Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lapusneanu

O explicatie as vrea. Daca e posibil vdragos .

Recommended Posts

Posted

:-?

Pentru acest Reply facut de mine la sectiunea banati :

CITAT(Hai_Vaslui @ Sep 10 2009, 19:01)

De raspunsuri de acest gen prin care imi exlici ca majoritatea moderatorilor '' au invins''... sincer mai Balaure imi e greatsa .

A reusit cacatul asta de Lancelot sa va faca pe toti marionetele lui ..\

Dupa cum spunea cineva ... sunteti toti niste dependenti care daca faceti altcumva decat ...cum vi se spune / sugereaza ... va pierdeti doza.

Schimbati dracu numele serverului in MU HH Online ....

Ca sa nu exagerez cu limbajul pentru ca nu asta e scopul pentru care postez acum va zic numai ca :

Cu rabdare ma voi inzestra ... si voi astepta momentul cand jigodia asta de Lancelot va scoate botul lui de soarece la iveala .

Sunt sigur ca o data si o data se va afla intr-un loc ... si de acest fapt voi afla si eu din timp .

Va fut muma-n cur la toti cei care il lingeti in cur pe Lancelot si care o sa comentati ironic pe seama postului meu .

La fel de mult bai cacat cu ochi care te intitulezi pe acest forum Lancelot ... te anunt ca ironiile si comentariile tale la acest post al meu si tot ceia ce ai facut pana acum vor contribui la cat de mult te voi injosi atunci cand mi se va oferi ocazia .

Vorba lui Gigi .... Hai ca-mi bag pula-n mata .. ca prea te-am bagat in seama .. baneaza tot ce poti bana rahat cu ochelari ce esti ...

La revedere Lancelot ... bagamias pula-n zdreanta aia de mata care te-a cacat pe cur ...de ai iesit asha batut in cap

Nu stau sa va explic motivele care m-au facut sa imi ies din fire si sa fac reply-ul de mai sus pentru ca oricare ar fi ele .... fapta este fapta si trebuie sa ne-o asumam .

Deci pentru acest reply a fost sanctionat caracterul de joc Lapusneanu cu suspend 99 ... care stim cu totii ce inseamna .... '' cont blocat permanent''

Pentru aceste insulte facute in joc de catre laur*MG , si va rog sa accesati linkul urmator :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=313733

TheMask acorda un suspend de 15 zile ..... . mau face o reevaluare la banati cerand suspend pe masura faptelor lui laur*MG si Lancelot inchide topicul sustinand ca :

Lancelot Astazi, 11:54

mda toti va vor raul sunteti inconjurati de dusmani. Demisia demisia..sau poate Denisa cine stie

Verdictul este ok si nu vad de ce ai facut un topic de reevaluare

Acum nelamurirea : :

Daca aduci insulte unui moderator pe forum .. (destul de grave de altfel )... pedeapsa trebuie acordata in joc la un caracter cu care te-ai conectat , sau pe forum ?

Din cate stiam forumul este forum ... si jocul este joc .

Consider ca pentru fapta mea ar fi trebuit sa primesc pedeapsa maxima pe forum ... poate ban IP .

Asta era o pedeapsa care se impunea si care era corecta si comforma cu regulamentul forumului linkmania...pentru fapta savarsita . In loc sa se intample acest lucru ... eu am acces pe forum drept dovada acest topic pe care il deschid ... iar caracterul Lapusneanu este banat permanent .

Vreau sa stiu daca pedepsele de acest gen ... si anume acordate la caracterul de joc pe care te-ai conectat... pentru fapte savarsite pe forum sunt corecte .

Posted

Dupa parerea mea este o decizie luata corect,poate tu ai fost primul in aceasta postura,dar e bine daca se continua dupa acest model,pana la urma aceeasi persoana este si pe forum si in spatele caracterului din joc.

Lancelot a lovit unde doare,in caracterul de joc,deoarece userul de pe forum l-ai creat in 2 minute si in alte 2 poti face altul si sa injuri din nou!

