Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rosualb

vreau sa aflu si eu ceva

Recommended Posts

Posted

Admin cel mai corect este sa va uitati la IP - dupa care s`a jucat cel mai mult inseamna ca a lui este contu'

Ca IP lui este conectat decat ieri cateva ore ....

Posted

LiNU dak tie ti-ar fura cineva contul de mu cu tot q mail nu te-ai enerva ?! Cum poti sa zici ca cel care detine mail`ul e proprietarul ?! Situatia poate fi rezolvata cu skimbarea adresei de mail de catre vdragosh si dat charu in folosinta celui cu cele mai multe conectari pe contul respectiv , vorba aia pentru acele rr`uri omul a muncit ceva vreme , bunavointa sa existe... scapati serverul de aceste fenomene (rosualb/M4Nu)

Succes !

Posted

ince ceva cel ce pretinde ca e a lui contu .....

de ce pe forum nu are Nick name ScoobyMic ar trebui sa aibe si aces si la acesta daca spune ca e a lui.

dar din pacate nu are cum fiindca minte

vad ca gata nu mai are tupeu sa comenteze

Posted

LiNU dak tie ti-ar fura cineva contul de mu cu tot q mail nu te-ai enerva ?! Cum poti sa zici ca cel care detine mail`ul e proprietarul ?! Situatia poate fi rezolvata cu skimbarea adresei de mail de catre vdragosh si dat charu in folosinta celui cu cele mai multe conectari pe contul respectiv , vorba aia pentru acele rr`uri omul a muncit ceva vreme , bunavointa sa existe... scapati serverul de aceste fenomene (rosualb/M4Nu)

Succes !

=))) a vorbit si ciob de oala sparta.. :)) pe tine te-am postat pt limbaj si gata nu stiai cum sa te "razbuni" ?

#ps : pe srv 97d ce i-ai facut lu' "Pantazica" ? ( cine stie cunoaste -_- )

ince ceva cel ce pretinde ca e a lui contu .....

de ce pe forum nu are Nick name ScoobyMic ar trebui sa aibe si aces si la acesta daca spune ca e a lui.

dar din pacate nu are cum fiindca minte

vad ca gata nu mai are tupeu sa comenteze

uitate de cand am eu acel "user" si de cand il are el .. tu andr3y meriti un warn k sa nu zic un suspend ai facut prea mult spam aici :blink:

Posted

=))) a vorbit si ciob de oala sparta.. :)) pe tine te-am postat pt limbaj si gata nu stiai cum sa te "razbuni" ?

#ps : pe srv 97d ce i-ai facut lu' "Pantazica" ? ( cine stie cunoaste -_- )

uitate de cand am eu acel "user" si de cand il are el .. tu andr3y meriti un warn k sa nu zic un suspend ai facut prea mult spam aici :blink:

ce i-am fqt eo lu Pantazica?! Contu cu Pantazica mi l-a dat dny si ia ghici , l-am inapoiat proprietarului in cateva zile.

Posted

corect !

rosualb

mda.. am sa incerc si eu sa vad despre ce e vb ..

Nick : M4Nu

Guild : 1-1-2

ce legatura are USERUL dp forum cu CARACTERUL DE JOC MA?

# oricum parerile voastre pt mine sunt inutile DND !

Posted

ce legatura are USERUL dp forum cu CARACTERUL DE JOC MA?

# oricum parerile voastre pt mine sunt inutile DND !

pai ba nab ai la semnatura nickname cu care joci in joc tha vai de capu tau :banghead:

Posted

Eu il cunosc pe scoby de la inceputu db-ului eu i-am dat primul rr

Acest manu e un prefacut vine cu vrajeli si altele ca a lasat contul bla bla bla

Oricum manu draga ,ija si vdragosh se pot uita la logouri alea vorbesc si pot sa confirme ca tu esti un prefacut ai putea fi si pedepsit parerea mea desi nu cred acest lucru se va intampla.Sper ca staful sa ia o decizie corecta si ca scooby real sa poate sa joace in continuare pe contul sau :)

