blk Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Politiei Judetene Timis, Andrei Emil, a declarat vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca fanii echipelor FC Timisoara si cei ai Dinamo Zagreb s-au batut, joi, incepand cu ora 17.00, si au continuat violentele si in timpul meciului, pe stadionul Dan Paltinisanu."Au fost retinute aproximativ 150 de persoane, din care peste 90 au fost suporteri croati. Au fost dusi la audieri la Sectia nr.4 de Politie. Primele 36 de persoane au fost retinute dupa conflictele din centrul orasului, iar alte 124 au fost retinute mai tarziu, dupa conflictele de pe stadion", a spus Andrei Emil.Potrivit sursei citate, patronii teraselor din Timisoara, unde suporterii s-au batut, ar putea cere daune pentru pagubele provocate de fanii care s-au batut cu scaune si au rupt mese."Suporterii pot fi acuzati de distrugere si atunci pot fi trimisi in judecata, dupa finalizarea dosarului pe care il fac politistii. Dupa trimiterea in judecata, pagubitii se pot constitui parte civila in dosar si pot cere despagubiri pentru daunele suferite. Din pacate, procedurile sunt dificile pentru ca sunt implicati si suporteri croati, care sunt cetateni straini", a afirmat Andrei Emil.Cele mai multe persoane au fost retinute dupa incidentele de pe stadionul Dan Paltinisanu, unde, suporterii croati au inceput sa arunce in tribunele fanilor timisoreni torte, petarde si fumigene. In jurul orei 2.00 suporterii croati au fost dusi la autocare pentru a pleca spre casa.Sursa + Video:http://www.sport.ro/europa-league/video-lu...l?autoplay=trueN-are rost sa comentez asemenea comportamente de maimuta ca-mi iau suspend. Fotbalul ar trebui desfiintat ca sport, se intampla lucruri ca astea (si mult mai rau) peste tot in lume. Din pacate n-am avansat atat de mult ca specie aparent.
Lancelot Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 de fapt ce s-a intamplat acolo are mai putina legatura cu fotbalul si mai mult cu ura constanta dintre croati si sarbi..suporterii lui Dinamo Zagreb au asociat Timisoara/Banatul cu un loc plin de sarbi si au actionat in consectina..ura etnica e mult mai puternica decat o rivalitate sportiva
THuG-Radu Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 a.k.a. croatii sunt niste ratati :)Trebuiau batuti toti si trimisi acasa in pungi de`ul kil.
Mayhem Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 N-are rost sa comentez asemenea comportamente de maimuta ca-mi iau suspend. Fotbalul ar trebui desfiintat ca sport, se intampla lucruri ca astea (si mult mai rau) peste tot in lume. Din pacate n-am avansat atat de mult ca specie aparent.Nu trebuie desfintat fotbalu, doar interzicerea suporterilor pe stadion
blk Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Ca n-ar sta in baruri sa se bate oricum dupa meci Chiar nu inteleg ce e cu fanaticismul asta la fotbal. Se intampla la fel si la handbal / rugby / baseball?
Mayhem Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ca n-ar sta in baruri sa se bate oricum dupa meci Chiar nu inteleg ce e cu fanaticismul asta la fotbal. Se intampla la fel si la handbal / rugby / baseball? Asa sunt oamenii, nu-i poti schimba
Phyxyon Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ca n-ar sta in baruri sa se bate oricum dupa meci Chiar nu inteleg ce e cu fanaticismul asta la fotbal. Se intampla la fel si la handbal / rugby / baseball? Asta e din cauza unor cretini care urmaresc fotbalul ca o religie si nu ca un sport . Ar trebui sa te relaxezi urmarind un meci si nu sa te gandesti de unde va veni urmatorul pumn ori petarda ori care jandarm iti va rupe spinarea . De ce sa pedepsesti un sport ori un club din cauza unor ratati ? E prea blanda jandarmeria ca ar trebui sa intre in ei cu gloante de cauciuc , cum a miscat unu cum sa traga una in el si se invata baietii mai apoi sa vina la stadion ca la biserica . Prea multi confunda stadionul cu mahalaua . E pacat insa parca numai la fotbal vezi astfel de specimene . Mai se intampla si la alte sporturi cate un incident insa nu se apropie de numarul violentelor din cadrul meciurilor de fotbal .
eugen66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Au mancat timisorenii bataie si la propiu si la figurat. Sa le fie rusine! Daca nu erau jandarmii cred ca bateau croatii tot orasul.Respect pentru sarbi si croati
CryNow Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ahahahah ce incompetenti, unu cade, altu isi pierde pistolu ... vai de ei.