Posted

Dupa parerea mea este o decizie luata corect,poate tu ai fost primul in aceasta postura,dar e bine daca se continua dupa acest model,pana la urma aceeasi persoana este si pe forum si in spatele caracterului din joc.

Lancelot a lovit unde doare,in caracterul de joc,deoarece userul de pe forum l-ai creat in 2 minute si in alte 2 poti face altul si sa injuri din nou!

nup asa cva nu se face dar in fine daca vrem un serv strong sa zicem ca acceptem si trecem de regulament si regulile de baza pentru a mentine ordinea.Dar vezi u prb e ca se aplica numai pentru o parte..ex clar dat de el.Ala intra injura o gramada de playeri + o alianta intreaga si ia 15 zile :blink: (si astea pe char ala nici macar pe cel mare) daca faceam eu asa cva luam 99 direct pe cel mare..au fost multe chesti destea la limita regulamentul si am zis ma nu`i nimic un mod mai exigent un serv mai curat dar prb e ca se aplica numai pentru o parte..

Posted

nue vorba numa de ce ai zis pe forum in topicul ala despre ce atzi facut la honey la guild si in multe alte topicuri eu zic ca pedeapsa e buna asa nu am nimik cu tine personal dar vatzi intrecut rau de tot in fazele alea cu libajul vostru in joc atzi exploatat la maxim limbajul si fiecare parte din regulament..

Posted

lapusneanu ce nu ai inteles? toti sunt egali, ori pe forum ori pe joc..dar...unii sunt mai egali decat altii..nu esti primul nici ultimul care pateste asa ceva

Posted

nup asa cva nu se face dar in fine daca vrem un serv strong sa zicem ca acceptem si trecem de regulament si regulile de baza pentru a mentine ordinea.Dar vezi u prb e ca se aplica numai pentru o parte..ex clar dat de el.Ala intra injura o gramada de playeri + o alianta intreaga si ia 15 zile :blink: (si astea pe char ala nici macar pe cel mare) daca faceam eu asa cva luam 99 direct pe cel mare..au fost multe chesti destea la limita regulamentul si am zis ma nu`i nimic un mod mai exigent un serv mai curat dar prb e ca se aplica numai pentru o parte..

Da ce ar fi prietene daca am juca frumos si corect in joc ca sa nu mai fie nevoie sa folosim forumul pentru astfel de magarii? Ce zici tu de asta? Si sa ne purtam ca niste oameni civilizati care in lumea de zi cu zi nu fac mizeriile pe care le fac aici. (sper cel putin ca nu le fac...)

Si stii ce e culmea nesimtirii? Astfel de topicuri! Stii ca faci ce faci si dupa aia mai ai si tupeul si nesimtirea sa vii sa te plangi. Ce'ar fi sa incepem toti sa injuram ca la usa cortului pe forum. Ce are? Ca doar in joc suntem ok...

Guest probabil satul
Posted

lapusneanu ce nu ai inteles? toti sunt egali, ori pe forum ori pe joc..dar...unii sunt mai egali decat altii..nu esti primul nici ultimul care pateste asa ceva

paul te rog abtine-te. merci

@OT: lapusneanu sincer si eu mi-as fi bagat.. in toata familia lui, nu numai in el. si continui sa o fac zilnic de cel putin 10 ori. nu ma intereseaza daca sughitza, sau isi luxeaza vreun picior. asta e parerea mea. sunt o persoana vulgara. injur mult. asta e modalitatea mea de a-mi descarca nervii. :) prefer injuratura decat sa dau cu parul.

cat priveste suspendurile date pe charurile din joc, nu scrie nimic in regulament. nu mi se par corect aplicate. le consider un abuz din partea moderatorilor care le-au dat indiferent de explicatiile care mi s-ar oferi.

daca as intra cu proxi si mi-as baga toate madularele pe aici ce mi-ai suspenda?

nu ma doare mana sa fac mail-uri si conturi prin proxy.. daca fac cel putin 2 pe zi tot e bun. ar iesi un haos, te asigur. dar nu-mi bat capul.

hai restecp canceltot.

PS: astept un raspuns la intrebarea: daca as intra cu proxi si mi-as baga toate madularele pe aici ce mi-ai suspenda?

