Jump to content
Dropkillerz

Taxa auto va fi platita incepand cu 2010 si de cei care au masini dotate cu Euro 4

Recommended Posts

Posted

Cei care isi cumpara masini cu Euro 4 vor fi nevoiti sa plateasca taxa auto la inmatricularea lor.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Mediului, din cauza crizei economice, s-a renuntat la introducerea din 2010 a impozitului anual pe emisiile de dioxid de carbon in locul taxei auto percepute la inmatricularea masinilor.

Taxa de poluare auto a suferit anul trecut mai multe modificari.

sursa: capital.ro

Posted

deci sa inteleg ca se renunta la taxa de inmatriculare si se baga impozitul anual pe emisii ?

s-a renuntat la introducerea din 2010 a impozitului anual pe emisiile de dioxid de carbon

nu

Posted

cam cat e taxa asa din curiozitate uintreb sa imi fac si eu o idee

Nu-i o taxa fixa,taxa se calculeaza in functie de capacitatea cilindrica,tonaj,vechime,emisii etc

Calculasem eu intr-o zi la o masina cu euro 2 ce-i catalogata non euro si mi-a iesit vreo 15 mii de euro :lol:

Posted

Cam aiurea formulata stirea avand in vedere ca inca de cand a aparut se platea deja taxa de inmatriculare pentru masini cu motoare euro4. Cuvantu care lipseste din titlu tau si care sa dea sens intregii stiri e "NOU" , adica e valabil doar pentru masinile noi cu euro4.

Singura noutate ar fi ca nu va mai fi "scoasa" taxa auto si trecuta la impozit ci se pastreaza la nivelul normal de acum .. adica foarte ridicat.

Lumea deja isi facea sperante ca va fi ca si scoasa odata cu plata taxei drept impozit dar se pare ca s-au razgandit , parca i-ar scoate din criza mentinerea ei. :|

Posted

Imi iau Dacie euro 5 :(. Prostie cu taxele astea tot mai mari, statul roman a facut niste datorii foarte mari, pe care generatiile de acum, si generatia mea o sa trebuiasca sa le platim. Au facut datorii, banii nu se stie unde sunt, iar Romania e la fel ca inainte .

Posted

Imi iau Dacie euro 5 :(. Prostie cu taxele astea tot mai mari, statul roman a facut niste datorii foarte mari, pe care generatiile de acum, si generatia mea o sa trebuiasca sa le platim. Au facut datorii, banii nu se stie unde sunt, iar Romania e la fel ca inainte .

pai tu esti mare biker frate nu ai nevoie de asa ceva ce te tot oftici :))

ont: nu am masina, nu`mi pasa!

Posted

Daca tot te plangi ca generatiile viitoare o sa plateasca datoriile, invata carte si pleaca in strainatate (dar nu pentru curse Romania - Germania cu TIR-ul), realizeaza-te acolo :)

Posted

ont: nu am masina, nu`mi pasa!

Probabil o sa ai, probabil o sa-ti pese.

Daca tot te plangi ca generatiile viitoare o sa plateasca datoriile, invata carte si pleaca in strainatate (dar nu pentru curse Romania - Germania cu TIR-ul), realizeaza-te acolo :)

Hmm, tot nu incetezi, tot ai ceva cu tirurile, ba frate, aia mi-ar place mie sa fac in viitor, ce te f*te pe tine grija ? Scuza-mi limbajul, dar ti-am mai zis sa ocolesti subiectul asta, nu ma impresionezi. Sunt de parere ca esti un frustrat, si te stii lega de orice. Atat am avut de spus, vezi-ti de lumea ta, si pe mine lasa-ma in pace :).

Posted

Hmm, tot nu incetezi, tot ai ceva cu tirurile, ba frate, aia mi-ar place mie sa fac in viitor, ce te f*te pe tine grija ? Scuza-mi limbajul, dar ti-am mai zis sa ocolesti subiectul asta, nu ma impresionezi. Sunt de parere ca esti un frustrat, si te stii lega de orice. Atat am avut de spus, vezi-ti de lumea ta, si pe mine lasa-ma in pace :).

"Ba frate", nu ma jigni daca eu nu am facut asta. Nu am nevoie sa te impresionez, nu imi doresc asta. In reply-ul pe care ti-l lasasem vorbisem cat se poate de serios (preferi sa ramai in Romania si sa muncesti pe nimic sau sa ajungi undeva unde sa iti fie bine?), dar tu vezi doar ce vrei, numai partea proasta.

