Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lapusneanu

O explicatie as vrea. Daca e posibil vdragos .

Recommended Posts

Guest ti-e ciuda ?
Posted

off off ,mai mai :)) ia spuneti voi mandrilor moderatori/game masteri si ce mai sunteti pe-acilea ,cat mai trebuie sa-l suportam pe Lancelot ? nu s-au adunat prea multe ? zii tu iepurila manca-ti-as, sa-ti vad corectitudinea fir-ai al dreaq. hai te pup

P.S. Garrone here ;)

Posted

Cafeniul, ZoHaN, HH ally (retras din perioada iulie-> august), dar am urmarit in continuare disputele pe forum.

Ceea ce vreau sa reiasa din acest mesaj este ca sa ajuns prea de tot. Intr-un timp asa de scurt, totul a luat-o razna.

Un cont pe forum iti poti face in 2 minute si sa injuri/insulti tot staff-ul. Ce vei pierde ? absolut nimica. In schimb daca sa acordat ss pe game, a fost o masura mai drastica (dar meritata, cel putin asta este parerea mea).

Ce ar fi daca s-ar da ss pe forum ? Lumea nu a auzit de proxy-uri or else? cred ca staff-ul ar fi cel mai insultat (nu poti fi placut de toata lumea, si fiecare membru din staff are "dusmani" lui). Cum tu l-ai ales pe Lancelot, alcineva il poate alege pe alt admin ( nu vreau sa dau un nume ca dupa o sa se spuna ca am ceva cu respectivul).

Ceea ce vreau sa subliniez este ca in mare parte mi se pare o decizie corecta, avand in vedere ca "a bagat frica " in cei care aveau de gand sa procedeze astfel cu cineva din staff (oricine ar fi acel moderator, din orice alianta), si cred ca persoanele din staff ar trebui sa aprecieze masura luata.

Daca m-as apuca sa insult pe cineva din staff, si sa il fac de 2 bani ? voi lua un mic ss pe forum de 99 (ma pot reconecta, ip dinamic/proxy..., mare lucru. Asa afecteaza si jocul. In mod normal ma gandesc de 2 ori inainte sa fac asta ca doar e ss pe game(un mic exemplu, nu ca as fi procedat eu asa).

PS : Daca s-ar face un top cu cel mai amenintat moderator de pe linkmania cred ca Lance ar fi primul. Nu se pune vro recompensa pe capul lui ? :-? :kar: #-o E doar un joc !

PS2: Mi-am expus parerea propie si personala (la care am dreptul, chiar bunny a spus asta). Daca ceva din ceea ce am scris eu nu ti se pare in regula ai dreptul la parerea ta, iar fiecare avem pareri diferite despre orice.

Guest ti-e ciuda ?
Posted

buuun...si daca eu intru cu proxi , imi fac un user aiurea si ma apuc sa injur, astia mai smecheri de aici ,moderatorii astia, de unde ghicesc eu ca eu sunt Garrone ?

Variantele ajutatoare :

a) o au pe mama Omida alaturi de ei

B) au ghiocul magic,a-tot-stiutor

c) cartile de tarot au intotdeauna succes

d) globul de cristal face minuni

Daca eu sau Lapusneanu eram nebuni sau cum dreaq vreti voi sa ziceti,pai ne apucam sa injuram zilnic ,dupa cum am descris mai sus fara nici un fel de problema..daca matalutza tot urmaresti acest forum banuiesc ca esti la curent cu tot ce se intampla si ca esti de acord cu deciziile colegilor tai de alianta Lancelot si Redemption (sa nu ma aburiti ca rede nu are caracter in HH,sau ca se disociaza de HH)...ar fi chiar aiurea sa fii impotriva,cand aici vorbim de eliminarea adversarului si facilitarea drumului catre mult ravnitul castel...sa fim seriosi totusi

Posted

Iepuras dragalas nu se cade sa vorbesti asha cu mine ..:P... nu-i asa...? ;)

Ma faci sa imi para rau ca te-am cunoscut si nu nu ti-am rupt urechile alea clapauge cand ne-am intalnit ..:P

Consider ca nu ai stiut cu cine discuti ...bft :tiphat:

P.S. M-as fi asteptat sa iti expui o parare fata de subiectul discutat ...dar din reply-ul tau de mai sus inteleg ca ai si tu afinitati prin HH si ca nu ai putea sa fii contra lui '' Dumnezeu ''

Tocmai faptul ca te cunosc sau nu trebuie sa ma impun, doar tu ai zis-o, la faza cu "afinitati", deci te contrazici. Nu stiu cine esti, si chiar daca stiam tot la fel iti ziceam. Aici esti user, eu moderator, afara bem o bere ca 2 oameni normali, dar aici suntem apa si ulei, corect da? Cat despre ontopic, nu eu ma ocup, dar am datoria ca topicul sa-si urmeze cursul nu spre closed, daca ma intelegi ce vreau sa zic.

