie educati in acest sens si pe de alta parte cei de la putere care ar putea sa faca efectiv ceva, dar cei de la putere nu vor face nimic, nu o sa isi piarda principala sursa de venituri. Pe de alta parte are si unele chestii bune spaga :> Nu sariti in sus :). Dar unele legi in Romania sunt foarte prost facute, prevad niste amenzi enorme pentru niste chestii de nimic, la niste termene destul de greu de respectat, iar cu o mica atentie poti sa scapi de niste cheltuieli usturatoare. Nu incurajez spaga , doar zic ca fiecare situatie trebuie judecata separat si in functie de interese si consecinte trebuie actionat.

PS: Va recomand Fahrenheit 9/11, care in afara de atacul la adresa lui Bush zice niste chestii tare dragute despre interese la nivel inalt.

Posted

Nu se va schimba nimik pt inca cel putin 20 de ani. Decat bebelusii din scutece vor mai putea schimba ceva :> asta daca nu le vor impanzi parintii capsorul cu Trade Markul romanes (stiti la ce ma refer -hotie-coruptie-spaga-etc)

Fac parte din generatia lui '86 si am inceput sa-mi fac planuri privind viitorul.Ghici ce sfaturi imi acorda familia,rudele,prietenii...Frate sa te bagi acolo unde e cald si bine .... acolo unde poti ajuta familia ....acolo unde te poti emancipa :roll:

Zodia Cancerului ne mananca pe toti daca va fi tot asa :wink:

Posted

Sry nu am apucat sa citesc toate posturile k mie lene da l-am citit in mare parte.Mereu sunt destul de grijului cu privintza la ceea ce fac insa....asa ceva nu prea se poate...sa inceapa deodata toata lumea sa fie mai bune,de exemplu ma gandesc ca o sa se intample ceva in viitor rau numai ca eu nu o sa mai fiu sa ma bucur :> Daca yo as arunca la cosh un ambalaj,ceva si il vad pe unu ca uri...... pe un perete ce am rezolvat??Apropo yo stau in Buc.... :) sper sa nu imi stergeti postu...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...