Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

janker4u

Contor pentru insulte minore

Recommended Posts

Posted

Nu se mai da suspend pentru insulte minore ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste excesiv si/sau in context jignitor.

Cateodata este destul de enervant sa vezi un nesimtit aruncand aceste cuvinta asupra ta fara al fi provocat cu nimic.

Eu sugerez sa se faca un contor separat pentru insultele minore si la a 5-cea abatere sa se ia un SS mic de 2 -3 -5 zile si acuzatul sa fie postat in sectiunea de plageri cu print si F4 pe tot ecranul.

Bunny , stiu ca a mai postat cineva asa ceva la plangeri si ca ai zis ca este sensibil dar in principiu cateodata ce conteaza cel mai mult este cat de mult e afectata persoana respectiva (dupa parerea mea este foarte usor sa ataci/enervezi pe cineva fara sa il injuri cu chestii de genu .. "dute si mori intr-un sant" sau alte chestii mai creative).

Nu consider ca suntem sensibili daca ne ofticam pe o chestie de genul asta dar cand o persoana care joaca de 2-3 zile pe server te ia la vorbe marunte si incepe sa ti se adreseze cu "copile" / "mucosule" / "mai prostule" sincer mie personal imi vine sa ii umflu ochii. b-(

Problema asta nu ar exista daca toata lumea ar avea cei 7 ani de acasa.

Posted

eu zic sa va jucati pokemon:)) si asa este destul de stufos regulamentul asta mai trebuia... nu mai bine bagati contor la spoturi?... :) va inscrieti pe o lista si asteptati sa va vina randul la spot ....si asa nu o sa se mai planga nimeni ca nu are spot :)

Posted

Bunny , stiu ca a mai postat cineva asa ceva la plangeri si ca ai zis ca este sensibil

Eu? Cand? In primul rand eu nu rezolv plangeri. o_O

Posted

Scuze bunny , am incurcat eu :) , era defapt TheMask

TheMask

nu acord suspend doar pentru atat,nu mai fiti chiar asa de sensibili eusa_naughty.gif

Posted

Pai veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezi. :P

In principiul eu as fi de acord cu sugestia, facusem si eu una mai de demult, dar nu prea a tinut, oricum vedem cum decurge topicul, poate mai dau cu ochii si ceilalti membrii ai staff-ului si poate se ia o decizie.

Posted

cum sa pui frate contor pentru insultele minore? ma mir ca nu vrei contor pentru pk-uri.. sau pentru cati mobi omori.. sau pur si simplu pentru prostie :)

dupa ce ca regulamentu asta e vai de capul lui, in sensul ca e prea aglomerat cu tot felul de situatii + zecile de cazuri care raman la "latitudinea moderatorului" mai vrei si contor pentru insulte?

idee proasta

Posted

Nu se mai da suspend pentru insulte minore ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste excesiv si/sau in context jignitor.

care ar fi contextul jignitor?daca il faci pe unu prost...tot prost l-ai facut nu inteleg care e treaba cu conteztu jignitor....

PS buna ideea sunt multi care tam nesam fact treaba asta stiind ca nu or sa ia ss

Posted

Cateodata este destul de enervant sa vezi un nesimtit aruncand aceste cuvinta asupra ta fara al fi provocat cu nimic.

Eu sugerez sa se faca un contor separat pentru insultele minore si la a 5-cea abatere sa se ia un SS mic de 2 -3 -5 zile si acuzatul sa fie postat in sectiunea de plageri cu print si F4 pe tot ecranul.

Bunny , stiu ca a mai postat cineva asa ceva la plangeri si ca ai zis ca este sensibil dar in principiu cateodata ce conteaza cel mai mult este cat de mult e afectata persoana respectiva (dupa parerea mea este foarte usor sa ataci/enervezi pe cineva fara sa il injuri cu chestii de genu .. "dute si mori intr-un sant" sau alte chestii mai creative).

Nu consider ca suntem sensibili daca ne ofticam pe o chestie de genul asta dar cand o persoana care joaca de 2-3 zile pe server te ia la vorbe marunte si incepe sa ti se adreseze cu "copile" / "mucosule" / "mai prostule" sincer mie personal imi vine sa ii umflu ochii. b-(

Problema asta nu ar exista daca toata lumea ar avea cei 7 ani de acasa.