Eu mai mult de vorba buna nu pot spune nimanui. Am spus multor moderatori ce au gresit, unii s-au suparat pe mine, altii nu, ma rog, e problema lor, cert e ca degeaba incerc sa ma impun, ca oricum nu rezolv nici eu nimic. Puteti deduce orice din asta, just trying to help a little.

Si oricum, ultima oara cand m-am impus, am renuntat la moderator, si nu e vorba de frica, e vorba de...echipa cu care lucrezi. Sincer, mi s-a luat de tot, sunt total indiferent, mai stau pe-aici ca sa nu ramana sectiunea aspecte tehnice goala. >_< Multi stiu despre ce vorbesc, n-are rost sa mai intram in discutii.

Posted

Tocmai faptul ca te cunosc sau nu trebuie sa ma impun, doar tu ai zis-o, la faza cu "afinitati", deci te contrazici. Nu stiu cine esti, si chiar daca stiam tot la fel iti ziceam. Aici esti user, eu moderator, afara bem o bere ca 2 oameni normali, dar aici suntem apa si ulei, corect da? Cat despre ontopic, nu eu ma ocup, dar am datoria ca topicul sa-si urmeze cursul nu spre closed, daca ma intelegi ce vreau sa zic.

Eu mai mult de vorba buna nu pot spune nimanui. Am spus multor moderatori ce au gresit, unii s-au suparat pe mine, altii nu, ma rog, e problema lor, cert e ca degeaba incerc sa ma impun, ca oricum nu rezolv nici eu nimic. Puteti deduce orice din asta, just trying to help a little.

Si oricum, ultima oara cand m-am impus, am renuntat la moderator, si nu e vorba de frica, e vorba de...echipa cu care lucrezi. Sincer, mi s-a luat de tot, sunt total indiferent, mai stau pe-aici ca sa nu ramana sectiunea aspecte tehnice goala. >_< Multi stiu despre ce vorbesc, n-are rost sa mai intram in discutii.

pai pe ce ti-am marcat tie cu rosu se bazeaza toti. ca oricum nu fac, oricum nu dreg, oricum e degeaba, oricum nu iese nimic. pai stai asa putin. numa unu conduce pe aici? numa unu isi poate permite sa isi faca de cap? bai da-l dreq! extraordinar! daca un moderator a fost numit in functia asta, n-a fost numit sa taca si sa inghita cand vede un coleg de-al lui ca-si face de cap si isi bate joc de playerii pe care ar fi trebuit sa-i serveasca inca de cand a fost numit in staff. abuzeaza de functia care o are, fie el teamleader sau ce-o fi? vorbiti tati, faceti claca, adunare, alea alea si dati-i un sut in fund. moderatori se mai gasesc 100% mai buni ca el.

daca stam sa o luam babeste.. ce a facut el pentru linkmania? un topic? doua? extraordinar! nu-i singurul. pot face si altii. are vechime? extraordinar! sunt si altii mai vechi ca el. eu in afara de glumitzele alea de pe GUGAL.RRO n-am vazut nimic sa-l poata caracteriza/scoate in evidenta :)

Posted

Personal am sters peste 10-15 topicuri/reply-uri cu injuraturi ca la usa cortului la adresa unor moderatori.

Pe orice server/forum civilizat persoanele cu asemenea comportament sunt indepartate. Nu sunt de acord cu ideea de a pedepsi caracterele de joc pentru abaterile de pe forum.

Exista insa situatii cand aceasta e singura solutie pentru a potoli pe unii. Dupa ce ai facut troaca de porci mai multi moderatori, te-ai comportat ca la usa cortului vrei sa joci linistit in continuare pe Linkmania? Ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat?

PS ai 30 zile suspend pe celalalt user, pt spusele de pe pagina 1

Posted

Personal am sters peste 10-15 topicuri/reply-uri cu injuraturi ca la usa cortului la adresa unor moderatori.

