Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lapusneanu

O explicatie as vrea. Daca e posibil vdragos .

Recommended Posts

Posted

Vorba lui Gigi .... Hai ca-mi bag pula-n mata .. ca prea te-am bagat in seama .. baneaza tot ce poti bana rahat cu ochelari ce esti ...

astea-s vorbele numitului Lapusneanu el zice clar..baneaza tot ce poti bana..etc...deci se deduce ca stia ce-l asteapta..si totusi a continuat pe riscul lui....daca i se scoate banul astuia o sa trebuiasca sa scoateti la toti cei care injura de mama focului :-j

problema e ca garrone si lapusneanu au fost singurii care au luat suspend in joc pentru injuraturile de pe forum, cu toate ca in regulament nu este specificat nimic in legatura cu chestia asta. daca s-ar fi precizat ceva, mai intelegeam, dar asa suspendurile au fost date total abuziv si in afara regulamentului.

Guest galateanu19
Posted

problema e ca garrone si lapusneanu au fost singurii care au luat suspend in joc pentru injuraturile de pe forum, cu toate ca in regulament nu este specificat nimic in legatura cu chestia asta. daca s-ar fi precizat ceva, mai intelegeam, dar asa suspendurile au fost date total abuziv si in afara regulamentului.

dan nu ai inteles ceva ptr lancelot nu prea exista acel regulament faci cum ii tuna lui prin cap #-o si fiind si din honey era normal.

am vazut si pe global cand intra cum ii intepa pe unii si ii ironiza :-j

Posted

dan nu ai inteles ceva ptr lancelot nu prea exista acel regulament faci cum ii tuna lui prin cap #-o si fiind si din honey era normal.

Pffff cate frustrari adunate in topicul asta :dooh:

Un astfel de topic nu are niciun rost. Nu iese nimic bun si constructiv. Sunt doar cativa din frustratii de pe server care in lipsa lor de bun simt, se vaneaza unii pe altii de 4-5 luni de pe diferite conturi si dupa aia mai au si TUPEUL sa comenteze. (a se nota cativa si nu toti din cei ce au postat aici)

Chiar nu inteleg de ce mai este inca lasat deschis o astfel de aberatie de topic. Lapusneanu a facut reevaluare si daca tot mai are ceva de obiectat, exista PM unde se poate certa cu ce moderator vrea el. Nu sa iasa aici tot show-ul de mai sus.

Mizerabil ce se intampla. Fiecare topic se termina cu o discutie despre aberatia cum ca moderatorii HH au ceva cu HONEY si invers. Prieteni, sunteti suspendati PENTRU CA AVETI UN CARACTER CARE LASA DE DORIT si NU pentru ca au ceva moderatorii cu voi!

Vad multe posturi cu "noi suntem sclavi si moderatorii fac ce vor ei". CINE VA TINE CU FORTA PE SERVER!? Faceti un bine TUTUROR si jucati pe alt server!

Raspundeti-i un GM la "Vreau sa stiu daca pedepsele de acest gen ... si anume acordate la caracterul de joc pe care te-ai conectat... pentru fapte savarsite pe forum sunt corecte" si inchideti topicul. Scutiti-ne de aberatiile de mai sus :|

:tiphat:

Guest Sadi022002
Posted

Exista regulament dal il intoarce il suceste il invarteste sa iasa el sau protejatii lui basma curata :-j

Guest bine...bine
Posted

Pffff cate frustrari adunate in topicul asta :dooh:

Un astfel de topic nu are niciun rost. Nu iese nimic bun si constructiv. Sunt doar cativa din frustratii de pe server care in lipsa lor de bun simt, se vaneaza unii pe altii de 4-5 luni de pe diferite conturi si dupa aia mai au si TUPEUL sa comenteze. (a se nota cativa si nu toti din cei ce au postat aici)

Chiar nu inteleg de ce mai este inca lasat deschis o astfel de aberatie de topic. Lapusneanu a facut reevaluare si daca tot mai are ceva de obiectat, exista PM unde se poate certa cu ce moderator vrea el. Nu sa iasa aici tot show-ul de mai sus.

Mizerabil ce se intampla. Fiecare topic se termina cu o discutie despre aberatia cum ca moderatorii HH au ceva cu HONEY si invers. Prieteni, sunteti suspendati PENTRU CA AVETI UN CARACTER CARE LASA DE DORIT si NU pentru ca au ceva moderatorii cu voi!

Vad multe posturi cu "noi suntem sclavi si moderatorii fac ce vor ei". CINE VA TINE CU FORTA PE SERVER!? Faceti un bine TUTUROR si jucati pe alt server!