Contra.

Injuraturile mai mult sau mai putin minore, raman la decizia moderatorului daca merita sau nu ss.In cazut tau TheMask a considerat ca nu merita ss,poate daca rezolva altcineva lua ss si degeaba mergi si la Banati ca este normal ca moderatori sa-si respecte parerile personale despre injuraturi minore.

Regulamentul este deja complex cred ca cu contor injuraturi sau contor pk s-ar complica mai mult

Posted

Cu toate k numai activez pe db-ul acesta , mai citesc forumu cand nu am ce face, aceasta este cea mai mare prostie pe care am auzit-o, o sa ajungeti sa faceti contor si pe xp, lvl , mobi, etc.. Chiar nu stiti cum sa va mai ingropati singuri ?

Posted

Un contor pentru insulte minore cred ca ar o idee buna deoarece inca vreau sa cred ca comuniatea linkmania este una civilizata si cel putin mai mult de jumate din jucatori au cei 7 ani de acasa. Nu vad care ar fi problema daca ne-am respecta uni pe alti si am demonstra ca nu suntem o adunatura de maimute.

Posted

Eu as sugera ca sugestiile sa pot fi facute de caractere inscrise cu minim 1 an , 1 an si ceva inainte. Voi intrati pe server si ce visati noaptea ne sugerati ziua sau cum? #-o

Dupa ce ca e cum e regulamentul , mai vreti si alte reguli numai cu scopul de a da suspend ?

Daca vreti o militarizare totala , sunt pro. Oricum nu mai joc asa ca nu ma afecteaza. :nanana:

Daca e sa o luam logic , sunt contra ! :tiphat:

Posted

Eu as sugera ca sugestiile sa pot fi facute de caractere inscrise cu minim 1 an , 1 an si ceva inainte. Voi intrati pe server si ce visati noaptea ne sugerati ziua sau cum? #-o

Dupa ce ca e cum e regulamentul , mai vreti si alte reguli numai cu scopul de a da suspend ?

Daca vreti o militarizare totala , sunt pro. Oricum nu mai joc asa ca nu ma afecteaza. :nanana:

Daca e sa o luam logic , sunt contra ! :tiphat:

daca nu mai joci nu cred ca intereseaza pe cnv parerea ta ...

ON: nu sunt de acord deloc,e naspa sugestia asta...adik..te mai scapi cateodata ..nu tre sa dai ban asa pt orice tampenie

Posted

Cred ca el s-a referit la niste cazuri de genul: y posteaza pe x ca l-a facut prost, x primeste avertizare, z il posteaza pe x ca l-a facut idiot, primeste avertizare x2, si la x3 sau x5, primeste suspend 5 zile. :-? Adica sa se adune toate actiunile sale si sa primeasca suspend, ca unul.

Posted

@acelasi_bandit mi s-a acrit de toti pustanii fumati cu 60 lei stransi din alocatie ok? drum bun :)

@bunny...pai suna aiurea :( ce treaba are x y z ? Nu poti aduna niste jigniri minore si sa dai suspend. Nu poti compara un "idiotule" spus de 5 ori la 5 persoane diferite cu "prostule , idiotule , butule" spuse unui singur caracter intr-un singur conflict.

Posted

@acelasi_bandit mi s-a acrit de toti pustanii fumati cu 60 lei stransi din alocatie ok? drum bun :)

@bunny...pai suna aiurea :( ce treaba are x y z ? Nu poti aduna niste jigniri minore si sa dai suspend. Nu poti compara un "idiotule" spus de 5 ori la 5 persoane diferite cu "prostule , idiotule , butule" spuse unui singur caracter intr-un singur conflict.

omg dude.. <_< ,credeam ca ai o replica mai buna la varsta ta...

daca nu sunt prea insistent poti sa imi spui ce faceai u la varsta mea ?...a nu-mi spune te rog ca tu erai prea bogat incat nici nu te uitai la alocatie =))

pe bune omule esti in plus daca nu mai joci nici macar nu stii ce e in joc,tin sa cred ca tot ce scrii faci pentru +1...

ot: daca se exagereaza trebuie sa ia suspend deja e nesimtire

oricum topicul este de jale..