Posted

x: isi bgaga si isi scoate pe forum.. etc

y: isi baga si isi scoate pe Global in game..etc

X = 99 ss

Y = 15 ss

la asta se refera Lapusneanu

E CORECT ?

:error:

ai uitat sa mentionezi adi k "x" l`a injurat pe lancelot, fapt care nu i`a convenit si l`a sanctionat, insa ''y'' a injurat o aliantza pe care lancelot putem spune k o "adora" si de aceea a luat "y" doar 15zile..stii vb aia "nu`i frumos dar noua ne place" asa s`a dat verdictul impotriva lui "y"

Posted

pedepsele de genul asta sunt perfecte as putea spune mai cv ca perfecte, ca astfel unii invata ce inseama civilizatia...jungla aia unde stau si unde folosesc limbajul de genul "lapsneanul" nu se poate traduce cu mi-am iesit din fire.. Si dami voie sa iti reimprospatez memoria nene..postul ala l-ai pus aproape la toate sectiunile si erai ff entuziasmat dar dupa 5 min l-ai sters de la unele sectiuni ramanad cel de la banati unde nu mai aveai ce face...

Asa ca lasa vrajeala ca ce ar fi sa ne apucam toti pe forum sa injuram adminii pt ce fac in joc..Chiar tu ai zis jocul e joc si forumul e forum..Dar tu ce ai zis avea legatura cu jocul asa ca SS placut.

Posted

O explicatie as vrea. Daca e posibil vdragos ., Lancelot e Dumnezeu ...?

=)) nare cum sa fie,Dumnezeu e 1,sau o fi :-??

in orce situatie moderatorul are ultimul cuvant ,deci nu se poate compara starea de spirit din momentul acela cu cel de azi.

99 daca il intoarceti se face 66 :>

Guest Inger Pervers
Posted

bine frate egalitate egalitate!!!! DAR LA Kinul cand a fost pe mizerie, mg shiscoco ala sau cum naiba, pe -EROS- , legionarul si multi alti si a facut vanatoare de ce nu sa dat pe caracterul mare(ACOLO UNDE DOARE) vb unuia de mai sus. Hai lasati-o-ncolo de treaba. Cati nu au injurat pe forum pe admini? si sunt sigura ca vad un reply la sfarsit . De ala "inteligent"

app....

erm..eu o sa ma asigur ca nu mai ai ce cauta pe forum si in joc..tot timpul mi- afacut placere sa pedepsesc vanatorii/branconierii si padurarii. Cu aceasta atitutdine nu vei mai face multi purici pe aici
nu chiar pe toti "acolo unde doare". Si-a dat kinul 98 la cerere de frica unui 99 pe care trebuia sa il ia demult?? Dar aici nu ai asigurat. sa te uiti si pe la plangerea facuta catre Gunit in care editeaza poze domnul. la revedere

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...314336&st=0

poate il gratiati cu un reply ceva de genul " sunt sigura ca s-a invatat minte". =)) spor all

Posted

bine frate egalitate egalitate!!!! DAR LA Kinul cand a fost pe mizerie, mg shiscoco ala sau cum naiba, pe -EROS- , legionarul si multi alti si a facut vanatoare de ce nu sa dat pe caracterul mare(ACOLO UNDE DOARE) vb unuia de mai sus. Hai lasati-o-ncolo de treaba. Cati nu au injurat pe forum pe admini? si sunt sigura ca vad un reply la sfarsit . De ala "inteligent"

app.... nu chiar pe toti "acolo unde doare". Si-a dat kinul 98 la cerere de frica unui 99 pe care trebuia sa il ia demult?? Dar aici nu ai asigurat. sa te uiti si pe la plangerea facuta catre Gunit in care editeaza poze domnul. la revedere

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...314336&st=0

poate il gratiati cu un reply ceva de genul " sunt sigura ca s-a invatat minte". =)) spor all

Warn ptr off topick :))) :crazy: +aberati

Posted

mai nenea unde doare, atat timp cat noi le suportam ifosele si regulamentul, si faptul k trec din 3-4 zile pe la sectiunea plangeri... nu mi se pare corect sa faca abuz de functia pe care o are! la urma urmei, ce legatura are forumul cu jocuul ? l`a injurat in joc? k n-am inteles decizia asta foarte corecta din punctul tau de vedere... oricum o sa ramana cu 99, k pe ei ii doare de noi, exact unde ne doare si pe noi de ei. da respecta in plm regulamentu daca tot e scris, daca nu, scoateti`l si dati 99 la toti care injura pe forum un moderator/gm... hai sal, sunteti jalnici!