Raspundeti-i un GM la "Vreau sa stiu daca pedepsele de acest gen ... si anume acordate la caracterul de joc pe care te-ai conectat... pentru fapte savarsite pe forum sunt corecte" si inchideti topicul. Scutiti-ne de aberatiile de mai sus :|

:tiphat:

Corect ai zis mai Jafar ... insa un lucru ai uitat si tu sa faci ... sa iti exprimi opinia legat de acest aspect :

x: isi bgaga si isi scoate pe forum.. etc

y: isi baga si isi scoate pe Global in game..etc

X = 99 ss

Y = 15 ss

la asta se refera Lapusneanu

E CORECT ?

:error:

"Vreau sa stiu daca pedepsele de acest gen ... si anume acordate la caracterul de joc pe care te-ai conectat... pentru fapte savarsite pe forum sunt corecte" ?

Posted

Eu am propus sa fie suspendat permanent char-ul Lapusneanu datorita limbajului de care a dat dovada pe forum, in mesajele private si in SMS-urile pe care mi le-a trimis pe un numar de telefon pe care nu il prea mai foloseam in ultima vreme. Amenintari si injuraturi sunt obisnuit sa primesc datorita functiei pe care o exercit pe acest forum, insa acest individ a intrecut cu mult masura oricarei tolerante. Sincer, sunt dezgustat de aceasta persoana si de ideea ca exista asemenea specimene care frecventeaza jocurile online si nu stiu sa faca diferenta intre virtual si realitate. Va sugerez sa nu mai vorbiti in necunostinta de cauza. Am preferat sa nu apelez la Politie avand in vedere nenumaratele apeluri primite si mesajele cu injurii si amenintari (pe telefon si pe forum), preferand sa recurg la un suspend in joc, avand grija ca de acum inainte acest individ sa nu mai joace pe Linkmania.

Cat despre amenintarile cu violenta fizica, pot sa spun fara nicio rezerva ca nu mi-e rusine sa trosnesc pe oricine atenteaza la integritatea mea corporala.

Singurul lucru pe care l-ai reusit prin acest comportament, Lapusneanu, a fost sa ma dezgusti si sa ramai fara BK. Chiar ma mira ca esti aceeasi persoana cu care obisnuiam sa fac party-uri si avea un comportament exemplar, dar oamenii se schimba, nu?

Posted

Corect ai zis mai Jafar ... insa un lucru ai uitat si tu sa faci ... sa iti exprimi opinia legat de acest aspect :

"Vreau sa stiu daca pedepsele de acest gen ... si anume acordate la caracterul de joc pe care te-ai conectat... pentru fapte savarsite pe forum sunt corecte" ?

1. De ce trebuie sa injure?

2. Conteaza si pe cine injuri, atunci cand o faci. Daca nu ma insel, el a luat 99 pentru injuriile absolut mizerabile la adresa lui Lancelot/Rede.

Mai mult, daca ai vazut, oricine injura in halul in care a facut-o Lapusneanu ia 99, indiferent ca e pe forum sau joc. Nu cred ca e nevoie sa-ti dau n exemple. Voi l-ati gasit pe ala singurul unu care nici macar nu se ridica la nivelul lucrurilor spuse de Lapusneanu, desi si acela e grav.

Si ca sa iti raspund la intrebare, mi se pare normal ca daca te comporti ca un animal pe forum, sa iei ss si pe joc. Pana la urma aici vorbim de o comunitate si nu de doua lucruri complet diferite.

Banuiesc ca acasa nu se vorbeste in acelasi hal. De ce trebuie sa ne dam zmei aici?

LE: uite si raspunsul lui Rede mai sus. Ma mir ca a reusit sa ignore tot si doar sa dea ss... Bravo lui!

Posted

Eu am propus sa fie suspendat permanent char-ul Lapusneanu datorita limbajului de care a dat dovada pe forum, in mesajele private si in SMS-urile pe care mi le-a trimis pe un numar de telefon pe care nu il prea mai foloseam in ultima vreme. Amenintari si injuraturi sunt obisnuit sa primesc datorita functiei pe care o exercit pe acest forum, insa acest individ a intrecut cu mult masura oricarei tolerante. Sincer, sunt dezgustat de aceasta persoana si de ideea ca exista asemenea specimene care frecventeaza jocurile online si nu stiu sa faca diferenta intre virtual si realitate. Va sugerez sa nu mai vorbiti in necunostinta de cauza. Am preferat sa nu apelez la Politie avand in vedere nenumaratele apeluri primite si mesajele cu injurii si amenintari (pe telefon si pe forum), preferand sa recurg la un suspend in joc, avand grija ca de acum inainte acest individ sa nu mai joace pe Linkmania.

Cat despre amenintarile cu violenta fizica, pot sa spun fara nicio rezerva ca nu mi-e rusine sa trosnesc pe oricine atenteaza la integritatea mea corporala.