Pe orice server/forum civilizat persoanele cu asemenea comportament sunt indepartate. Nu sunt de acord cu ideea de a pedepsi caracterele de joc pentru abaterile de pe forum.

Exista insa situatii cand aceasta e singura solutie pentru a potoli pe unii. Dupa ce ai facut troaca de porci mai multi moderatori, te-ai comportat ca la usa cortului vrei sa joci linistit in continuare pe Linkmania? Ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat?

PS ai 30 zile suspend pe celalalt user, pt spusele de pe pagina 1

ody orice efect are si o cauza. nu cred ca l-ar fi injurat oamenii aia de nebuni pe lancelot doar ca nu le place de nick-ul lui nu? sa fim seriosi. bunny de ce n-a fost injurat? dream de ce n-a fost injurat? murdoc de ce n-a fost injurat? diablo de ce n-a fost injurat? lista poate continua. de ce majoritatea il injura pe lancelot? nu suna totusi un clopotel acolo sus? crezi ca niste oameni de 28 de ani ar incepe sa injure asa de flori de mar daca nu ar avea motive bine intemeiate?

el este tot timpul mai presus de regulament. intoarce tot timpul regulamentul in favoarea lui.

pe al doilea sm al lui garrone i-a dat 99 pentru vanatoare. de cand la prima abatere se da 99 pentru vanatoare? niciodata nu s-a dat asa. lui kinul ca a avut 4 abateri de vanatoare la adresa mea si a lui tyrexelu nu i-a dat 99. ciudat nu? totusi i-a scos si suspendul de 98 facut la cerere de realul kinul.

pana acum au fost zeci de usere care au injurat moderatorii pe forum. nici unul nu a luat suspend in joc, pentru ca nu scrie in regulament acest lucru. lancelot iar e zeu si isi face propriul regulament, culmea, impotriva celor cu care are divergente de ceva vreme.

deja au trecut mai bine de 30 de zile de cand Knavish si Lapusneanu sunt suspendati cu 99 chiar daca in regulament nu e specificat nimic cum ca s-ar da 99 in cazul in care un moderator este injurat. NICI IN JOC NU SE DA 99 PENTRU INJURII GM, DAR LANCELOT IAR E MAI PRESUS DE REGULAMENT SI DA 99 "PRIETENILOR" LUI. ciudat nu?

Posted

Am scos suspendul de 99 de pe Knavish.

Pt Lapusneanul am insa unele rezerve sa fac la fel dupa tot ce a facut.

Nimic nu justifica comportamentul lui indecent. Exista multe alte posibilitati de rezolvare a problemelor, indiferent de ce natura, nu trebuie injurati moderatorii si facut circ pe forum.

Posted

Nimic nu justifica comportamentul lui indecent. Exista multe alte posibilitati de rezolvare a problemelor, indiferent de ce natura, nu trebuie injurati moderatorii si facut circ pe forum.

ody gandeste-te ca sunt deja 30 de zile de cand i s-a dat suspendul, + cateva luni in care Lapusneanu a trebuit sa indure atatea glume proaste, apropo-uri, intepaturi + o gramada de conturi de forum blocate aiurea (fara a-l fi injurat)

omu ala a vrut doar sa joace si sa fie lasat in pace. atata tot. dar cat crezi ca poate indura un om? nu toti au nervii de otel.

Posted

buuun...si daca eu intru cu proxi , imi fac un user aiurea si ma apuc sa injur, astia mai smecheri de aici ,moderatorii astia, de unde ghicesc eu ca eu sunt Garrone ?

Variantele ajutatoare :

a) o au pe mama Omida alaturi de ei

B) au ghiocul magic,a-tot-stiutor

c) cartile de tarot au intotdeauna succes

d) globul de cristal face minuni

Daca eu sau Lapusneanu eram nebuni sau cum dreaq vreti voi sa ziceti,pai ne apucam sa injuram zilnic ,dupa cum am descris mai sus fara nici un fel de problema..daca matalutza tot urmaresti acest forum banuiesc ca esti la curent cu tot ce se intampla si ca esti de acord cu deciziile colegilor tai de alianta Lancelot si Redemption (sa nu ma aburiti ca rede nu are caracter in HH,sau ca se disociaza de HH)...ar fi chiar aiurea sa fii impotriva,cand aici vorbim de eliminarea adversarului si facilitarea drumului catre mult ravnitul castel...sa fim seriosi totusi

Cand ai injurat sau ma rog, se spune ca ai injurat erai de pe proxy? lapusneanu la fel ?

