sweetpayn Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pentru ca sunt unul din useri care nu ii place sa>> partyyyyyyyy plsssss si ca mi-ar place sa fac de unu singur propun..daca sunteti de acord sa se creeze cateva spoturi(punctiforme) pentru dk/bk pentru a putea creste singur non rr si fara ajutor de la cei mari care uita ca si ei au fost mici, ok poate o sa am si eu multe rr si nu o sa vreau sa ajut orice noob, haideti sa-i dam posibilitatea sa se afirme si singur.Joc de 3 zile am lvl 120 (am primit ajutor din partea unui elf de am ajuns pe la lvl 60) E destul de frustrant ca nu sunt spoturi pentru dk.Voi ce ziceti?Sau sa-mi fac dw/sm/mg iau un evil spirit si da-i sa sune?(autocliker/afk/request off)?P.S. ar fi si posibilitatea ca aceste spoturi sa existe si eu sa nu stiu de ele, daca e asa imi cer scz anticipat.
acelasi_bandit Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Contra...Chestia e cam asa...Bk-ul creste greu...dar dupa aceea este si cel mai tare la dmg si la tot ...adica trebuie sa fie un oarecare echilibru in caractere..este destul de bine cum este...park erau niste punctiforme arena,dar lumea a zis sa le scoata si sa revina la vechiul ''tark bk'' or kinda...Si pentru celalalte harti ti-am zis..cum sta cu avantajele bk-ului
sweetpayn Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Deci tu zici ca e mai bine sa umbli ca dk..lvl..100..150..200 cu plss partyy plss..? ca asa..e mai greu si asta e:| satisfactia vine cand? Dupa 3 rr sa zicem..cand..te descurci..la un spot in arena..cat de cat..Trebuie spoturi punctiforme expres pt dk/bk.Astept si alte pareri.. chiar de la cei care se joaca cu dk/bk..le convine postura asta de cersetor?...Mie mi-ar place sa ma descurc singur.. asa cum incepe un sm/mg sa o faca dupa 300 cu ajutorul ES.Peace.
-GUNIT- Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 un punctiform doar pt bk de vreo 30 fire golemi unde sa fie ks permis :-"
alcholic Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 gunit ... ar fi ceva ... ai fi numai acolo :> punctiformele au fost ... si au fost scoase ... contra la propunere .... :whistle:
stely_yoo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Eu consider ca ar trebui reintroduse spoturile punctiforme pentru ca bk-ii\elfii\dl-ii actuali cu rr-uri au apucat sa creasca pe acele spoturi punctiforme deci nu este corect fata de cei care s-au apucat mai tarziu de un bk,elf sau dl.Cand am propus marirea experientei , ati sarit ca arsi in sus ca sunt dezavantajati cei care au jucat pe xp mic , insa bk-ii\elfii\dl-ii nu sunt dezavantajati ca s-au scos punctiformele?
Shmecherul Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Pro deoarece e chiar greu sa cresti cu bk si la toate spoturile... daca nai evil spirits nu poti sa dai in toti ca pleaca.E o idee super sper sa ai noroc cu acest topic
dc eu:( Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 pro intradevar trb un echilibru dar nu e :)) sm/mg are 40de rr bk la jumatate unde naiba e echilibru ala?sa nu mai zic ca nu poate tine bine atl3,majoritatea spoturilor din aida,cand creste mai mare tine doar tarkan 1,tarkan2-3 unde poti da si rr nare rost..icarus in spate iar nu tine,kalima doar 2-3 spoturi vai de ele..macar in arena de sar face cate cva..xp de pe margine e terci tarcurile alea de bk au xp slab si mobi apar si ca naiba
ghiGhi89 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pentru ca sunt unul din useri care nu ii place sa>> partyyyyyyyy plsssss si ca mi-ar place sa fac de unu singur propun..daca sunteti de acord sa se creeze cateva spoturi(punctiforme) pentru dk/bk pentru a putea creste singur non rr si fara ajutor de la cei mari care uita ca si ei au fost mici, ok poate o sa am si eu multe rr si nu o sa vreau sa ajut orice noob, haideti sa-i dam posibilitatea sa se afirme si singur.Joc de 3 zile am lvl 120 (am primit ajutor din partea unui elf de am ajuns pe la lvl 60) E destul de frustrant ca nu sunt spoturi pentru dk.Voi ce ziceti?Sau sa-mi fac dw/sm/mg iau un evil spirit si da-i sa sune?(autocliker/afk/request off)?P.S. ar fi si posibilitatea ca aceste spoturi sa existe si eu sa nu stiu de ele, daca e asa imi cer scz anticipat.fa`ti elf sa ai pt contin #-o Cand au fost punctiformele toti ati sarit cu gura sa le scoata ...
