Jump to content
Dani

Cel mai mare pod din lume

Recommended Posts

Posted

Si pe asta o sal distruga cineva,cum o fost cu turnurile gemene. :gun:

De ce trebe neaparat sa te gandesti ca cineva va distruge acest pod? geez ce mentalitate ai prietene :|

ON : frumos pod , mii de respecte pentru cei care au realizat asa ceva :tiphat:

Posted

Mi se pare cam riscant , totusi e vorba de 40 de KM pe care se pot intampla multe.

Daca cedeaza unu din stalpi o sa pice si zona din apropiere ca un domino..nu prea m-as risca sa conduc pe asa ceva , poate doar odata pentru peisaj ::D

Posted

Si ma intreb de ce va e asa frica?? Credeti ca aia care il fac nu il fac si ei cu "putina" minte... sa reziste la cutremure/tsunami (partial cel putin...), eu unu as merge... sa vizualizez privelistea si sa ii dau talpa la masina :)) sau la bicicleta :)) .

Oricum... frumos proiect, dar parca era unu si mai mare... nu mai stiu cum se numea, o sa spun altadata cand imi amintesc.

Guest Pun1sh17
Posted

Intr-un fel sau altul nu as vrea sa fiu primu care trece pe acolo dar nici al 2-lea

Posted

voi sunteti cu capu ? ce tot aveti ma cu romania pt Dzeu ?? UNDE naiba sa se construiasca pod de 40 de KM in romania ?? peste marea neagra ?? doamneee de'ar ucide prostia bine ar fii jur!

Guest HateLord
Posted

Noi ne chinuim de atatia ani sa terminam autostrada Bucuresti-Ploiesti, si tot n-am reusit, iar altii construiesc poduri de 40km. Asta-i romanu'...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...