Nu am facut nebun pe nimeni, doar mi-am spus parerea. Nu iti convine, tocmai ti-ai expus punctul de vedere, dar cu ce te-ar incurca pe tine, daca ti-ar da ss 99 (filtru ip/clasa) pe forum ? sincer, absolut cu nimica. Crezi ca lance ar da 99 asa aiurea, fara sa verifice cine le-a spus ? eu unul nu cred...

Nu am spus ca sunt de acord cu toate decizile lor, am intervenit in discutia asta mai mult din cauza limbajului pe care l-au avut unele persoane pe prima pagina.

Personal eu m-am lasat de link cand hh-ul avea castelul. Cu ce crezi ca m-ar incalzi daca ar reveni inapoi la noi? am incercat sa ma reapuc, dar numai e ce era inainte, si am preferat sa nu. Si asa dupa primele saptamani, am inceput sa urasc cs-ul. Facand o medie, primele cs-uri au fost cele mai tari, cand erau 3 aliante care atacau si una care apara. Acuma, ca pe orice alt server, 2 aliante lupta pentru castel.

Daca iti amintesti bine, eu nu am avut nimica cu nimeni din honey sau nu am luat parte la acest razboi. Nu am vanat pe nimeni, toate divergentele care le-am avut cu cineva din alianta voastra au fost rezolvate prin comunicare. Nu va consider adversari, decat in cele 2 ore de cs (de la 8 la 10), nu va consideram adversari (pe vremea cand jucam).

Guest kreeper
Posted

Are dreptul la o parere, nu vad unde anume te-a atacat ca sa te simti ofensat. Esti prea impulsiv de la o vreme, te stiam baiat cuminte.

Eram bunny eram mai de mult , da acum nu mai sunt, tu nu vezi ce se intampla ? Are dreptate Lapusneanu si nu se ia nici o masura, admini fac legea si o fac cum vor ei.

Si in priinta lui Lapusneanu, ody ai mare dreptate, limbajul lui a fost agresiv, dar gandestete ca si el e om , si nu poate indura la nesfarsit abuzurile facute de Lancelot mai ales ca in joc e munca lui de cateva luni. Mai bine ati pedepsi cauza nu efectele ei, si cauza e Lancelot.

Guest galateanu19
Posted

da ma old da ce vina are lancelot e nevinovat

nu vezi si cand rezolva o plangere ce fel da raspunsul in greata si ff eronic cu aere de superioritate e normal sa cedezi 1 si 1.

dar noi ce sa zicem noi suntem precum niste "sclavi" pe acest srv trb sa ne supunem sa facem cu vor unii daca nu pa 99 ce tare :))

Guest bine...bine
Posted

Ok .. ok ai tot dreptul sa ai acele ''rezerve'' de care zici in reply-ul tau .

Ramane sa hotarasti tu ce si cum legat de contul de joc.. un lucru insa e cert pedeapsa acordata si anume banarea caracterului de joc nu are nici un efect asupra cauzei ... daca ma intelegi ce vreau sa spun.

Pedeapsa cu banarea caracterului de joc nu face nimic altceva decat sa ii satisfaca lui Lancelot dorinta pe care o avea de mult de a bana cat mai multe caractere de baza din aliantsa Honey .

Cauza era faptul ca un ''nebun '' pe nume Lapusneanu s-a apucat sa injure pe moderatorul Lancelot .

Ii banam caracterul de joc ... poi si ...? cu asta il oprim ca sa injure in continuare pe forum ?

Nu .

Eu zic ca pedepsele si pe acest forum si in joc si in real life au fost gandite pentru a avea un efect de corectie .

Daca eram un nebun care trebuia oprit intr-un fel sa mai injure pe forum apoi injuram in continuare ...caci nu vad nimic care sa ma opreasca.

Insa nu sunt ... nici nebun si nici nu mi-am facut un scop din asta .

In joc caracterul care a fost banat este caracterul meu principal ... insa eu am mai crescut si alte caractere pe care le stie toata lumea ...si cu nici unu nu m-am ocupat de prostii ... mi-am vazut de jocul meu ...dar de ...rivalitatile is mari .