Guest MagiczSm Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ar fi cv 4 punctiforme la fantana fiecare intrun coltz :D
Valhalla Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 punctiformele au fost scoase la cererea voastra nu a lui dragos....asa ca get us to it...."cand ii linkmaniacu multumit vreodata?"@contra.
ija4ok Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nu se va reveni la puctiforme.dc eu:(, ai vazut ce face un bk cu 20 rr cu un sm de 40 rr?
NEWTOPIC Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nu se va reveni la puctiforme.dc eu:(, ai vazut ce face un bk cu 20 rr cu un sm de 40 rr?nu face nimic, iti zic eu
Bastia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nu se va reveni la puctiforme.dc eu:(, ai vazut ce face un bk cu 20 rr cu un sm de 40 rr?macel? :)) aia cred ca facecand esti mic e greu sa cresti dc nu te ajuta cineva, dar la cati useri sunt deja rr, cred ca nu e chiar imposibil sa gasesti cate un pt pana ai un guild care sa te ajute, iar pt pt nu trebuie sa ceri "plsssssssss" poti doar intreaba de ex: "need bk 230 ? :D"
Ioanagym Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nu se va reveni la puctiforme.dc eu:(, ai vazut ce face un bk cu 20 rr cu un sm de 40 rr?ija nu te supara ca te contrazic dar eu am 25 reseturi si l-am batut pe old cu 21,pot spune ca vrajitoarea e cea mai buna eroina din joc sau cel putin asta e parerea mea ;;)
alexsebi2005 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nu se va reveni la puctiforme.dc eu:(, ai vazut ce face un bk cu 20 rr cu un sm de 40 rr?a zis ca nu o sa mai revina la punct asa o sa fie ,dar la 0 rr cu bku nu faci nimika si nu te ajuta nimeni sau la 1-2 rr la fel... totusi mariti exp la bali cum era pe 97d nu 6k cum luam acuma . 9-10-11k ar fi ideal
Valhalla Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ija nu te supara ca te contrazic dar eu am 25 reseturi si l-am batut pe old cu 21,pot spune ca vrajitoarea e cea mai buna eroina din joc sau cel putin asta e parerea mea ;;)pune 32k la BK si la SM sa vedem atunci cine castiga asta desigur daca stie juca cu bk.
vdragosh Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pentru ca sunt unul din useri care nu ii place sa>> partyyyyyyyy plsssss si ca mi-ar place sa fac de unu singur propun..daca sunteti de acord sa se creeze cateva spoturi(punctiforme) pentru dk/bk pentru a putea creste singur non rr si fara ajutor de la cei mari care uita ca si ei au fost mici, ok poate o sa am si eu multe rr si nu o sa vreau sa ajut orice noob, haideti sa-i dam posibilitatea sa se afirme si singur.Joc de 3 zile am lvl 120 (am primit ajutor din partea unui elf de am ajuns pe la lvl 60) E destul de frustrant ca nu sunt spoturi pentru dk.Voi ce ziceti?Sau sa-mi fac dw/sm/mg iau un evil spirit si da-i sa sune?(autocliker/afk/request off)?P.S. ar fi si posibilitatea ca aceste spoturi sa existe si eu sa nu stiu de ele, daca e asa imi cer scz anticipat.Imi pare rau pentru tine , sincer .Daca tu (cu un dk) ai avut nevoie de ajutor din partea unui elf ca sa faci lvl 60-120 , cred ca mai ai de invatat MU sau te-ai obisnuit sa joci doar pe servere High-Exp.Din cate vad eu , majoritatea Sugestiilor sunt pentru modificat serverul -> sa devina mai usor . Aceste cereri vin de la cei care au inteles ca MU-ul se joaca punand jocul "in bara" sau care s-au obisnuit sa faca reset-urile "pe banda" .Va rog sa incercati serverele mai usoare care au chiar versiuni mai noi . Nu o sa va simta nimeni lipsa si nici nu o sa planga nimeni dupa voi .GL .:closed: