Edie Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Doamne, :-j, "pistolul ma pistolu" )), ce am mai ras la asta, a mai cazut si ala parca pe gheata :-j.
ShorTyx Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 iti dai seama daca venea un suporter de la poli si lua pistolu ala, cati puteau fi omorati.. oricum e cea mai penibila faza din istoria politiei romane 2 in 1
Sleya Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 pe cat de amuzanta...pe atat de trista...am ras eu...dar totusi daca ne gandim bine...astia sunt oamenii care cica ne apara tara... be afraid....be verry afraid :)
djpaulika Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Oare ce o gasit ala de s-a aruncat asa pe burta... A vrut sa le-o ia inaite la aia. mwhahaa
DuR@nG0_* Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Oare ce o gasit ala de s-a aruncat asa pe burta... A vrut sa le-o ia inaite la aia. mwhahaa ^ ,,Pistolul, ba, pistolul" )))
chowderel Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 cel care a cazut asta e se mai intampla nu are nici o vina cel caruia i-a cazut pistolul trebuie sanctionat oricum e amuzant sa vezi un politai cazand :D
alexix Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 si dupaia declara la stiri ca miile de suporteri i-au batut, cand ei erau batuti de pe drum