smash922 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Haha!! ))) ce tare ii faza cu jandarmul ala ce plonjon o facut .Cum zice si CryNow,unu cate,altul isi pierde pistolul wsm
Whiplash Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nu e fotbalul vinovat ca aia se comporta precum primatele. Ca +50% din suporterii infocati de altfel. Cei care fac din afinitatea pentru o echipa un scop in viata nu merita sa urmareasca meciuri de fotbal.
huSt Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Fotbalul ar trebui desfiintat ca sport,De unde ti-a venit tie ideea asta magnifica?Daca se intampla un incident gata,nu se mai joaca fotbal ca asa zice un ratat pe un forum,care pariez ca nu stie cu ce se mananca fotbalul.A zis unul mai sus sa se interzica intrarea suporterilor pe teren...pai amice,fotbalul fara spectatori e ca si chilotii fara c*r ( daca ma intelegi ce vreau sa zic ).Dembrovschi,care sta in Timisoara a zis odata ca e mai bine sa lasi pe altii sa gandeasca,nu crezi Blk?
blk Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Du-te si rupe un scaun maimutzico ca pentru tine asta inseamna fotbal.P.S. Ai niste analogii in tine.. mai bine incerci alte figuri de stil.
turbomaxim Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Fotbalul ar trebui desfiintat ca sport, se intampla lucruri ca astea (si mult mai rau) peste tot in lume. Cat am ras la faza asta bai fratele meu )))))) Fotbalul este o religie pentru multi dintre noi indiferent de ce spune un limbricar pe un forum , ascuns dupa un nickname. Eu stiu blk ca tu esti fetita cuminte dar pt. a supravietui trebuie sa ai ceva curaj.Altfel esti o victima iar altii profita de slabicunile tale.Una e sa inveti din greselile altora, alta e sa permiti alora sa greseasca pe seama ta prin refuzul tau de a te implica.Nu te supara, e ok sa fugi de frica dar tu exagerezi cu ea.Exagerezi cu panica, esti slab si ai probleme psihice in momentele tensionate, in cele de deruta.In fata elementului care are darul de a te surprinde.Ce puteai sa faci inr-o astfel de situatie? Sa ramai cat de cat calm, cu capul pe umeri si sa lupti. Ca barbat, sa incerci sa protejezi femeile si copii din jur.Unde e madria ta? Crezi ca in viata asta totul e usor si ca nu vin momente in care in care trebuie sa lupti si chiar sa-ti asumi o cazatura? Romania te surprinde desi nu ar trebui.Poate vei invata ceva din acest episod, din propria ta reactie, precum inveti din greselile altora.
i sin Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Au mancat timisorenii bataie si la propiu si la figurat. Sa le fie rusine! Daca nu erau jandarmii cred ca bateau croatii tot orasul.o really? asa crezi tu? :blink:
Az. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Au mancat timisorenii bataie si la propiu si la figurat. Sa le fie rusine! Daca nu erau jandarmii cred ca bateau croatii tot orasul.Respect pentru sarbi si croatiEsti un spart care nu stie despre ce vorbeste ,fa bine si abtinete ..nu a mancat nici u timisorean bataie .
Florin_LOVE Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 minutul 1:30 ii cel in care un jandarm siaa pierdut pistolul!!sa il fi gasit eu:))
spriTewus Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Cum sa fie desfiintat fotbalul ? :lol: ... se vede ca nu esti deloc adept al acestui sport . Pacat,si-au luat timisorenii bataie si la propiu si la figurat ! 3-0 ? wtf ...
snicker4us Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ce tare ii faza cand ii cade pistolul Pistolu
huSt Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Du-te si rupe un scaun maimutzico ca pentru tine asta inseamna fotbal.P.S. Ai niste analogii in tine.. mai bine incerci alte figuri de stil.O tu,cetatean al Undying land...m-ai lasat fara replica.Cine stie de ce urasti fotbalul,poate ai incercat sa ajungi ceva si lipsa de calitati te-a dus la aceasta ura.
eugen66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Esti un spart care nu stie despre ce vorbeste ,fa bine si abtinete ..nu a mancat nici u timisorean bataie .Spart esti tu si toti aia din timisoara care umblati cu nasul pe sus. Nu vedeti ca nimeni nu va mai suporta? Dupa ce va batut olteanu ala cret de la craiova 4 jucatori, vin croatii si fac legea in oras
huSt Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Spart esti tu si toti aia din timisoara care umblati cu nasul pe sus. Nu vedeti ca nimeni nu va mai suporta? Dupa ce va batut olteanu ala cret de la craiova 4 jucatori, vin croatii si fac legea in orasDaca tu nu suporti banatenii nu inseamna ca nimeni nu ne mai suporta.Ce dracu` ma,o sa ajungem si noi ca in america...banatenii sunt negrii iar restul sunt albi,atacuri rasiste alea alea.Eugenie vad ca esti din Cj,daca esti ruda cu Piszty iti inteleg frustrarea.