Az. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Spart esti tu si toti aia din timisoara care umblati cu nasul pe sus. Nu vedeti ca nimeni nu va mai suporta? Dupa ce va batut olteanu ala cret de la craiova 4 jucatori, vin croatii si fac legea in orasCe lege au facut fmm de nazist imbecil ?Au luat bataie prin tot orasul cretinule .Asta a fost ultimul reply de la mine .
spriTewus Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 O sa ajungeti ca moldovenii frate,numa noi suntem priviti cu dispret de catre restul romanilor ! :lol:
eugen66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ce lege au facut fmm de nazist imbecil ?Au luat bataie prin tot orasul cretinule .Asta a fost ultimul reply de la mine .hai drum bun! Fanii bragadirului timisoara au fost carditi de catre 50 de croati hahahaha
El3m3nT_2009 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ce or rezolva prin scandalurile astea nu pot sa inteleg, ei se omoara intre ei si pe conducatori si jucatori'i doare undeva de ei....vai de capul lor, pe stadion tre sa-ti incurajeji echipa si atat nu sa te bati.
Stargate Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 din pct meu de vedere: a merge sa vezi un meci, este un motiv de descarcare a tensiunii si stresului acumulat in timpul unei luni de munca (sa zicem). Esti pe stadion, urlii pana ragusesti, manci seminte si canti fericirea sau injuri arbitru, in fct de cum decurge meciul. Se termina partida, te intorci la berarie cu suporterul advers si comentezi fazele in fata la o farfurie de mici si mustar. apoi te duci acasa fericit ca ai vazut ceva frumos. dar ca sa transformi un meci intr-un razboi, din care doar jucatorii si bosii burtosi de la cluburi au de castigat milioane, iar suporterul de rand isi i-a ciomege pe spinare, asta e prostie omeneasca de cea mai slaba calitate. Adica eu sa ma bat cu ala de langa mine, in timp ce jucatorii isi mai cumpara un jeep si apoi sa mai stau si 1, 2 zile prin arest k i-am spart capu' lu ala k nu tinea cu echipa mea...deja eu consider dezechilibru psihic si care trebuie tratat k atare. Chiar ma rog jandarmii sa aiba voie sa ii lesine in bataie si sa le inmoaie oasele la cei agresivi si sa vedem atunci care mai are chef de scandal.
Phyxyon Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Parca ar fi niste barbari... Parca? Astia care se manifesta ca niste maimute in calduri la stadion si dupa meci vor avea acelasi comportament oriunde . O persoana civilizata si sanatoasa mintal nu poate sa se destinda intr-un astfel de mod . Daca unii vad in bataie , fugariti de jandarmerie , nopti la sectie un mod de a-si sustine echipa inseamna ca au nevoie de tratament la mansarda . Si din cauza lor mai sufera si altii care nu aveau nici o tangenta cu ei si echipa uneori . Englezii sunt renumiti pentru violentele lor la meci insa de fiecare data cand ma uit la un meci de al lor nu vad un incident cum sunt la salbaticii nostri .
alcholic Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 s`a mai demonstrat odata ca croatii .. lupta atat pe teren cat si in afara :whistle:
antonio112 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hahahha, cam impiedicati jandarmii: Unu s`a impiedicat la propriu, celalalt isi pierde pistolul . Aiurea ca se ajunge la atata ura din cauza unui meci de fotbal, care ar trebui sa aduca lumea "impreuna"...
flakyn1 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Cand am vazut jandarmul ala pe jos m-am tavalit de ras Vai de capul nostru.
Velasquez Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Imi explica si mie cineva de ce se bat suporterii intre ei ? Am fost odata la un meci de fotbal .. si am ramas ingrozit :blink: . Prefer sa ma duc la un concurs de culturism. Atmosfera de acolo e mult mai calma si vezi acolo muschi pe care nu credeai ca ii are corpul tau :D .
spriTewus Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Bai frate,nu vad ce-i asa funny in faptul ca acel politist a cazut pe jos ! Omul dorea sa intervina cat mai repede pentru ca centrul orasului sa nu fie devastat de tot ,si voi radeti ca babele ! Altii dintre voi ati fi facut pe voi de frica cand ii vedeati pe aia cum arunca cu scaune si se bat ca cimpazeii ! # cel cu pistolu,cam neglijent ...
Random Hero Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Imi explica si mie cineva de ce se bat suporterii intre ei ? Am fost odata la un meci de fotbal .. si am ramas ingrozit :blink: . Prefer sa ma duc la un concurs de culturism. Atmosfera de acolo e mult mai calma si vezi acolo muschi pe care nu credeai ca ii are corpul tau :D . De ce? Sa citez putin din replica lui Phyxyon: "asta este modul lor de a-si sustine echipa." La un concurs de culturism bineinteles ca atmosfera este mai calda: nu o sa vezi fanul lui X luand la bataie pe fanul lui Y pentru ca Y a castigat... In continuare, raman la parerea ca fotbalul promoveaza barbarismul.