Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest DeaCtiVateD

Un server (Official Style)

Recommended Posts

Guest DeaCtiVateD
Posted

Salutare la toata lumea,

pana acum nu am folosit forumul linkmania deci sunt nou doar pe forum.

Ce ati zice de un nou serve in paralel cu cel actual , in stilul serverului oficial muonline,

adica fara RR(reseturi) , fara puncte bonus, cu xp foarte redus.

-xp 15-20x

-drop rate 15x

-drop quality 5x

Posted

Cred ca iti place sa fii injurat. :D

Just kiddin'.

Multi de pe acest server suntem deja destul de nemultumiti cu exp-ul destul de mic si dificultatea de a creste in actualitate. Nu stiu cati vor fi de acord cu sugestia dar, te asigur ca foarte putini. Aici ne-am obisnuit sa dam rr-uri destul de repede, cu un exp cat de cat acceptabil (nici sa nu faci full in 2 ore dar nici sa nu poti da rr) care in actualitate este 20x (sau ceva de genul).

Sincer mi-ar face deosebita placere sa joc S4, very low exp deoarece este ceva nou aparut si care iti da posibilitatea sa joci stiind ca in viitorul apropiat nu se vor schimba multe lucruri, dar avand in vedere ca pe linkmania dupa ~5 ani abia ne aflam la S1, cam slabe sanse.

Ca sa ti un server low exp, trebuie sa oferi si conditiile necesare, nu sa te tina cu procesoarele single core la 100% cpu use & stuff.

Guest smiley_real92
Posted

Si mai mic? :)) nu..

Posted

Salutare la toata lumea,

pana acum nu am folosit forumul linkmania deci sunt nou doar pe forum.

Ce ati zice de un nou serve in paralel cu cel actual , in stilul serverului oficial muonline,

adica fara RR(reseturi) , fara puncte bonus, cu xp foarte redus.

-xp 15-20x

-drop rate 15x

-drop quality 5x

xp 15 - 20 x ..acum pe server cat o fi ? :-?

Posted

Tre sa va deseneze omu? El se referea la un low rate server cum e oficialu pana la lvl 400 si fara iteme excelente.Adica un sv la care faci lvl 400 , un set de duel/pk si atat , NU DAI RR .

Posted

Tre sa va deseneze omu? El se referea la un low rate server cum e oficialu pana la lvl 400 si fara iteme excelente.Adica un sv la care faci lvl 400 , un set de duel/pk si atat , NU DAI RR .

sunt exc pe oficial.

Posted

Probabil daca se va face un server in genul asta, va duce lipsa de jucatori.

Bun fac lvl 400 intr-o luna sa zicem (aproximativ), mai fac si niste invazi, mai caut si niste anciente nu stiu ce, in orice caz in 6 luni maxim se goleste serverul.

Sa spunem ca vor fi anumite ore pe zi in care serverul va avea jucatori, ca na, o sa fie un event, sau castle siege. Dar dupa?

Luam un simplu caz, am set ancient, am lvl 400, am tot ce trebuie. Ce as putea sa fac eu ca sa stau macar cateva ore pe zi in joc, fara sa fie vrun event ?

Mentionez ca toate astea se pot atinge in cateva luni .

Ar fi o solutie sa fie un xp mic (mai mic decat pe link db 3, inceputul, si anume 5 ). Sa se faca lvl 400 foarte greu, dar din nou va duce lipsa de jucatori, pentru ca nimeni nu prea vrea asta. Si cum stim cu toti, ca un servare care nu are jucatori, merge degeaba, probabil va fi inchis.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...