Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bann3r

Rezolvare pt d/c si scoatere din joc

Recommended Posts

Posted

Pentru problema multora legata de d/c`uri dese si scoateri din joc .

Deoarece am avut si eu problema si nam vazut nici o rezolvare pe aici mam decis sa studiez putin problema si am gasit niste solutii . Daca va rezolva problema va rog sa postati aici ca sa stiu daca am fost de folos sau nu .

Sfaturi : :readthis:

1. Upgradativa driverul la placa video . Folositi "Everest" sau "Driver Magician" daca nu stiti ce drivere aveti nevoie

2. Puneti ultimul DirectX -> Click Aici pentru download DirectX 9c

3. Faceti un scan cu Malware -> Click Aici pentru download Malwarebytes ( aveti grija ce stergeti ca eu miam stricat windowsu din cauza neatentiei )

4. Faceti un test al memoriei cu MemTest pentru a vedea daca nu cumva aveti un ram botzit -> Click aici pentru a downloada MemTest

5. Folositi un program gen Everest pentru a va verifica temperatura din pc ( procesor . video ) . de ex Everest -> Click aici pentru a downloada softul Everest

6. Folositi un soft de Benchmark sa va testati sistemul -> Click aici pentru a alege modelul de 3dmark

Eu dupa ce am instalat ultima versiune de DirectX nu ma mai scos din joc . am instalat ieri seara si am stat mult afk . deci ma ajutat .

Rog pe bunny sa faca acest topic pinned daca este de folos :dance:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...