Zeal Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Precizari de regulament :bodyguardul se poate apara singur noaptea, doctorul nu poate.se adauga un nou rol : Profitor•Profitorul daca este atacat noaptea, i se propune sa se alature atacatorului. Atat mafiotii cat si Psihopatul pot sa il recruteze. Daca este recrutat de catre psihopat, isi pierde rolul primar,devine la randul lui psihopat si impreuna cu "maestrul" sau formeaza Mini-Clan sau Clanuri Mafiotice Multiple.Daca este recrutat de mafie, isi poate pastra rolul primar si il va folosi pentru a ajuta clanul mafiot caruia se alatura (Acesta este un rol secundar si poate fi suprapus cu orice alt rol. Profitorul are obligatia de a fi de partea celor buni si de a descoperi mafiotii/psihopatii. Odata recrutat - daca va fi recrutat, isi schimba tabara.)Mini-Clan sau Clanuri Mafiotice Multiple• Se intalneste situatia in care moderatorul foloseste un grup mic, in general 2 jucatori, avand ca rol o combinatie intre masoni si psihopat, si care sunt factiune independenta.• Si in cazul jocurilor cu mai multe clanuri mafiotice egale, practic nu mai mult de 2, fiecare clan trebuie sa elimine pe toti ceilalti jucatori pt. a castiga. (precizez aici ca ambii psihopati vor iesi curati la investigatii. chiar daca unul din ei este recrutat)Cartofor• Dependent de jocuri de noroc, joaca ruleta ruseasca cu un pistol cu un singur glonte cu cel pe care-l alege noaptea, si moderatorul da cu zarul: daca pica de la 1-3, se impusca singur, daca iese 4-6, moare partenerul de joc. Rol secundar - poate juca ruleta ruseasca de 2 ori de-alungul jocului.Betiv• Daca se imbata, cade si adoarme intr-un sant si mafiotii nu-l pot gasi noaptea, dar are 25% sanse sa moara cand cade.Rol secundar - se poate imbata de 3 ori, la alegere de-alungul jocului.Detector de Metale• Posesorul poate afla noaptea daca un jucator are sau nu arme. Posesorul acestui obiect il poate folosi de 2 ori de-alungul jocului.Gardian/Paznic• Un jucator care are puterea de a tine inchis un alt jucator, astfel blocandu-i abilitatea pe perioada noptii. Dupa caz, poate avea blocari limitate sau nu va putea alege acelasi jucator in nopti consecutive. Acest rol are voie sa isi utilizeze abilitatea in 3 dintre noptile jocului, la alegere.Sechestrator/Bataus• Mafiot cu rol echivalent celui de Gardian, care poate bloca abilitatile nocturne ale unui jucator. In functie de decizia moderatorului, poate bloca si votarea, in timpul zilei, sau/chiar si dreptul de a vorbi in timpul zilei. De obicei, nr. limitat de blocari. Iese "vinovat" la investigatii. Acest rol are voie sa isi utilizeze abilitatea in 3 dintre noptile jocului, la alegere.Bani/Fotografii compromitatoare• Poate cumpara/santaja un jucator pt. a vota cum ii dicteaza. Posesorul acestui obiect il poate folosi o singura data de-alungul jocului.Vesta Anti-Glont/Cruciulita Sfintita• Asigura imunitatea posesorului la atacuri nocturne din partea unui anumit clan.Posesorul acestui obiect il poate folosi o singura data de-alungul jocului.Vanzator• Vanzatorul vinde obiecte jucatorului pe care-l alege noaptea, si obiectul cumparat de respectivul reflecta identitatea jucatorului. Acest rol are voie sa isi utilizeze abilitatea in 3 dintre noptile jocului, la alegere.Inscrierile incep acum si se termina vineri, sau cand se strang aproximativ 20 de persoane.Urmatorii au interdictia de a se inscrie la aceasta editie de mafia datorita inactivitatii in editia precedenta : Az, Live.Precizez de asemenea ca veti primi rolurile, precum si imi veti trimite tintele prin intermediul PM-ului. Puteti sa ma contactati pe messenger (daca sunt online => nu lasati offlineuri, de multe ori nu le citesc) pentru intrebari/nelamuriri/sau chiar si trimiterea tintelor.my id : fane_moshu
sefu_bancii Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 hai ca ma bag si eu ca mi-a placut mafia 6 si am cam priceput jocu deci sunt virgin dar nuah wtf :D
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 hai ca ma bag si eu ca mi-a placut mafia 6 si am cam priceput jocu deci sunt virgin dar nuah wtf :D Nu`i problema...Te dezvirginam noi.La joc ma refer
Dropkillerz Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Mai sunt locuri? :unsure: pentru tine se face,nubo :D
Dropkillerz Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Atunci ma inscriu si eu :D Ms Loyd nob :hug: Eu fac totul pentru tine,iar tu zici ca-s nub. :(@snooze,tu n-ai voie <_<
Zeal Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 am facut un tabel al rolurilor ce vor fi in joc si nu voi distribui decat 20 de roluri. m-am gandit ca e prea mult 30. so ... hurry up cu inscrierile. incepem imediat cum se strang 20.
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 am facut un tabel al rolurilor ce vor fi in joc si nu voi distribui decat 20 de roluri. m-am gandit ca e prea mult 30. so ... hurry up cu inscrierile. incepem imediat cum se strang 20. Poti sa pastrezi un loc liber pana maine la 4?Pentru soramea :D Ca nu stiu exact daca are timp de mafia sau nu
liquidlove Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Las ca la sorata ii fac eu slot . 20 + 1 (Zeal,daca e lume pot fi si 25/30 persoane,va fi mult mai complex si funny,crede-ma)