Posted

@stely_yoo : nu e militarizare, e bun simt dar dupa ce am citit posturile tale ... nu cred ca ai nimic de contribuit la sugestie.

@acelasi_bandit: din ce am citit in postul tau teoretic ai fi deacord cu sugestia atata timp cat nu se aplica "cand te mai scapi cateodata". Eu am postat sugestia deoarece o pesoana ( sa ii zicem X ca nu vreau sa dau nume ) vroia sa imi vanda ceva, eu ii ofer nush cat si el ma ia cu "bahhh tu esti retardat, de la ce gara ai venit, hai jet si valea nOObule la gara cu tine". Apoi intalnesc aceiasi persona in tarcan pe spot singur si il intreb daca vrea sa dea singur sau daca incercam un party, la care el imi zice "ia iati tu talpasita si dute la gara odata , nu te mai plimba dupa mine"

Hai sa mai ajustam sugestia un pic hai sa o facem in felul urmator .

Ca sa iti iei SS :

- folosesti insulte minore si repetate si este inregistrata in contor (ca pana la urma depinde de interpretarea moderatorului).

- ajungi la 5 inregistrari in contor

Scapi de o inregistrare in contor

- la fiecare saptamana de "stat cuminte in banca ta"

Asa se omit personele care "se mai scapa cateodata". Eu zic ca persoanele care folosesc insulte minore (abuziv), le folosesc pur si simplu pentru ca sunt permise.

Scuze, am uitat sa precizez ca nu ar trebui sa deviam de la subiect si sa incepem cu certurile , ar trebui sa incerca sa imbunatatim sugestia pentru a ajunge pe placul tuturor si intr-un final (sper) sa fie incorporata in regulament.

Posted

OT

@janker4u pentru jignirea asta "bahhh tu esti retardat, de la ce gara ai venit, hai jet si valea nOObule la gara cu tine" cred ca se da suspend , iar daca nu , viata lunga nu are cel ce vorbeste asa pe server. Pana la urma tot ia suspend :)

Partea cu contorul este prea absurda. Ce moderator crezi ca ar sta sa faca contor si pentru jigniri ?

Iar apar topicuri la banati

"Am stat 6 zile si 20 de ore cuminte , nu mi s-a dus contoru?"

@bandit avand in vedere ca lucrurile la mine stau cam asa "Mesaje: 719

Inscris: 9-May 06" , iar la tine stau cam asa "Mesaje: 988

Inscris: 20-January 09" , nu stiu care dintre noi posteaza pentru +1.

Sa stii ca in ziua de azi , lucrurile nu se bazeaza pe cat de bandit esti..pf ce urat suna :)

O replica buna n-as avea de ce sa-ti dau din moment ce te legi de parerea mea.

Posted

Nu cred ca asa ceva se poate pune in aplicare si daca s-ar pune in aplicare asa ceva sunt curios pe ce moderator ar pica corvoada ca nu-l vad bine .Nesimtire exista peste tot in mai mica sau mai mare masura .Un contor nu o va rezolva.

Posted

Ce ati patit toti nu stiu .. v-ati propus sa va intreceti care mai de care in sugestii penibile ..

daca ar fi un top .. sugestia ta ar fi intre primele 5 ..garantez.

Clar CONTRA

vreti sa transformati jocul asta intr-un joc plictisitor ..in care sa stai doar la exp ..ca nabu .. PACE PACE PACE.. si cam atat ..

Posted

@stely_yoo : nu e militarizare, e bun simt dar dupa ce am citit posturile tale ... nu cred ca ai nimic de contribuit la sugestie.

