Phyxyon Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Eu nu vad lipsa de civilizatie, ci doar niste persoane cu pareri contrare. Cat despre exclusiv din cauza nationalitatii lor, as putea in cel mai bun caz sa cred ca aceasta Anne Frank a fost o victima colaterala, caz in care odihneasca-se in pace. Sa nu-mi spui acum ca erau cu totii niste sfinti.Negrii au fost tinuti sclavi acum doua, trei secole si plangeau dupa libertate, iar acum sunt liberi sa zburde comitand delicte in numele identitatii rasiale. Evreii au avut un holocaust(posibil), iar apoi s-au simtit la fel de indreptatiti sa sugrume o lume intreaga timp de aproximativ 45 de ani cu o doctrina conceputa pentru a minti si a inrobi omul. Vede cineva vreo asemanare?Plus, ma tot intreb de ce oare sunt minimizate ororile comunismului, mai multe si mai longevive de altfel, spre deosebire de un holocaust indoielnic(dar a carui veridicitate e protejata de lege in multe state), care oricum a avut loc la o scara mult mai mica. Fiindca spre deosebire de nazismul din Germania si fascismul din Italia , comunismul nu a disparut in totalitate si in al doilea rand nu prea poti comenta in fata rusilor . Deocamdata suntem intr-un stat democratic unde am dreptul la opinie . Daca nu aveam nici un interes in subiectul asta nu postam ca nu-s tampit sa fac reply-uri doar de +1 . V-am zis prea mult pupincurism se face pe un subiect vechi de 60 si ceva de ani . Si-au primit dupa 'holocaustul' asta propriul stat independent? Ce mai vor ? Sa-i preaslavesc? Sa-i compatimesc? Pe noi ne-au futut turcii in cur 500 de ani si nu vad nici un documentar pe tema asta iar evreii in cativa ani au devenit 'martirii lumii' . Bahmanii au ucis in jur de 80 de milioane de hindusi in 500 de ani insa nimeni nu zice nimic de islam ci lasa-i mama ca au si ei religia lor .
Dirlewanger Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Documetele luate de sovietici si facute publice in 1989 arata 74 de mii de morti...cine minte?In 1989 I organized a write-in campaign to persuade the then-Soviet Leader Gorbachev to release the Auschwitz Death Registers captured in 1945 when the Red Army took over the Auschwitz complex. A few months afterwards this actually happened. Gorbachev released these all-important documents to the Red Cross, which showed in minute detail why people had died in Auschwitz, the cause and time of death, their birth, address etc.74,000 names of people who had died were listed, of which only approximately 30,000 were Jews, along with an almost equal number of Poles and members of other nationalities.The incredibly shrinking Holocaust! The "millions" that we have heard about for half a century and that we hear and read about still today all started with the "testimony" beaten out of poor Hoess on that horrible night in defeated Germany.6 milioane sunt gogosi servite frumos si ambalate in filme regizate chiar de evrei cam asa s-a ajuns la cifra de 6 milioane de victime, si asta doar pentru ca Israelul sa primesca despagubiri de miliarde, iar apoi sa construiasca prin parcuri monumente ale holocaustului