Guest kreeper
Posted

Am o intrebare, la mine in cartier, cam 50% din persone au retea de cartier, pentru a juca si alte jocuri in LAN, si pe aceasta retea circula si internet de la RDS, e un abonament ff mare, si asigura cam vreo 50 de persoane. TOATE acestea persoane ies pe un singur IP, si vreo 15 joaca MU.

Sa zicem ca 1 din ele injura pe forum la linkmania pe admini, toti 15 care intra pe conturile lor pot risca sa ramana blocate ? Voi ca admini vedeti doar un ip care actioneaza mai mult conturi, ca si cand am avea mai mult pc-uri in casa. Le suspendati pe toate ?

Intr-o discutie pe forum se sanctioneaza pe forum, cand apar poze ce inplica jocul atuncea se sanctioneaza in joc.

Acuzatiile aduse de Lapusneanu sunt logice dar greu dovedibile din cauza ca dovezele aduse nu aveau o prea mare relevanta. Acum a iesit la iveala lagatura adminilor cu Gunit si inplicit sustinerea acordata de ei aliantei HH,din care multi GM fac parte.

Adevarati GM (nu cei actuali care, scuzati-ma sunt doar o gluma proasta, carora nu le pasa de nimic, nici de munca depus de alti.), au spus pe 97d, ca nu se poate adorda SS unor caractere neinplicate, Atata timp cat nu sunt dovezi (POZE) care sa inplice caracterul numit Lapusneanu, eu pot sa imi fac un cont cu numele lui si sa spun ce vreau de el.

In discutia postata de kinul intre el si Gunit, gunit incerca sa ii infunde pe "Lapusneanu si Q-Sadi", se poate ca asta sa fie efectul abuziv al adminilor care nu stiau ce sa mai faca sa castige guilda lor.

Suspendul lui Lapusneanu este complet abuziv, maximul ce trebuia acordat ete Blocarea contului de pe FORUM, nu blocarea caracterului de joc. V-ati simtit cu musca pe caciula si stiti foarte bine ca cea ce zicea el sunt fapte adevarate, le stim cu toti, nu trebuie sa fii un geniu sa iti dai seama, oricine cu un gram de inteligenta iti da seama de asta.

Activitatea moderatorilor pe forum , a fost studiata si de noi, si puse in balanta , iar rezultatul arata o favorizarea foarte clara a Aliantei HH, in timp vor iesi si alte dovezi la iveala.

Am un mesaj pentru moderatori destepti: "Mai bine v-ati cere scuze in fata noastra si sa va recunoasteti greselile, sa le reparati cat mai repede."

Sa se puna lancelot in locul lui Lapusneanu, si pentru orice face el sa fie suspendat dublu fata de alti, sa vedem daca ii place, si daca deschide gura sa le zica pe nume, sa ia 99, sa vedem daca ii place. E rusinos ce se intampla, si nu de asta ati fost pusi moderatori.

Stiu ca Alianta HH o sa imi rata in cap pentru ce am zis mai sus, dar asta e adevarul. poate pentru uni le e greu sa recunoasca ca sunt tinuti in puf de admini, dar kinul a avut puterea sa spuna adevarul si il felicit pentru asta. Honey s-a ridicat pe picioarele ei, si chiar atacata din toate partile a reusit sa va invinga.