@acelasi_bandit: din ce am citit in postul tau teoretic ai fi deacord cu sugestia atata timp cat nu se aplica "cand te mai scapi cateodata". Eu am postat sugestia deoarece o pesoana ( sa ii zicem X ca nu vreau sa dau nume ) vroia sa imi vanda ceva, eu ii ofer nush cat si el ma ia cu "bahhh tu esti retardat, de la ce gara ai venit, hai jet si valea nOObule la gara cu tine". Apoi intalnesc aceiasi persona in tarcan pe spot singur si il intreb daca vrea sa dea singur sau daca incercam un party, la care el imi zice "ia iati tu talpasita si dute la gara odata , nu te mai plimba dupa mine"

Hai sa mai ajustam sugestia un pic hai sa o facem in felul urmator .

Ca sa iti iei SS :

- folosesti insulte minore si repetate si este inregistrata in contor (ca pana la urma depinde de interpretarea moderatorului).

- ajungi la 5 inregistrari in contor

Asa se omit personele care "se mai scapa cateodata". Eu zic ca persoanele care folosesc insulte minore (abuziv), le folosesc pur si simplu pentru ca sunt permise.

Scuze, am uitat sa precizez ca nu ar trebui sa deviam de la subiect si sa incepem cu certurile , ar trebui sa incerca sa imbunatatim sugestia pentru a ajunge pe placul tuturor si intr-un final (sper) sa fie incorporata in regulament.

Deja o dati in penibil.... am crezut ca am nimerit la gradinita... macar de era buna educatoarea dar cred ca era un el :))

Posted

In primul rand este un server PVP (player vs player) nu prin a fi un retardat inconpetent si a injura fara masura . Problema de baza este ca suntem romani si mi-e rusine sa o zic .. dar majoritatea dintre noi nu putem avea o opinie normala si constructiva asupra UNEI SUGESTII. Nu este cea mai retardata si nu este cea mai buna .. .si topicul de sugestii intotdeauna va ramane doar atat UN TOPIC DE SUGESTII , tot ce putem face este sa criticam si sa zicem PRO si CONTRA. Singurele persoane care au sutinut si au argumentat asupra raspunsului au 2-3 persoane din 19 raspunsuri ceea ce ma face sa deduc ca mai putin din 10% din posturi au fost gandite inainte de a fi postate .

gimy100

eu zic sa va jucati pokemon:)) si asa este destul de stufos regulamentul asta mai trebuia... nu mai bine bagati contor la spoturi?... smile.gif va inscrieti pe o lista si asteptati sa va vina randul la spot ....si asa nu o sa se mai planga nimeni ca nu are spot smile.gif

------ Eu zic sa joci tu pokemon. Regulamentul nu este stufos .. doar trebuie sa il citesti de 2-3 ori si sa il intelegi. De aceea sunt zeci de posturi incorecte la plangeri , pentru ca nimeni nu citeste regulametul. In concluzie, nu am sugerat contor la spoturi. POST IRELEVANT. In plus fata de asta, daca o sa te apuci sa joci un joc care probabil va dura multe multe luni, poti face 10 minute pauza si sa citesti acel regulament stufos.

fulmine

Contra.

Injuraturile mai mult sau mai putin minore, raman la decizia moderatorului daca merita sau nu ss.In cazut tau TheMask a considerat ca nu merita ss,poate daca rezolva altcineva lua ss si degeaba mergi si la Banati ca este normal ca moderatori sa-si respecte parerile personale despre injuraturi minore.

Regulamentul este deja complex cred ca cu contor injuraturi sau contor pk s-ar complica mai mult

------ Mersi de parere. Tot ce am de zis este ca un contor chiar ar rezolva anumite probleme si nu ar mai ramane la iterpretarea adminului. Daca se ajunge la un anumita abatere, pa si la revedere.

[Mg^Jupan]

Cu toate k numai activez pe db-ul acesta , mai citesc forumu cand nu am ce face, aceasta este cea mai mare prostie pe care am auzit-o, o sa ajungeti sa faceti contor si pe xp, lvl , mobi, etc.. Chiar nu stiti cum sa va mai ingropati singuri ?

