Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rosualb

vreau sa aflu si eu ceva

Recommended Posts

Posted

Asa..Deci Probema sta in felul urmator eu detinatorul contului am lasat pe cineva sa joace pe contul meu pt o perioada .. acest tip intre timp a dat si cateva rr..iar acum cand eu am vrut sa-mi recuperez contul sa pot juca dinou pe el .. aceasta persoana a cerut blokarea caracterului pt k eu sa numai pot avea acces la el !

AS DORI DEBLOKAREA CARACTERULUI , EU DETIN MAILUL CONTULUI + PAROLA + TOATE DATELE CONTULUI

As dori sa aflu cui trebuie sa dau PM pt deblokarea acestui CARACTER !?

MS ANTICIPAT !

Posted

Daca acea persoana la care ai dat contul nu are access la mail atunci poti schimba parola linistit si o activezi din mail si sti doar tu parola dupaia

:tiphat:

Posted

pai parola no stiu decat eu dar problema este k el a cerut blokarea Caracterului ! adik caracterul principal este blokat nu pot juca pe el !

Posted

Aici tu erai pe ScoobyMic

http://img225.imageshack.us/img225/4993/19356034.jpg

"Asa..Deci Probema sta in felul urmator eu detinatorul contului am lasat pe cineva sa joace pe contul meu pt o perioada .. acest tip intre timp a dat si cateva rr..iar acum cand eu am vrut sa-mi recuperez contul sa pot juca dinou pe el .. aceasta persoana a cerut blokarea caracterului pt k eu sa numai pot avea acces la el"

Nu inteleg de ce apari cu minciuni de acest gen? Singura data cand ai intrat tu pe acest cont a fost ieri (de cand e creat nu ai mai intrat pe el).

Nu mai zic de: http://img225.imageshack.us/img225/9725/27684735.jpg

Posted

Aici tu erai pe ScoobyMic

http://img225.imageshack.us/img225/4993/19356034.jpg

"Asa..Deci Probema sta in felul urmator eu detinatorul contului am lasat pe cineva sa joace pe contul meu pt o perioada .. acest tip intre timp a dat si cateva rr..iar acum cand eu am vrut sa-mi recuperez contul sa pot juca dinou pe el .. aceasta persoana a cerut blokarea caracterului pt k eu sa numai pot avea acces la el"

Nu inteleg de ce apari cu minciuni de acest gen? Singura data cand ai intrat tu pe acest cont a fost ieri (de cand e creat nu ai mai intrat pe el).

Nu mai zic de: http://img225.imageshack.us/img225/9725/27684735.jpg

deci...pe tine te-a platit ala sau carei faza?

EU AM MAILUL CONTULUI DOAR EU STIU PAROLA CONTULUI , PUTEAM PUR SI SIMPLU SA FAC CATERINCA DE EL CARE E PROBLEMA? EU L-AM LASAT SA SE JOACE PE CONTU MEU SI ACUM TU II IEI APARAREA? X(

SI IN AL 2-LEA PRINT ITI ZICE PE PM k ATI FOST IN ALIANTA AMN2 CUM PETRECEATI IN PREUNA NORMAL CUM SA NU`I IEI APARAREA

CER DEBLOKAREA CARACTERULUI SI SA MA AJUTE ALT MODERATOR NU IJA ! MULTUMESC

Posted

Man vezi ca faci acuzati la adresa lui ija,daca tu esti proprietarul contului si nu l-ai dat la nimeni mailul atunci fa cum a zis LiNU si o sa ai acces numai tu la cont.Proprietarul contului poate sa ceara oricand blocarea sau deblocarea contului

Posted

Man vezi ca faci acuzati la adresa lui ija,daca tu esti proprietarul contului si nu l-ai dat la nimeni mailul atunci fa cum a zis LiNU si o sa ai acces numai tu la cont.Proprietarul contului poate sa ceara oricand blocarea sau deblocarea contului

pai .. eu asta incerc sa fac sa deblokez CARACTERUL ! am trimis PM la mai multi MODERATOR dintre care doar bunny mi-a raspuns , iar eu acum incerc sa aflu carui MODERATOR trebuie sa trimit PM pt a`mi debloka caracterul..