O seara frumoasa

Posted

M4Nu ce te deranjeaza asa tare k se baga cei din WestSide???ti`e frica ca nu ramai cu bk`u lu Scooby???cum sa nu ne bagam cand e vorba de amicul nostru?!? ce sa facem daca pentru tine nu se baga nimeni...hm...interesanta chestie, sau probabil `colegilor` tai nu le pasa de asa zis `bk-ul tau ( fiind defapt a lui ScoobyMic)

mancutz pipota de mincinos,lasa omu in pace si renuntza pana se poate,oricum nu te alegi cu nimik,poate rezolva gm`ii sa nu te mai vedem prin preajma mu-ului,la asa figuri pe care l ai tu,de mincinos.si de ce trebuie sa insulti omaneii?????"tomberoane" ,te deranjeaza ca tine lumea cu el si nu cu tine?? pai daca p el il stie...NU PE TINE.:pottytrain2:

CONTUL NU ITI APARTINE.

poti cere warn,orice,dar macar stim ca se afla adevarul....

bafta all :beer:

apropo....: frumoasa incercare NEREUSITA

Posted

moama ce minciuni baga manu asta aici! loool, ce nooblete si ce om de o valoare mult sub 0, pai am toate printurile de la discutia prin care incerc sa-i recuperez contul si mailul lui scoob, dc e nevoie de poze, le am eu pe toate, la scoob i-am dat doar o parte din poze, bine ca vin copii de astia de 17 ani din bucuresti, de bani gata, care cred ca ei sunt zei si fac ce vor cu cine vor, pai mai parasuta ca sa nu-ti zic altfel, tu nu ai ce cauta pe o comunitate, nimeni tu te va accepta doar ca parinti tai au bani sa cumperi cate conturi vrei, ar trebui sa le aduci aminte ca atunci cand te-au crescut si au muncit pt bani au uiata sa te educe, se vede rezultatul, ma gandesc ca sunt mandri de ce au in casa.

ar merita filtru ip pt scam si pt minciuni grosolane, linkmania nu are nevoie de oameni fara pic de caracter/nesimtiti/parsivi/needucati!

Posted

moama ce minciuni baga manu asta aici! loool, ce nooblete si ce om de o valoare mult sub 0, pai am toate printurile de la discutia prin care incerc sa-i recuperez contul si mailul lui scoob, dc e nevoie de poze, le am eu pe toate, la scoob i-am dat doar o parte din poze, bine ca vin copii de astia de 17 ani din bucuresti, de bani gata, care cred ca ei sunt zei si fac ce vor cu cine vor, pai mai parasuta ca sa nu-ti zic altfel, tu nu ai ce cauta pe o comunitate, nimeni tu te va accepta doar ca parinti tai au bani sa cumperi cate conturi vrei, ar trebui sa le aduci aminte ca atunci cand te-au crescut si au muncit pt bani au uiata sa te educe, se vede rezultatul, ma gandesc ca sunt mandri de ce au in casa.

ar merita filtru ip pt scam si pt minciuni grosolane, linkmania nu are nevoie de oameni fara pic de caracter/nesimtiti/parsivi/needucati!

normal dak vreau te cumpar si pe tine si toata familia ta ! si cu asta am incheeat subiectul :closed:

Posted

normal dak vreau te cumpar si pe tine si toata familia ta ! si cu asta am incheeat subiectul :closed:

normal ca ai vrea acum sa se inchida topicul si sa scapi fara nimic dupa ce ai incercat cel mai penibil scam de pe linkmania! :))=))

hai admini, pe bune e demn de ip filtru.

Posted

Sa rezolvat totul cu ajutorul lui Cristal mi-ar recuperat toate datele am schimbat toate pass inclusiv mail , contul , ija am sa revin cu un pm ca sa mi se deblocheze acc Multumesc frumos pt sprijin ija si Cristal o zi buna .

Posted

Suspendul scos...dar domnul Manu pana la urma a sters 4 caractere (noroc ca ai ramas cu cel mare).

Altadata sper sa aveti mai mare grija de conturile voastre.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...