Singurul lucru pe care l-ai reusit prin acest comportament, Lapusneanu, a fost sa ma dezgusti si sa ramai fara BK. Chiar ma mira ca esti aceeasi persoana cu care obisnuiam sa fac party-uri si avea un comportament exemplar, dar oamenii se schimba, nu?

poi simplu rede ce trb are viata ta cu ce se intampla aici?te-a amenintat dute la politie dar u ai preferat sa il pedepsesti pe joc si altele....nu ii dai ss pe linkmania ca esti moderator,sau simplu schimbi nr de telefon,ce daca iai dat ss nu te poate ameninta?nu iti poate da sms?nu prea cred asta dar in fine :tiphat:

Guest copacel_celebru
Posted

Daca esti jignit , injurat , amenintat pe forum , ai orice drept sa-i stergi topicul , sa-i dai warn , suspend , blocarea contului de pe forum dupa caz , pana la banarea ip-ului pe forum. Nici decum blocarea caracterului din joc. Asa prevede regulamentul Linkmania. Sau tu esti mai presus de regulament?

Si de unde stiai ca este numarul lui Lapusneanu? Si de ce ar trebui sa te credem intocmai ? Daca pe mine ma injura acum cineva pe forum si ma ameninta pe telefon , o sa-i dati cumva 99 de zile pe caracterul de joc? Sau "regula" asta se aplica doar celor cu sigla de Moderator sub avatar?

Ai tot dreptul sa depui plangere la politie daca ti-a periclitat siguranta.

Guest bine...bine
Posted

Ti-am trimis eu mesaje pe telefon ...?

De unde sa am eu telefonul tau ..?

E o minciuna sfruntata .

Nu iti e rusine sa ameninti tu cu trosneli ... si apoi sa te plangi ca esti amenintat ?

Daca cineva te ameninta ca '' te trosneste'' .... cand te plimbi prin Copou .. ce faci dai fuga pe forum la linkmania si cauti nu cumva are si ala caracter de joc pe acest server sa il pedepsesti tu ... sa vada el cum e sa te ameninte pe tine ... nu e asha ?

Am promis ceva in acest topic... si din dorinta de a ma tine de cuvant ma voi aptine sa iti spun mai multe ...

Pe mine m-au sunat cativa din HH bucurosi nevoie mare ca am luat 99 pe BK ...

Amenintari / injurii / ''tot tacamul '' .

Ar fi trebuit sa postez la plangeri sau in alta parte ca sa ii dai 99 pe caracterul de joc...?

E greu sa faci diferenta intre una si alta ?

Guest bine...bine
Posted

Te rog sa raspunzi punctual la aceste intrebari ..:

1 Eu sunt un ''specimen'' care trebuia oprit sa mai injure / ameninte pe acest forum ?.... Poti sa imi spui daca prin masura propusa ai facut catusi de putin ca acest'' specimen'' sa nu mai faca ce a facut ?

Sau v-ati satisfacut dorintele voastre launtrice de a bana tot ce se poate bana din caracterele importante din Honey ?

2Ce parere ai de cum mi-a fost banat permanent userul de forum foaieverde de catre Lancelot ?User care a fost banat in urma unui post in care ironizam deja celebra metoda folosita de tine si Lancelot si prin care el intervenea exprimandu-si opinia ( totodata trasand si sarcini ) si unde anunta ca va intra un coleg sa dea verdictul ... si intotdeauna colegul erai tu .?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4034172

3Ce parere ai de suspendul permanent acordat de catre '' colegul tau '' Lancelot pe userul de forum lulu pentru ''nesimtirea'' de care am dat dovada prin faptul ca mi-am permis sa deschid un topic la sectiunea Plangeri cu privire la Gunit si la ''folosirea de programe macro / bot'' ?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...131&hl=lulu

4Ce parere ai de suspendul pe care l-am primit pe caracterul de joc Lapusneanu pentru ca mi-am permis pe global chat replica : ''Pixule esti batut in cap '' si unde cel care a facut plangerea sustinea :

alinn Sep 8 2009, 22:21

batut in cap nu e o insulta asa grava dar "ratat" "prost" si idiot sunt

si unde la admin section sant sigur ca sustinatorii cei mai inversunati pentru a se acorda suspend pentru asha ceva ati fost moderatorii care aveti caractere de joc in HH sau aveti afinitati ...???

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=308673

5Ce parere ai de suspendul acordat pe caracterul Lapusneanu in acest topic :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=301588

tot de catre tine si unde m-ai amenintat ca daca fac reevaluare la banati imi vei mari suspendul considerabil . ???( A trebuit sa ma fac un ''mielusel ''si sa ma ploconesc in fata ta doar doar se va face dreptate .S-a facut si dreptate pana la urma .