Guest My_albanezu
Posted

sincer sty ce as facea eu las bate in real pe lancelot sa se invete minte sau ias pune banyy pe cap ca ia ia o mama de bataie adevarata sa respecte regulamentul sa nu fie dumnezeu pe linkmania caa tunci si eu pot sa fiu si in real si nici nu stye cum..

sty ca cu banny faci totul.. sa ma puna la incercare..

cami da ss pe forum joc ma doare undeva..dar o sai arat eu ce insemna RESPECT in real lancelot fa poza sa o poty arata la politie daca va fi adevarat sau nu.. cand sau cum.. nu conteaza joacate tu cu focul..

nam chef oameni sasi faca parul alb din cauza ta care ne faci stres.. :beer:

40 de zile pauza. Invata limba romana inainte sa mai postezi pe acest forum, te rog.

Posted

sincer sty ce as facea eu las bate in real pe lancelot sa se invete minte sau ias pune banyy pe cap ca ia ia o mama de bataie adevarata sa respecte regulamentul sa nu fie dumnezeu pe linkmania caa tunci si eu pot sa fiu si in real si nici nu stye cum..

cami da ss pe forum joc ma doare undeva..dar o sai arat eu ce insemna RESPECT in real lancelot fa poza sa o poty arata la politie daca va fi adevarat sau nu.. cand sau cum.. nu conteaza joacate tu cu focul..

u nici macar nu stii sa scrii... on topic nu mai faceti pe victimele old bk...voi sunteti cei care provocati si apoi " Suntem niste catelusi cu ochii mari si noi am stat cuminti si ne-a calcat pe coada fara sa facem nimic " HUU , se procedeaza foarte corect ! eu sunt din hhz si de fiecare data am primit suspend dublu decat normal , si nu ma plang atat cat va plangeti voi! E doar un joc cand o sa va invatati? auzi la ala..sa-l bati in real life..:)) de ce? pentru ca face dreptate intr-un joc fara sa fie platit? nu sunt fan admini , dar asta e adevarul :P

Posted

La sintagma "banny" te refereai la mine? Sa mor daca am inteles nici 5% din ce-ai scris aici.

Posted

intocmai...el e vai de capul lui si scrie ca unul de ala de pe strada de nu intelegi 10 cuvinte din 2 , dar are o incredere foarte mare in el , el e mai cv ca chuck norris , se bate cu ursul parte in parte si tot el castiga :)

Posted

La sintagma "banny" te refereai la mine? Sa mor daca am inteles nici 5% din ce-ai scris aici.

banny=bani (cred) :P

Guest kreeper
Posted

intocmai...el e vai de capul lui si scrie ca unul de ala de pe strada de nu intelegi 10 cuvinte din 2 , dar are o incredere foarte mare in el , el e mai cv ca chuck norris , se bate cu ursul parte in parte si tot el castiga :)

S-a bagat si HH-ul. ma tu nu te mai baga ca orice am zice tu zice pi dos ca o sa tii cu ai tai, daca zic ca cerul e albastru si ai tai zic ca e verde , tu sa zici la fel. Nu mai interveni.

Posted

S-a bagat si HH-ul. ma tu nu te mai baga ca orice am zice tu zice pi dos ca o sa tii cu ai tai, daca zic ca cerul e albastru si ai tai zic ca e verde , tu sa zici la fel. Nu mai interveni.

Are dreptul la o parere, nu vad unde anume te-a atacat ca sa te simti ofensat. Esti prea impulsiv de la o vreme, te stiam baiat cuminte.

Guest AntiMuHackmania
Posted

x: isi bgaga si isi scoate pe forum.. etc

y: isi baga si isi scoate pe Global in game..etc

X = 99 ss

Y = 15 ss

la asta se refera Lapusneanu

E CORECT ?

:error:

Un post cu adevarat ''on topic''

Pana si bunny posteaza off topic

Nedumerirea era asta ...

:-?

Pentru acest Reply facut de mine la sectiunea banati :

Nu stau sa va explic motivele care m-au facut sa imi ies din fire si sa fac reply-ul de mai sus pentru ca oricare ar fi ele .... fapta este fapta si trebuie sa ne-o asumam .