In fine asa cum ti-am scris si pe PM atata vreme cat la statusul tau va scrie Master si tu vei activa pe acest forum indiferent de ce decizie vei lua legat de caracterul de joc nu vei mai auzi de existenta unor probleme asemanatoare cu cele la care s-a facut referire mai sus ( injurii acuze la adresa moderatorilor etc .)si unde eu sa fiu implicat .Asta nu inseamna ca atunci cand nu vei mai fi tu va fi altfel insa cel putin pentru aceasta perioada pot fi sigur dat fiind faptul ca tu ai aratat ca exista si moderatori care pot fi echidistanti si care se pot limita la a rezolva problemele cu care se confrunta playerii si fara a se implica personal si sa se pozitioneze de-o parte sau de alta a baricadei facand comentarii siropoase si totodata provocatoare ; incercand sa repari ce se mai poate repara .

Posted

off off ,mai mai :)) ia spuneti voi mandrilor moderatori/game masteri si ce mai sunteti pe-acilea ,cat mai trebuie sa-l suportam pe Lancelot ? nu s-au adunat prea multe ? zii tu iepurila manca-ti-as, sa-ti vad corectitudinea fir-ai al dreaq. hai te pup

P.S. Garrone here ;)

garrone , cum vi s-a mai zis a-ti mai avut o sansa sa jucati dupa ce a-ti dupa 25 k de jwl..( wtf ) pe 97 db 2 cand am jucat noi nu cred ca m-ai aveai sansa sa te joci

2. Am fost aproximativ in aceeasi situatie ca tine cand am luat 99 pentru un chef de caterinca imens ce-l aveam in seara aia ( avatarul e de vina ) , si totusi am luat-o de la capat , apoi am mai luat 30 de zile pentru ca am cerut o reevaluare la un pk pentru care eu am primit 10 zile in loc de 5 cum e normal, zilele trecute am primit 10 zile in loc de 5 pentru ca l-am jignit pe sadic(minor doar i-am spus adevarul ) si sunt in hhunterz ! Deci asta nu inseamna ca cineva are cv cu voi , eu am observat ca depinde de atitudinea moderatorului in momentul ala! Daca nu iti convine faci o reevaluare civilizata fara sa te iei de dintii celui care o evalueaza (cum amenintati de obicei ) si se rezolva , daca ai injurat ai iesit mai bn? :P

S-a bagat si HH-ul. ma tu nu te mai baga ca orice am zice tu zice pi dos ca o sa tii cu ai tai, daca zic ca cerul e albastru si ai tai zic ca e verde , tu sa zici la fel. Nu mai interveni.

ps old pentru mine cerul e verde oricum :)

Posted

Daca ai luat ban pe un server de joc ai problema cu adminii aceia si cu serverul, nu cu forumul in sine. Forumul e doar un loc in care sa contactezi respectivii admini.

Aici se posteaza pe probleme legate direct de forum, si am facut din nou acest thread pt ca celalalt a avut succes. Daca n-ai inteles asta, nu te mai chinui cu netul si jocurile si forumurile ca nu sunt de tine.

Nu sunt de acord cu acest individ "Lapusneanu" pentru ca indiferent de motivul pe care la avut nu asa trebuia sa se comporte si sa ajunga la tot felu de amenintari penibile ,iti sugerez sa bei un pahar cu apa rece ca poate iti trece si renunti la astfel de amenintari .Am intalnit destui jmecherasi ca tine care se dau zmei pe internet.

Guest bine...bine
Posted

Nu sunt de acord cu acest individ "Lapusneanu" pentru ca indiferent de motivul pe care la avut nu asa trebuia sa se comporte si sa ajunga la tot felu de amenintari penibile ,iti sugerez sa bei un pahar cu apa rece ca poate iti trece si renunti la astfel de amenintari .Am intalnit destui jmecherasi ca tine care se dau zmei pe internet.

Poti sa imi spui tu papusha cui ii este adresat mesajul de la semnatura ta ..?

Sunt sigur ca si tu esti o neprihanita pusa pe fapte bune si care a fost oripilata de actiunile intreprinse de acest ''individ Lapusneanu ''

Am inteles din mesajul tau ca ai simtit nevoia sa postezi in acest topic ... daca e asha , macar fa-o on topic .

Subiectul acestui topic nu este '' Sunteti sau nu de acord cu individul Lapusneanu ''.

:-?