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305747

6Ce parere ai de suspendurile pe care Odizeus acum le revoca si pe care tu si Lancelot le-ati acordat cu atata satisfactie ..???

Raspunde punctual la cele 6 intrebari dar te rog cu raspunsuri responsabile ... nu evazive , si spulbera aceasta idee care s-a format cum ca tu si Lancelot ati abuzat de functia pe care o aveti pe acest forum pentru a influenta situatia din joc .

Retine doua aspecte :

1 ASTA ATI FACUT VOI CU ACEST ''SPECIMEN '' DE CARE V-ATI SIMTIT AMENINTATI SI JIGNITI .

2 Sanctiunile pe acest forum , in joc , sau rel life sunt gandite pentru a corecta sau a stavili niste incalcari de reguli / regulamente / legi . Tu prin propunerea ta si Lancelot prin suspendul 99 acordat pe un caracter de joc nu ati facut decat sa va satisfaceti dorintele personale si nicidecum de a scapa linkmania de un nebun care nu mai putea fi stavilit .

Ati luat o decizie care va satisface in plan personal pe voi dar nu are nici un efect asupra cauzei si total in afara regulamentului .

Eu asta o numesc abuz de functie ... daca acesta nu este un argument destul de puternic ia in considerare si cele 6 cazuri de mai sus in care s-a facut acelasi lucru .

Posted

Ai intrecut o limita a bunului simt, ai fost sanctionat si din punctul meu de vedere nu mai ai ce cauta pe linkmania.

Pe baza aceasta de date eu am un dk de lvl 80 care nu a avut niciodata o guilda, prin urmare chiar nu ma intereseaza aberatiile pe care le emit unii despre conflictul HH-HONEY si nici nu am ce concurenta sa elimin. Nu joc, nu ma intereseaza, conflictele voastre sunt zero pentru mine, cel mult ma amuza pana unde ati ajuns cu presupunerile paranoice. Am rezolvat plangerile din cazurile HH/HONEY pentru ca am fost rugat de mai multi moderatori/GM tocmai pentru a se evita discutiile de genul favorizarii unor membri sau ai altora. Cat timp sunt pe moderator, chiar nu ma intereseaza cine sunteti, daca ne-am cunoscut sau stam la o bere impreuna, respectati regulamentul sau sunteti sanctionati, drastic, preferabil, in cazurile extreme. Purtati-va civilizat si nimeni nu va va spune nimic.

In mod normal ar trebui sa-ti suspend si userele astea, Lapusneanu, avand in vedere antecedentele tale, dar inca sunt curios pana unde poti merge cu o asemenea atitudine.

Guest BrotherH
Posted

Frumos Iasul .....mai ales pe Dr. Vicol :D

Posted

Nu ma voi obosii acum sa le raspund tuturor acestor domni distinsi care au injurat prin acest topic..de altfel nevinovat :) si totusi ii voi raspunde doar initiatorului sau ..asta inainte de a-i suspenda si aceste conturi de pe forum.

Dragul meu om cu limbaj ireprobabil..casuta mea postala de pe forum mai are inca traume ..in urma zecilor de mesaje trimise de tine..asta pe langa multe din topicurile care sunt deja mutate la motvie de suspend si ban...mesaje si topicuri care erau pline de cele mai minunate si dragostoase cuvinte la adresa mea si a familiei mele..si aici vorbim de cel putin 20 sau 30 de asemenea floricele..poate si mai mult. Eu ti-am dat o sansa sa te potolesti..sansa pe care tu ai folosit-o pentru a ma injura si mai abitir..well..nu e nicio problema..te-ai ascuns in spatele contului de pe forum si a unui ip dinamic? :) atunci ai ramas fara caracterul din joc. Si suspendul acela nu va fi ridicat.

Chiar ma mira oarecum tupeul pe care l-ai avut sa mai deschizi acest topic cand stii cate ti-au putu debita mintea..Pentru a-i lamurii si pe restul de fani..evident din aceeasi alianta cu tine..acest tip de sanctiuni il voi aplica si altor specimene de genul colegului vostru de mai sus..care nu vor intelege sa se potoleasca in urma unui suspend/warn :)

PS ca sa nu va mai mire si in cadrul altor sectiuni a fost propusa pedepsirea comportamentului de pe forum cu sanctiuni directe asupra contului de pe joc. Si pana la urma...atata timp cat ip-ul si log-urile arata clar ca este una si aceeasi persoana..nu inteleg care este problema...? Sau e vorba de celebru sindrom Dr Jekyl si Mr Hide ?:)) Adica are voie sa-si bage tot ce nu are in moderatori pe forum..dar sa joace calm pe joc?

Ei bine va inselati ..si raspunsul e nu

PS boom si mie imi pare rau ca ti-a fost respinsa cererea de GM ..sunt convins ca ai fi fost o achizitie de valoare.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...