Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gimy100

Preluare spot...

Recommended Posts

Posted

Cred ca e prea mare decalaju intre prima intrebare si urmatoarea de ex: te duci in min 00:00 il intrebi pe respectivul daca este afk? porma imediat pleci ... te mai intorci la 00:03... il mai intrebi o data.. mai stai 2 min mai pui 2 intrebari si ai terminat balciu . E corect asa?

Exemplu:

minutul 00:00: x, afk? +print.

minutul 00:- -: x, afk? +print.

minutul 00:04: x, afk? +print.

minutul 00:05: F4 +print.

Posted

Cum sa pleci? :))

Stai langa el, poate raspunde la intrebare.

Din cate imi aduc aminte, scrie in regulament ca daca pleci, iei d.c etc preluarea este incorecta.

Posted

Cum sa pleci? :))

Stai langa el, poate raspunde la intrebare.

Din cate imi aduc aminte, scrie in regulament ca daca pleci, iei d.c etc preluarea este incorecta.

Ce spun eu si ce intelegi tu !!! poate nu esti atent in acel moment cand respectivul vine si te intreaba de afk ... iar porma pleaca si revine mai tarziu.. dupa 3 minute... si iti mai face 2 printuri la interval de 1 minut si te-a rezolvat.

Posted

Si daca eu sunt on si fac o poza in timp ce tu ai pleca de acolo? Te alegi cu minim 60 de zile (daca nu 99). Am intlnit aseara un specimen de genul acesta si sper sa fi inteles.

Posted

Si daca eu sunt on si fac o poza in timp ce tu ai pleca de acolo? Te alegi cu minim 60 de zile (daca nu 99). Am intlnit aseara un specimen de genul acesta si sper sa fi inteles.

si daca nu esti pe moment atunci sa ii faci poza?!

M-am uitat din curiozitate pe la plangeri si mi-a sarit in ochi una din plangeri in care am observat ca se practica acest gen de preluare unde individul posteaza o poza prin minutul 19 si mai vine cu una prin min 22.. diferenta de 3 minute... e corect asa? sa vina sa iti faca un print porma sa paraseasca zona iar tu in timp ce faci xp nu observi ca te-a intrebat daca esti afk si iti vezi in continuare de ale tale ,iti mai face 2 printuri pe blat la interval de 1 minut si te-a aranjat si mai risti sa iei si suspend nevinovat.!

Posted

Stii tu ca din min 19 si pana in 22 nu a fost pe spot? (asa poti pleca in min 20 si sa revii in 21). Ti-am mai zis nu cred ca se risca cineva sa se joaca cu focul.

Posted

bagi mana in foc ca nu se risca~?! eu zic ca sunt prea disperati pentru un spot si risca orice.... e prea mare diferenta de 3 minute intre poze .Daca era de un minut 2 era alceva dar asa in 3 minute poti sa te duci sa faci o tura de arena si sa te intorci inapoi.

5 minute imi trebuie sa ma uit pe la plangeri si iti gasesc minim 2 posturi in care se acuza de vantoare si multe alte tertipuri cu ajutorul carora sa puna mana pe ravnitul spot...

Posted

Ok. Iti multumim ca te-ai gandit sa impartasesti cu noi acest gand si iti lasam tie onoarea de a proceda asa la o preluare. Suspendul te asteapta ;;)

Inger ingerasul meu , ce mi te-a dat Dumnezeu.

O sugestie am vazut , si pe loc eu am borat.

Tu pe loc te rog s-o-nchizi , si sa nu o mai deschizi. :hanged:

Posted

Ok. Iti multumim ca te-ai gandit sa impartasesti cu noi acest gand si iti lasam tie onoarea de a proceda asa la o preluare. Suspendul te asteapta ;;)

Inger ingerasul meu , ce mi te-a dat Dumnezeu.

O sugestie am vazut , si pe loc eu am borat.

Tu pe loc te rog s-o-nchizi , si sa nu o mai deschizi. :hanged:

care suspendul meu ?? nu am nici o plangere la adresa mea si nici nu am postat pe careva... deci te rog sa mergi in alta parte sa faci spam .

Posted

Pai ii indicat sa fi atent la joc cand stai pe un spot, daca nu te uiti o faci pe riscul tau si intrebariile ar trebuie puse asa, nu cum ai spus tu mai sus, ca doar 3 intrebari trebuie, nu 4 :

min oo intrebare

min o2 intrebare

min o4 intrebare

min o5 F4 print

Posted

Pai ii indicat sa fi atent la joc cand stai pe un spot, daca nu te uiti o faci pe riscul tau si intrebariile ar trebuie puse asa, nu cum ai spus tu mai sus, ca doar 3 intrebari trebuie, nu 4 :

min oo intrebare

min o2 intrebare

min o4 intrebare

min o5 F4 print

asa parca mai vi de acasa!!! in min 00 si min 02 dar in nici un caz sa pui intrebarea in min 00 si min 03... e prea mare decalaju nu se poate asa, sa pui prima intrebare in min 00 iar urmatoarea in min 03 ,ca porma sa mai pui 2 intrebari la interval de 1 min... chiar iti pot da un exemplu de acest gen de preluare .Din intamplare am dat peste aceasta plangere care mi-a atras atentia http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=313543

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...