------ De ce sa ne ingropam singuri ? . Tu deja ai plecat deci sugestia ta este IRELEVANTA pentru ca nu mai esti afectat de problemele legate de serverul MU online. In orice caz nu am cerut contor pe xp/lvl/mobi/ETC deci nu incerca sa dramatizezi lucrurile. UN CONTOR PE INSULTE MINORE NU ESTE SFARSITUL LUMII,

stely_yoo

Eu as sugera ca sugestiile sa pot fi facute de caractere inscrise cu minim 1 an , 1 an si ceva inainte. Voi intrati pe server si ce visati noaptea ne sugerati ziua sau cum? doh.gif

Daca vreti o militarizare totala , sunt pro. Oricum nu mai joc asa ca nu ma afecteaza. nanana.gif

Daca e sa o luam logic , sunt contra ! tiphat.gif

------ Tie iti am mai multe lucruri sa iti zic si esti chiar amuzant.

- Pentru simplul fapt ca am un cont de 2 saptamani pe server nu inseamna ca nu am fost aici cu mult inaintea ta ( sau dupa tine ), sincer nu conteaza, data care e scrisa sub numele meu este IRELEVANTA , si nu imi strica credibilitatea cu nimic.

- O militarizare totala si logica nu au nimic de a face una cu alta , in caz ca ai vrut sa fii sarcastic, ai dat gres ... jalnic .

- Daca nu mai joci inseamna ca postul tau este IRELEVANT , deci macar lasa persoanele care sunt afectate sa decida asupra unei SUGESTII.

OT

@janker4u pentru jignirea asta "bahhh tu esti retardat, de la ce gara ai venit, hai jet si valea nOObule la gara cu tine" cred ca se da suspend , iar daca nu , viata lunga nu are cel ce vorbeste asa pe server. Pana la urma tot ia suspend

------ Sunt deacord cu tine, dar sincer nu stiu daca as vrea sa astept pana acea persoana calca stramb. Sincer cred ca un contor pentru insulte minore ar preveni asemea obiceiuri.

AngelDust

Nu cred ca asa ceva se poate pune in aplicare si daca s-ar pune in aplicare asa ceva sunt curios pe ce moderator ar pica corvoada ca nu-l vad bine .Nesimtire exista peste tot in mai mica sau mai mare masura .Un contor nu o va rezolva.

------ Nu cred ca este o criza de moderatori, din potriva foarte multe persoane cred ( sau cel putin sper ) ca ar vrea sa ajute comunitatea linkmania. Dar sa presupunem prin absurd ca nu se gaseste nimeni... as face acest lucru personal, numai ca sa vad putin respect in joc. ( in caz ca sugestia este aprobata si chiar nu se gaseste nimeni ). Daca se va pune in aplicare sunt convins ca se va gasi o modalitate de a se aplica.

Adriantze

Ce ati patit toti nu stiu .. v-ati propus sa va intreceti care mai de care in sugestii penibile ..

daca ar fi un top .. sugestia ta ar fi intre primele 5 ..garantez.

Clar CONTRA

vreti sa transformati jocul asta intr-un joc plictisitor ..in care sa stai doar la exp ..ca nabu .. PACE PACE PACE.. si cam atat ..

------ Deci pentru tine UN JOC PLICTISITOR ar fi sa mergi sa injuri fara masura, desigur nu vei folosi cuvinte grele pentru ca nu vei fi pedepsit pentru asta. Sunt convins ca sugestia mea nu este in top 5 din cele mai penibile, si nu cred ca exista sugestii penibile , sugestia este o sugestie, si doar atat. O sugestie ar trebui criticata in scopul imbunatatirii, dar in fine, postul tau clar e total deplasat si pentru tine un joc interactiv ar fi sa te loghezi in fiecare zi si sa injuri pe cine apuci. Mai bine ai iesi in oras cu prietenii si ai mai invata ce inseamna distractia la o bere.

@cyppa_yo & acelasi_bandit

Mersi pt sugestii si am raspuns in prealabil.

Posted

^_^ ^_^ ^_^

esti vreun habotnic, care-si face veacu' pe-aci pe mu?

Posted

Nu cred ca bunul simt este un lucru dus la extrem, ci un lucru la care ar trebui sa ne asteptam.

Si ca sa iti raspund la intrebare care este off topic ... nu, nu imi fac veacul doar "pe-aci pe mu"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...