Posted

=)) acel baiat de zice ca e acc lui este M4Nu se poate verifica ca dupa ip lui a fost conectat doar intr-o singura zi acc meu ScoobyMic eu iam dat paroal de mess iar el sia facut de cap eu pot spune cu cn am dat rr de la ce lvl unde al 2 rr la fel pot argumenta fiecare item tot si astea se pot verifica si sunt mii de persoane care pot dovedii el are doar email meu furat si normal ca stie toate datele iar acuma incearca sa se faca cu un acc

Posted

intrebatima orice despre acel acc si eu va spun totul si sunt 100 de persoane care pot dovedi iar puteti sa si verificati ca eu cand faceam trade-uri pe forum postam cu acest user si ziceam pm ScoobyMic si acuma apare un albrosu care mia fura messu si se da drept scooby doamne... intrebatil unde sta fiecare membru din guilda WestSide sau cum a dat rr sau ce nr are ca eu situ totul orice pe acel accont

Posted

Buna seara! in primul rand

deci stiu ff bn k detinatorul contului nu esti u... adik m4nu

realul este in guild l mn inainte de 1 rr

am nr de telefon, am vb cu el si stiu c ai facut acuma e cam aiurea s crezi k poti duce p toata lumea d nas, eu garantez k detinatorul contului nu esti u.

Sper sa se rezolve aceasta chestie neplacuta, si nu mai fa asemenea acuzatii la adresa adminilor k nu e placut.

U ar trebui sa nu mai ai acces deloc la tot ce e legat de Linkmania ptr k oamenii k si tn strica tot farmecul jocului!!!!!!!!!!

Posted

in poza ScoobySM sunt eu iar ScoobyMic e caracteru care mia fost furat de M4Nu care habar are de acel cont iar se vede clar cand zice sa ii dau 1 rr pe sm si imi da mail si acc inapoi si uitativa ca zice sa ii dau 1 rr pe sm lui de 353 verificat pe forum la lvl M4Nu sa vedeti ca tot 353 are nici macar nu e in stare sa creasca si acum sa vazut cu bk de 4 rr furat cu o adresa de mess...

558. M4Nu Soul Master 353(0) 166535123 301 600 17 1080

CE aberati =))))))))) bai copiluuu =)) :))

"pai .. eu asta incerc sa fac sa deblokez CARACTERUL ! am trimis PM la mai multi MODERATOR dintre care doar bunny mi-a raspuns , iar eu acum incerc sa aflu carui MODERATOR trebuie sa trimit PM pt a`mi debloka caracterul.. "

pai bunny e de la mn din oras ma sta la 4 scari distanta de mine acum e la bucuresti la facultate il cheama ionut toti il stiu de ion ma informat fratele meu cred ca il cheama si andrey ceva de genu oricum e la facultate la buc cred ca anu 3 sau maxim anu 4 ..... ma stie de cand eram mici cu porecla BERBECU si acuma stie ca joc mu cu nick ScoobyMic si inainte cu Alinutza89 cum ma sa minti atata lume ? ??

Posted

ip-u de unde s-a creat contu poate e acelasi ip cu cel care s-a jucat si a dat r.....se poat afla astea daca nu ma insel nu cred ca e greu

si acuma cine spune ca e contu lui trebuie sa aibe acelasi ip cu care s-a juat si creat cont..

Posted

Daca acel M4Nu, cum zici tu, detine mailul de la cont atunci el este proprietarul acelui cont.

Incearca sa trimiti de pe mailul care e facut contul, un mail la mu@linkmania.ro sau muonline@linkmania.ro si probabil ti se vor debloca caracterele. Intre timp sa schimbi parola

:tiphat:

Posted

deci toti cei de mai sus sunt din guilda din care acest individ a facut parte eu am mailul contului eu sunt proprietarul contului vreau sa mi se deblokeze caracterul !