Deci pentru acest reply a fost sanctionat caracterul de joc Lapusneanu cu suspend 99 ... care stim cu totii ce inseamna .... '' cont blocat permanent''

Pentru aceste insulte facute in joc de catre laur*MG , si va rog sa accesati linkul urmator :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=313733

TheMask acorda un suspend de 15 zile ..... . mau face o reevaluare la banati cerand suspend pe masura faptelor lui laur*MG si Lancelot inchide topicul sustinand ca :

Acum nelamurirea : :

Daca aduci insulte unui moderator pe forum .. (destul de grave de altfel )... pedeapsa trebuie acordata in joc la un caracter cu care te-ai conectat , sau pe forum ?

Din cate stiam forumul este forum ... si jocul este joc .

Consider ca pentru fapta mea ar fi trebuit sa primesc pedeapsa maxima pe forum ... poate ban IP .

Asta era o pedeapsa care se impunea si care era corecta si comforma cu regulamentul forumului linkmania...pentru fapta savarsita . In loc sa se intample acest lucru ... eu am acces pe forum drept dovada acest topic pe care il deschid ... iar caracterul Lapusneanu este banat permanent .

Vreau sa stiu daca pedepsele de acest gen ... si anume acordate la caracterul de joc pe care te-ai conectat... pentru fapte savarsite pe forum sunt corecte .

Posted

Atata timp cat nu ma iau de nimeni, de ce alti s-ar lua de mine? Ca am un banner de moderator? :) Fii serios, am lasat topicul ca o discutie normala, pareri, si-asa mai departe. Descalta-te de teorie la usa te rog, inainte sa-mi intri in casa. Mersi. :tiphat:

Si-n plus, era o intrebare destul de serioasa adresata unui user, nu caterinca sau spam ieftin.

Guest AntiMuHackmania
Posted

Pentru acest topic a fost banat permanent userul de forum lulu :

Accesati linkul de mai jos .

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...131&hl=lulu

In urma acestei plangeri caracterul Lapusneanu a primit ss 5 zile cu toate ca insusi cel ce a facut plangerea a sustinut ca :

alinn Sep 8 2009, 22:21

batut in cap nu e o insulta asa grava dar "ratat" "prost" si idiot sunt

Cu toate acestea au hotarat la admin section sa dea un suspend de 5 zile ...

Cine credeti ca au fost sustinatorii cei mai infocati ai acestei decizii ?... Va spun eu ...moderatorii care au caractere de joc in HH...in frunte cu jigodia asta de Lancelot .

Ar fi la fel de important si suspendul dat pe userul foaieverde acum cateva luni tot la fel .... nejustificat si abuziv .

Se poate verifica ....

Abuzurile lui Lancelot il fac asha cum a sustinut si initiatorul acestui topic '' Dumnezeu ''insa... numai pe acest forum ..

A se intelege ca in viata reala nu va fi in masura sa se tina la fel de zglobiu ...si nu va mai avea replici de acest gen :

Lancelot Sep 11 2009, 01:19

Lapusneanu te felicit. ai reusit sa-ti auto-suspenzi singur si contul de pe joc

PS stai la rand moldovene..stai la rand

O sa ii umplu curu cu spitsuri de pantof ca sa vada de fapt cine e .

''Functia'' de pe linkmania i-a creat impresia gresita ca ar fi miezul .

La buna vedere Lancelot ....

Atata timp cat nu ma iau de nimeni, de ce alti s-ar lua de mine? Ca am un banner de moderator? :) Fii serios, am lasat topicul ca o discutie normala, pareri, si-asa mai departe. Descalta-te de teorie la usa te rog, inainte sa-mi intri in casa. Mersi. :tiphat:

Si-n plus, era o intrebare destul de serioasa adresata unui user, nu caterinca sau spam ieftin.

Iepuras dragalas nu se cade sa vorbesti asha cu mine ..:P... nu-i asa...? ;)

Ma faci sa imi para rau ca te-am cunoscut si nu nu ti-am rupt urechile alea clapauge cand ne-am intalnit ..:P

Consider ca nu ai stiut cu cine discuti ...bft :tiphat:

P.S. M-as fi asteptat sa iti expui o parare fata de subiectul discutat ...dar din reply-ul tau de mai sus inteleg ca ai si tu afinitati prin HH si ca nu ai putea sa fii contra lui '' Dumnezeu ''

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...