Frustrat esti tu, din moment ce folosesti replici de genul "ce te f*te pe tine grija" (cauta-mi prin reply-uri si vezi de cate ori am injurat eu si apoi numara injuraturile pe care tu le-ai adresat altora) - tocmai de aia nu scuz nimic. Nu poti sa vorbesti civilizat? E prea mult pentru tine? [sunt niste intrebari retorice, nu vreau raspuns]

Posted

Stii care e toata problema ? M-ai enervat de cand ai inceput sa ai ceva cu mine, in special cu tirurile alea (da, mi-ai gasit punctul slab), si de aceea ma descarc si injur. Poti oricum sa ocolesti subiectul asta. Cat despre Romania, sunt si locuri de munca unde castigi foarte bine, sunt unde esti sarac lipit :).

Posted

Stii care e toata problema ? M-ai enervat de cand ai inceput sa ai ceva cu mine, in special cu tirurile alea (da, mi-ai gasit punctul slab), si de aceea ma descarc si injur. Poti oricum sa ocolesti subiectul asta. Cat despre Romania, sunt si locuri de munca unde castigi foarte bine, sunt unde esti sarac lipit :).

zi-mi UN LOC DE MUNCA unde castigi bine fara sa dai in cap/inseli/furi! adica ceva Corect!

ma omule tu crezi ca totul pica` din cer ? oricare om bogat, repet, ORICARE om bogat din tara asta de suparati, are bani din mostenire!

iti dau un exemplu:

Avocat - trebe sa dai foarte multi bani, foarte multi, ca s`a te bage cineva in seama + mita + daca nu ai pile .. mai bine lasa-te ;)

LE: nu tu ne povesteai ca tac-tu te-a invatat cate si cate cu masina, acuma te simti ofensat daca iti amintim lucrurile astea ?

Posted

Mda... ce chestie, sa te descari injurand... Evident, faci asta pe un forum, unde nimeni nu te poate bate a doua zi pentru ce ai spus.

Posted

zi-mi UN LOC DE MUNCA unde castigi bine fara sa dai in cap/inseli/furi! adica ceva Corect!

ma omule tu crezi ca totul pica` din cer ? oricare om bogat, repet, ORICARE om bogat din tara asta de suparati, are bani din mostenire!

iti dau un exemplu:

Avocat - trebe sa dai foarte multi bani, foarte multi, ca s`a te bage cineva in seama + mita + daca nu ai pile .. mai bine lasa-te ;)

LE: nu tu ne povesteai ca tac-tu te-a invatat cate si cate cu masina, acuma te simti ofensat daca iti amintim lucrurile astea ?

Am un prieten care lucreaza la CadSoft in Tg Mures, e programator, si are undeva la 700-800 euro/luna. Dupa mine e un salar acceptabil fata de multe alte mii de locuri de munca din Romania.

Mda... ce chestie, sa te descari injurand... Evident, faci asta pe un forum, unde nimeni nu te poate bate a doua zi pentru ce ai spus.

As zice ceva, mai bine tac .

Posted

As zice ceva, mai bine tac .

Imi dai impresia ca iar te-ai aprins. De ce taci? De frica warn-ului? Pe mine nu ma jignesc niste replici de pe un forum, mai ales de la unii de teapa ta.

Posted

Imi dai impresia ca iar te-ai aprins. De ce taci? De frica warn-ului? Pe mine nu ma jignesc niste replici de pe un forum, mai ales de la unii de teapa ta.

Da, am 40% si nu vreau sa urce prea curand :). Nici pe mine nu ma jignesc niste replici pe internet, ma doare exact in cot de ce zic altii :).

Posted

mda..eu voiam sa imi iau din Germania o masina cu norma de poluare euro 4 si sa o inmatriculez la anul.se pare ca nu am sanse insa.. :|

:) e amuzant..chiar ma gandeam..astia de prin guvern si parlament chiar nu mai stiu ce sa scoata sa jupoaie pielea de pe om..interesant..patriotism pentru prea iubita noastra tara..furati fratilor ca asa o sa ajungeti departe :-j iar tara o sa se duca de rapa.. :happy1: cul' nu ?

Posted

Am un prieten care lucreaza la CadSoft in Tg Mures, e programator, si are undeva la 700-800 euro/luna. Dupa mine e un salar acceptabil fata de multe alte mii de locuri de munca din Romania.

se pare ca nu ai inteles nimic .

@ parazitu`: imi pare rau pt tine ..poate ai noroc si o s-o scoata pana iti cumperi, cum a fost cu ieftinirea anul trecut :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...