# parola no stiu decat eu !

# o sa incerc si varianta cu trimisul mailului ms LiNU :beer:

Posted

aolo =)) u ai mail contului FURAT DE LA MINE omule poti avea un mail treaba ta dar acel cont e al meu nu al tau intelege u esti un leaver eu joc pe acel acc de cle putin 5,6 luni 24/24

Posted

ip-u de unde s-a creat contu poate e acelasi ip cu cel care s-a jucat si a dat r.....se poat afla astea daca nu ma insel nu cred ca e greu

si acuma cine spune ca e contu lui trebuie sa aibe acelasi ip cu care s-a juat si creat cont..

de ip dinamic ai auzit pisy? :wub:

Posted

deci toti cei de mai sus sunt din guilda din care acest individ a facut parte eu am mailul contului eu sunt proprietarul contului vreau sa mi se deblokeze caracterul !

# parola no stiu decat eu !

# o sa incerc si varianta cu trimisul mailului ms LiNU :beer:

Scoby Realu....... Schimba parolo de la mu si gata ca ai aces... ai intrebariile si raspunurile pe mail:|

Posted

aolo =)) u ai mail contului FURAT DE LA MINE omule poti avea un mail treaba ta dar acel cont e al meu nu al tau intelege u esti un leaver eu joc pe acel acc de cle putin 5,6 luni 24/24

imi pare rau dar nu socializez cu tomberoanele ! cum ti-as fi putut fura eu tie un mail ? :blink: mailul are o parola care este personala :)

Posted

asta e treaba pisy pt ca acc a fost facut cu ip : 89.42....................... care u nu il sti si eu toate rr-urile le-am dat cu acelasi ip deci dupa pc meu acuma am acelasi ip il pot zice oricand u nu poti argumenta nici 1 secunda dupa acc acela ba chiar cand ai fost pe acc meu ieri faceai transport in k3 sau 5 =)) mia zis un amic ca duceai lumea in kalime si cand a zis salut nine ai si fugit ca acea persoana ma cunostea deci....... u nu sti nimici 1 sec dupa acel acc nimic stuff linkmania nu ii intereseaza ca u miai furat mesu pe ei ii intereseaza de acc si au dovezi ca e al meu deci u nu ai ce face ! vedeti de sm tau non -rr it ca nu iti dau eu rr pe el

Guest Zuzutza
Posted

Chiar as vrea sa zici ceva despre cei cu care joci ... tu cel care pretinzi ca esti real scooby [ adica rosualb :violent: ]. Incerca mai bine sa iti cresti un caracter cu forta proprie nu sa furi :angry1: de la alti ...

Pacat ... jocul e frumos dar il stricati voi cei care nu stiti sa faceti alceva decat sa furati ...asa cum zicea si Andr3yutzul mai mult ca sigur se poate verifica ceeea ce pretinde titularul topicului.

Posted

eu nu mai fac atat spam si galagie oricum admini vor face ce este mai corect vor arata adevaru eu atata tot ca mia facut rost de mail si deaia detine datele in rest el nu stie nimic de acel acc iar eu .... multe !

Posted

Scoby Realu....... Schimba parolo de la mu si gata ca ai aces... ai intrebariile si raspunurile pe mail:|

acel mail il detin numai eu ! nare cum sa schimbe parola pt k no stie nici pe cea actuala cel putin :blink:

#am spus si mai sus toti cei care posteaza aici sunt din aceasi guilda din care a facut parte si acest individ adika "WestSide" as dori sa li se dea Warn deja fac mult prea mult spam eu am deschis acest topic pt am rezolva o problema nu sa creez mirc !

Posted

eu nu mai fac atat spam si galagie oricum admini vor face ce este mai corect vor arata adevaru eu atata tot ca mia facut rost de mail si deaia detine datele in rest el nu stie nimic de acel acc iar eu .... multe !

nu faci spam degeaba....tha la naiba in pui mei :bananadance2: trebuie sa dezbatem aceasta problema si moderatori vor putea trage o concluzie si din "spam" pe care il facem aicea .....oricum cei care fac faze din astea Gunoaie de oameni se pot chema niste lasi care nu au puterea de a ridica ceva de la 0...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...