Pentru acest Reply facut de mine la sectiunea banati :

Nu stau sa va explic motivele care m-au facut sa imi ies din fire si sa fac reply-ul de mai sus pentru ca oricare ar fi ele .... fapta este fapta si trebuie sa ne-o asumam .

Deci pentru acest reply a fost sanctionat caracterul de joc Lapusneanu cu suspend 99 ... care stim cu totii ce inseamna .... '' cont blocat permanent''

Pentru aceste insulte facute in joc de catre laur*MG , si va rog sa accesati linkul urmator :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=313733

TheMask acorda un suspend de 15 zile ..... . mau face o reevaluare la banati cerand suspend pe masura faptelor lui laur*MG si Lancelot inchide topicul sustinand ca :

Acum nelamurirea : :

Daca aduci insulte unui moderator pe forum .. (destul de grave de altfel )... pedeapsa trebuie acordata in joc la un caracter cu care te-ai conectat , sau pe forum ?

Din cate stiam forumul este forum ... si jocul este joc .

Consider ca pentru fapta mea ar fi trebuit sa primesc pedeapsa maxima pe forum ... poate ban IP .

Asta era o pedeapsa care se impunea si care era corecta si comforma cu regulamentul forumului linkmania...pentru fapta savarsita . In loc sa se intample acest lucru ... eu am acces pe forum drept dovada acest topic pe care il deschid ... iar caracterul Lapusneanu este banat permanent .

Vreau sa stiu daca pedepsele de acest gen ... si anume acordate la caracterul de joc pe care te-ai conectat... pentru fapte savarsite pe forum sunt corecte .

... asta ca sa te ajute .

si mai pe intelesul fiecaruia au postat doua persoane dupa mine :

x: isi bgaga si isi scoate pe forum.. etc

y: isi baga si isi scoate pe Global in game..etc

X = 99 ss

Y = 15 ss

la asta se refera Lapusneanu

E CORECT ?

:error:

completat de mau :

ai uitat sa mentionezi adi k "x" l`a injurat pe lancelot, fapt care nu i`a convenit si l`a sanctionat, insa ''y'' a injurat o aliantza pe care lancelot putem spune k o "adora" si de aceea a luat "y" doar 15zile..stii vb aia "nu`i frumos dar noua ne place" asa s`a dat verdictul impotriva lui "y"

Guest ti-e ciuda ?
Posted

@ theogritzi eu vorbeam cu realul iepurila , tehnicianul bunny...tu esti doar o imitatie :D

Guest extra_zt
Posted

Poti sa imi spui tu papusha cui ii este adresat mesajul de la semnatura ta ..?

Sunt sigur ca si tu esti o neprihanita pusa pe fapte bune si care a fost oripilata de actiunile intreprinse de acest ''individ Lapusneanu ''

Am inteles din mesajul tau ca ai simtit nevoia sa postezi in acest topic ... daca e asha , macar fa-o on topic .

Subiectul acestui topic nu este '' Sunteti sau nu de acord cu individul Lapusneanu ''.

... asta ca sa te ajute .

si mai pe intelesul fiecaruia au postat doua persoane dupa mine :

completat de mau :

papusha e zdreanta de mata ,cacat belit cu patru ochi simt nevoie sa imi bag pula in mata cum vrei tu pe partea economica si pe partea pe care o vrea mata oligofren cu 4 clase.. jet in morti mati de papagal.

AU AJUNS TOTI OLIGOFRENII SA ISI DEA CU PAREREA HAI CLOSED... Din cate stiu eu nu se accepta deschiderea de subiecte in care sa se comenteze despre anumite persoane care activeaza pe acest forum

suspend

Guest bine...bine
Posted

papusha e zdreanta de mata ,cacat belit cu patru ochi simt nevoie sa imi bag pula in mata cum vrei tu pe partea economica si pe partea pe care o vrea mata oligofren cu 4 clase.. jet in morti mati de papagal.

AU AJUNS TOTI OLIGOFRENII SA ISI DEA CU PAREREA HAI CLOSED... Din cate stiu eu nu se accepta deschiderea de subiecte in care sa se comenteze despre anumite persoane care activeaza pe acest forum

:blink: ... nu ma asteptam .. tocmai tu care ceva mai sus te-ai aratat deranjat de ''individul Lapusneanu''

Nu vreau sa sugerez nimic .. dar astept sa vad ce pedeapsa se va acorda pentru tine neprihanitule .

well...nu prea cred..nu vad nici o asemanare intre nickul meu si a lui bunny decat la sens...daca voiai sa vb cu el puteai sa zici bunnyrila daca aveai u placerea sa pui un sufix numaidecat :) , suntem 2 persoane diferite , caractere diferite iar tu...vai de tn :)

Il poate opri cineva pe pretenul nostru sa mai posteze off topic...?

Posted

Mi se pare exagerat sa se dea permanent pentru injurii pe forum, iar altul care isi face guild Admins (fiind mic) si injura de mama focului primeste 98 de zile, este totusi vorba despre un bk de 10 rr+, sunt foarte multe zile pierdute si nu ar trebui sa se pedepseasca mai aspru decat characterele mai mici.

Guest copacel_celebru
Posted

• Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum.

• Sanctiunile date de moderatori sunt diverse si variaza in functie de regulile incalcate. Pot merge de la inchiderea sau mutarea unor threaduri, la editarea posturilor, avatarelor, semnaturilor, sau la stergerea lor definitiva. Utilizatorii care incalca aceste reguli pot primi un avertisment prin cresterea nivelului de Warn, sau pedepse mai dure incepand cu oprirea dreptului de a mai posta o anumita perioada, suspendarea contului temporar sau definitiv, sau chiar banarea pe IP si interzicerea totala a accesului pe acest site. Sanctiunile sunt hotarate de moderatorii acestui forum in functie de gravitatea faptei si de antecedentele userului. Plangerile la adresa moderatorilor se pot face intr-un mod civilizat, indicand exact problema intalnita, in threadul corespunzator din forumul Probleme, sugestii si comentarii

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?a...f=301&id=11

Aceste citate sunt aduse la cunostinta lui Lancelot , care probabil a si uitat regulamentul de cand are functia de Moderator , inventand noi reguli dupa cum bate vantul.

Asa ca Lancelot , nu ai nici un drept sa-i blochezi caracterul omului doar pentru simplu fapt ca te-a injurat.

Conform regulamentului

Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate
, daca un utilizator care joaca si Mu Online din nefericire pentru el , intra pe forum si ma injura pe mine , umilul forumist "copacel_celebru" , ar trebui sa-i dai 99 caracterului din joc nu ? Doar asa ai procedat in cazul tau. Sau in aceste cazuri , cei care nu au sub avatar sigla de Moderator sunt exclusi din calcul?

Detestam abuzul de putere !

Posted

Daca eu imi pun la semnatura: name in game: Gunit (sau cum are el numele corect)

si vin pe forum si-mi bag ceva intr-unul din moderatori ce patesc?iau 99 pe gunit? asta la misto vorbind ca nu am contul lui, doar ca o situatie.

Ori cum a zis oddyzeus ca nimic nu justifica comportamentul lui lapusneanu asa pot spune si eu ca nimic nu justifica decizia incorecta luata de lancelot, pentru simplul fapt, jocul e joc, forumul e forum, asa ca n-are nici cea mai mica legatura, sau daca lancelot chiar vrea sa faca asa, cred ca ar fi trebuit sa dea 99 lui garrone si ceilalti care l-au injurat cu alte usere pe forum.

Asa ca mai dragi moderatori, mai lasati si de la voi cate un pic, mai lasa si userul de la el, si nu mai suferiti de atata putere.

Ce a facut lancelot este gen "eu il injur pe vdragosh_ pe forum iar el vine acasa la mine sa-mi taie beregata ca l-am injurat pe forum"

N-am nimic cu nimeni din cei care le-am mentionat numele, am dat doar exemplu

Posted

totusi mi se pare aiurea. in regulament ar trebui sa se modifice mai intai ca daca se va injura pe forum se vor da suspenduri si in game, iar apoi sa se suspende charurile din game daca vor mai exista abateri de genul.

totusi sunt deja 35 de zile de cand charul Lapusneanu este suspendat aiurea pentru niste injuraturi provocate zic eu.

Posted

Vorba lui Gigi .... Hai ca-mi bag pula-n mata .. ca prea te-am bagat in seama .. baneaza tot ce poti bana rahat cu ochelari ce esti ...

astea-s vorbele numitului Lapusneanu el zice clar..baneaza tot ce poti bana..etc...deci se deduce ca stia ce-l asteapta..si totusi a continuat pe riscul lui....daca i se scoate banul astuia o sa trebuiasca sa scoateti la toti cei care injura de mama focului :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...